Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kersys

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ki tudja ezt rajtad kívül? Mert ha tényleg az, akkor bizony ott volt az idei szezonnyitó Parkoló Parádén május kilencedikén és nagyon-nagyon sokan látták. Fantasztikus sleeper-Mitsubishi, kanzdsikkal teli, japán belpiacos Supra Mk.4, a sárga földig ültetett cult-klasszikusok,…..
kersys 2015.05.11 20:31:59
@TaaT: Mi is vidékről voltunk. összevissza 300 km-t gurultunk, együtt volt a család, kirándultunk egy jót.
Óvszerrel jövő gyerek, szarokat nem húznak a farkukra, jól lesz ez: Amikor meg szederjes szemölcs nő a pöcsükre meg néznek B)  ..
kersys 2015.04.21 20:49:15
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: csodálom a türelmed: 23mp-nél dobtam le a láncot. Igaz, én egy vén fasz vagyok..
Az AMTS-re nem csak a gyíkarc tunerek mennek ám ki, ó nem. A hivatásos gengsztereknek is itt a helyük, és nem szégyenlősködnek, mikor meg kell mutatni mesterségük címerét. Beletolják a szádba a kilencmilliméteres csövét, csak kocog a fogaidon. Nincs álszerénység, itt kipakolják…..
Autóépítés Vakulj Magyar! 2015.03.10 18:30:38
Megpróbálok jelenteni, de nehéz lesz, mert látássérült lettem. Az elmúlt 30 valahány évben - amióta köszörűvel szikrát hányok - mindösszesen háromszor voltam súlyosabb szemészeti állapotban, de abból kettőt az utóbbi két évben gyűjtöttem be. Ennek az az egyszerű…..
kersys 2015.03.10 20:50:21
@Car Mandiner: ..és senki nem tolta le a proszektúrára??
A bevezető és elkerülő szakaszok fizetőssé tétele, illetve a változtatás körül kialakult szerencsétlenkedés pontosan olyan, mint maga a Fidesz-kormányzás: pénzsóvár, kapkodó, dilettáns, agresszív, észérveket semmibe vevő, velejéig hazug. Dokumentáltuk már két posztban,…..
szirszarjaim Carspotting 239 2014.06.29 08:00:00
Nem fogjátok kitalálni, hol lőttem: Győrben az Audi gyár parkolójában :)..
kersys 2014.07.19 17:02:18
@Rocko-: nem mondod? :) Akkor Kecskeméten is van másik autó, nem csak merci? ;)
Egyelőre ez volt az utolsó parkoló Parkoló Parádé, a negyedik. Szeptemberig most nem lesz ilyesmi a Hungexpón, de nem baj, jön majd az ősz. Ha szeretnél velünk találkozni, a következő ajánlatunk a Totalcar Pályanap a Hungaroringen, most szombaton. Oda is ingyen bejöhetsz. Most…..
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
kersys 2011.04.07 14:47:12
Ha valakiben van egy kis jó érzés, lehetőség szerint elkerüli azt a kényes szituációt, hogy papokat, egyházi embereket basztasson Magyarországon. Egyszerűen azért, mert - történelmi távlatban - sajnos túl közeli még az az időszak, amikor nagyon sok kitűnő és ártatlan egyházi…..