Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partizaaan

11 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valakinek a lelkébe gázoltam.Megint.Egy kedves hölgy ismerősöm leakart nyakazni,amikor kifejtettem neki,hogy nem biztos h előnyös a netre felpakolni a magán életét.Az internet nem élettét,csupán egy közvetítő eszköz,ami alkalmatlan személyes információk tárolására,titkok…..
Ma reggel érett meg bennem a gondolat,ami régóta zavar:a város szélen,kiserdőkben,vasút melleti csövi tanyák(egy öreg vasút őr szavaival:"a gyurcsány villák")és a városokban  az utcákon,aluljárókban élő hajléktalanokkalmi lesz?Hogy ez miért érdekel?Mert ezek az…..
Hm.Feltünt valami bátor kommentelő.Ismerősi körből,hisz tudja a nevem.Persze az már nem avantgard,hogy ő is a nevét adja,hisz a bátorságról addig jó beszélni amíg másokét  kell becsmérelni.Nos mondanám hogy hogy még egy droid de nem,EZ valami más.Valami…..
Baszameg.Lusta vagyok blogot írni.Ez van.De megint volt egy hét,megint gyűltek a tapasztalatok.Volt ugye operett ipszilon terv,aztán 2-300 srác kiment meghülyíteni a zsernyákokat,aztán semmi.Fletó maradt a helyén,és kis országunk csusszan tovább trágyaleves nyálka csíkján nyugodtan…..
No, lecsukták Zuschlagot - satis tarde quidem, legalábbis Tomcathez képest. Valaki az ufiblogon, amit most reakciónak hívnak, belinkelte valahonnan a képeket - a simlis ifjúszoci még a meseautó hátsó ülésén is fenséges, halvány mosollyal ült, mint aki már most tudja, hogy…..
2001. IX. 11. A nap, amikor az Egyesült Államokat saját területén támadták meg, a világon eddig sosem látott módszerrel, eltárített repülőket használva fegyverül. Azóta más a világ: és szokás szerint nem azoknak lett rosszabb, akik bármely oldalról az erőszakért felelősek,…..
Nah,felálltam öt perce a gép mellől,néztem egy kicsit a híreket....Nem kellett volna.Kórház reform ezzerel,iskola bezárás,élelmiszer áremelés.....szép,megnyugtató magyar valóság.És persze ki a felelős?Hát persze, az a gonosz ellenzék,élén Orsós Vikivel,a magyar politika ezer…..
Huh....Egy hete nem írtam...kábé...Úgyhogy ez a poszt olyan lesz,mint drága szüleim korának sláger terméke,a fradi kolbász:mindent bele.Eltelt egy hét,és,hál istennek,rwQ felvetése bevált:valóban,ha kevesen is,de vannak emberi arcok a másik suliból.Van ilyen.Itt emberek vannak,ahol…..
Hétvégére megajándékozlak Titeket, kedves olvasóim, némi könnyű műfajjal. Az eset szóról szóra valós, megtörtént. Neveket, pártot, miegyebet azért nem írok le, mert jó egy évtized eltelt azóta, nem akarok belerúgni senkibe utólag.Hajdanán egy civil egyesület egyik vezetője…..
Nah,még egy post.Csak a kritikus-droidok kedvéért.ülök,ittam narancslevet,elszívtam cigit.Ennyi.Szar ügy.Ha szólsz,kapsz te is,Vagy nem.Mer droid vagy.Akkor jöjjenek a politikus bácsik.A tévében épp boncologatják a politikusok népszerűségét.Hogy fletó így,gyilkos ágica úgy,de…..
Nah,ma aztán kaptam az áldást....Blog miatt is,meg a dolgokhoz való hozzá állás miatt is.Az első eset egy szimpla kritikus-droid ügy,segáz.A második,viccesebb.Egy nacionalista ismerős(haver?)től megkaptam,hogy utál engem,mert túl enyhe,és zsidó barát vagyok.Szép.Akkor vágjunk is…..
Péntek van - így hát nálunk is megrendezésre kerül a szokásos ,,ki látja meg hamarabb a wiwes frissítést a subbán?" vetélkedő. Aztán persze mindenki felveszi a szokásos pénteki munkahozzáállást, amely abból áll, hogy ezer éve húzódó ügyekről kettőkor minden…..
Szép volt ez a mai nap.Családi balhé,baráti köri balhé,balhé az élet.Ejj de jó.Most már a kormányon kívül az ismeretségi köröm is megszabja mit gondoljak,hogyan éljek.Egyre jobb.Tényleg.Azt hiszem most szerzek egy istenhátmögöttisztáni útlevelet,és kivándorlok a hegyek…..
A kormánypárti és ellenzéki sajtóban (kivéve talán a H. Választ és néhány publicistát) kitartó csend övezte a teljesen felesleges, ám egyeseknek jól jövedelmező kőröshegyi borzalom, a vidék 4-es metrójának megalapozatlanságát. A…..
Üdvözlök mindenkit frissen született blogomon.most indult,még eppen csak totyog. :Djönnek majd az okosságok,most épp bombagyárat hallgatok,és gondolkozom.Gondolkozz te is,és bízz a szebb jövőben!..