Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butab

1 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Már megint 2012.04.25 13:25:00
Ma reggel első fokon felmentette a bíróság az UD-ügyben Szilvásy Györgyöt, Dávid Ibolyát, Herényi Károlyt és Tóth Károlyt. Secnir felhívta a figyelmünket az ítélethirdetésről készült MTI-fotóra, ami megint picit homályos. De csak egy helyen. Véletlenül pont ott, ahol…..
Pénteken már egyes távközlési cégekkel egyeztetett az NGM, így napok kérdése volt, honnan fognak előszivárogni a szaftos részletek. Ez feltehetően a T-Com -> Deutsche Telekom -> Die Welt vonalon futott végig, mivel a német újság szerint percenként és smsenként 2 forint lesz…..
butab 2012.04.23 14:42:25
@prof. dr. Caesar Napoleon: Azért , azon felül hogy az emberek egy része hülye, a másik meg nem talál értlemes embert akit megválaszhatna, szerintem. Valószínű úgy van ez mint az országban csak kicsiben. Én se tudnék kire szavazni jelenleg. Max muszáj, ha nem akarom , hogy ezek a hülyék legyenek kormányon hanem másik (kevésbé) hülyék.. no de kik??

De amúgy ezt a lépést tényleg nem értem, ennyire fontosabb a fidesznek hogy pár barát haver zsebét betömjék valami állami vagy egyházi bizniszen, ezért inkább magukra haragítnak még több embert.. lassan már azt hiszem hogy ezek nem is akarnak kormányozni, nem is megy nekik , meg felelőséggel jár , meg elenzékba sokkal egyzserűbb volt. Lehet ezek már direkt ki akarnak kapni, annyi szavazójuk meg úgyis lesz, hogy a vezérkar bekerüljön. De lehet nem kéne konspiráción gondolkodnom, lehet tényleg ekkora bal*ok.
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
butab 2012.04.20 16:18:33
Igazuk van, elképesztő mennyire pazarlóan bántok a szávszélességgel a logótok kép helyett akár szöveg is lehetne :
pastehtml.com/view/bvej1uxuy.html

Szégyelljétek magatok, míg máshol biteket töktenek le órákét ti itt pazaroljátok a megabájtokat fujj!
Helyes, hogy jól meg lesztek adózatatva!!!
A Stop.hu megszerezte a Millások NAV-os jegyzőkönyvét, igaz, sikerült teljesen olvashatatlan formában közzétenniük. Tegnapi hír, hogy a NAV beidézte az Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom két szervezőjét adóellenőrzésre, de a NAV-ot inkább az adományozó személyek…..
Vastagbőr Minden forint számít 2012.02.07 11:01:00
Vajon hogy lehet az, hogy a munkánk megbecsülése a béka segge alatt van, és már az emberek nagyobb többsége kíván minket a pokolra a pártunkkal együtt? - vakarhatják a képviselők az imázsjavító brainstormingon a fejüket. "Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej" - skandálhatná a…..
Ezazénblogom höjj nemtom 2012.02.08 19:49:11
random szöveg randoszöveg random szöveg random szöveg randomszöveg random szöveg random szöveg randoszöveg random szöveg random szöveg randomszöveg random szöveg random szöveg randoszöveg random szöveg random szöveg randomszöveg random szöveg..
butab 2012.02.08 20:00:07
@butab: ra ndom szoveg
Vastagbőr Fantázia 2012.02.02 11:50:00
Engedjétek meg, hogy szokásomtól eltérően most egy személyes történetet mondjak el.Még 2010-ben, egy szép nyári nap fülledt estéjén történt, hogy életem párja reménykedő tekintettel megkérdezte tőlem, hogy: "Te is....?", én pedig szemérmes, ám leplezetlen örömmel…..
Schmitt Pál köztársasági elnök a plágiumbotrány kirobbanása óta eltelt 168 óra alatt a következő védekezést dolgozta ki és tárta az ország elé ma reggel a Kossuth Rádióban (link, 07:34-től): 1. "Aki valaha is írt doktori disszertációt, tudja, hogy minden ilyen…..
butab 2012.01.18 15:49:07
@Zuzu Petals: Ok, bocsánat :) Igazából én csak azt mondtam , hogy engem nem zavarna, ha normálisan dolgozna Pali bá', bárhonnan is van ilyenje. Amúgy bár tényleg nem akarok rosszat a tudományos életnek, de valamiért nem hiszem, hogy csak ő kaphatott doktorit, azért biztos van egy- két kör, akik ezt el tudják intézni. Oszt persze lehet, hogy ő a kivétel..
2 éve még a meleg étkezési jegyek magyar üzletláncokban való beválthatóságáért aggódtunk, de szerencsére ma már nincs ilyen probléma, sőt.A Fidesz gondolt egyet, és a cafeteriarendszert is átalakította, nemzetivé tette, leginkább a francia Sodexo kajajegypiacról való…..
butab 2012.01.16 12:22:07
@Kőmíves Kelemen:
Ok megaszondom az őszintét, nem igazán tudom, ki mennyi pénzt költ el Magyaroroszágon, de azzal egyetértek, hogy az állam avatkozzon bele hogy minél több pénz itthon maradjon, szóval én elhiszem , hogy a CBA rossz, igazából nekem az is jó lenne ha ilyet mondana hogy ott lehet beváltani ahol minimum a nyereség 80%-kát itthon költi el az adott cég. Sőt ez mindneki érdeke, mert ha kiviszik azt a sokmilliárdot, akkor az állam úgyis beszedi rajtunk adó formájában, és akkor véglis olyan mintha a kajáért fizettünk volna többet csak közvetetten. vagy nem jól látom : ?
Vastagbőr Mondd meg nekik, Peti! 2011.12.05 09:01:00
Aki ismer, jól tudja, hogy sokszor nem is a dolgok maguk - hisz itt Abszurdisztánban, pláne egy közéleti blog írójaként már kevés történés tud meglepni -, hanem a hozzájuk, melléjük, köréjük, mögéjük fűzött idióta nyilatkozatok lépik át az ingerküszöbömet.…..
Az immár egy éve elfogadott, át nem gondolt, ki nem számolt "egykulcsos adó" elkúrása tegnap újabb szintre lépett az elfogadott 2012-es adótörvényekkel. Nem lett volna jobb tavaly januárban, amikor kiderült, hogy elbaszták, javítani és elnézést kérni? Vagy csak…..
butab 2011.11.15 13:24:20
@Aullah: Szóval, ha csinálok egy home-videot akkor azt el kell küldeni Vajnának , hátha nem tetszik neki a vége : ].. amúgy ,én ilyet olvastam, erről tud valaki valamit: kuruc.info/r/7/88082/
Még mindig a "hiteles polgári jobbközép erő", a JESZ (ex-MDF). A vérdemagóg és sunafaktoros plakátok után már kampányfilmjük is van. (Vajon honnan van pénzük kampányolni?) via Subba A megfejtéseket várjuk szeretettel! Mi a kampányfilm üzenete? Mit írna a srác a…..
2010. április: Véget vetünk az elmúltnyolcévnek, bizalmat szavazunk a NER-nek, Orbánnak, az új gazdaságpolitikának, Matolcsynak, a fülkeforradalomnak. Lecseréljük a szocialista sleppet a fideszes-kádéenpés sleppre. A központi költségvetés nettó adóssága: 18 104 milliárd…..
Vastagbőr Meghekkelt közlemény 2011.10.14 17:31:00
A mai nap legjobb sztorija: MTI 2011. október 14., péntek 12:31 Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők! A Jobbik szerint az országgyűlési képviselők havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel, ami a…..
Vastagbőr Négy 2011.09.21 13:01:00
2007.09.21: Megszületett a blog. Első szülinap. Második szülinap. Harmadik szülinap. És most itt a negyedik ... de megy az idő.     Négy év, egy jó hosszú parlamenti ciklus... Négy év, 1460 nap, 3 miniszterelnök, 3 választás és egy népszavazás, 2800 poszt, 23 548…..
Török Gábor ma reggeli elemzésében remekül megfogalmazta mi a probléma a Fidesszel: "A kormány egyre gyakrabban és egyre látványosabban kénytelen szembemenni ellenzéki időszakában hirdetett mondataival, ráadásul nyilvánosan azt sem vállalja, hogy egyáltalán viszonyuljon…..
butab 2011.09.19 15:20:26
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: @Roltii: Igazatok van, de azt meg kell érteni , hogy ezek az emberek ,legalább is nagy részük nem igazán képes több terhet elviselni, nem azért mert nem akarnak, hanem mert nem tudnak, nekik kb tökmindegy mennyit vonna le így-úgy, az a lényeg mennyit kapnak kézhez. Szóval nem a 16%-kal van a a baj, hanem az alacsony jövedelemmel ,amíg ezen nem változtatnak, addig kompenzálni kell ezt az amúgy igazságtalan jövedelem -elosztást. Mihelyst a szegények kapnak egy olyan jövedelmet ami már élhető, ha csökkenek a társadalmi különbségek , akkor persze legyen egyforma, de addig szerintem szükséges a progresszív adózás , mit az (igazságtalan) társadalmi-különbség csökkentő dolog.
Na, 15 hónap alatt hamar kihozták döntetlenre: Nem volt elég ezen a héten az Országvédelmi terv, most pénteken megkaptuk az újabb csomagot (Országvédelmi Költségvetés néven fut) Matolcsytól, aki mesélt a 2012-es költségvetésről végre számokkal, ami így egyben egy durvább…..
Emlékszünk még a Nagy Pénteki Ötletre, mikor néhány óra alatt kitalálták és kiírták a pályázatot az építtetőknek a Szociális Családi Házakra? Május 30-án, hétfőn  dr. Szaló Péter, a Belügyminisztérium Területrendezési és Építésügyi helyettes államtitkára…..
butab 2011.08.11 16:54:01
@ezmegazesamaz:
Igazából, igazad van , de mit csináljanak azok akik hülyék voltak,de most semmijük sincs, azért az mégse lenne állapot, hogy lenne pár-százezer fedél-nélküli koldus család.. Meg szerintem a legtöbb ember belemenne hogy 120 évig fizesse a kölcsönt , szerintem ez a bankoknak nem tetszene. Szóval szerintem segíteni kell , persze csak módjával hogy ne az legyen a tanulság, hogy mindegy mit csinálsz , majd az állam-bácsi kisegít.
butab 2011.08.11 17:27:05
@ezmegazesamaz:
Na , lehet visszavonom , tényleg okosabbak úgy látszik a vastagbőr kommentelők mint a politikusok, legalább is egyetértek veled, bár szerintem ez a bankokon múlik leginkább, de ők aztán tényleg lesz**ják mi van az emberekkel, őket csak a profit érdekli, pedig nekik is nagy a felelőségük benne, és szerintem hosszú távon ők is jobban járnának ha visszakapnák a pénzüket.
butab 2011.08.11 18:58:45
@mutant: Szerintem, mert nem szükséges, ahogy Ócsán építeni mindenféle hülyeségeket se szükséges. Mivel Magyarországon egy csomó városban vannak nem lakott jó állapotban panellakások, így oda lehetne költöztetni egy családot , ahol esetleg tényleg van munkalehetőség, persze ez önmagában nem megoldás, mert a költözés meg munkahely elveszesztéssel járhat , ezt meg már fölöttem leírták.. (meg mert nincs még Capsula Corp. :))
Vastagbőr Nagyívű 2011.07.12 15:21:00
Mit is látunk az ábrán? Az ábra egy hivatalos kormányzati dokumentum a kormany.hu-ról, melyet a Nemzetgazdasági Minisztérium Adó - és Pénzügyekért Felelős Államtitkársága készített, és az általuk kiszámolt inflációt tartalmazza - 2045-ig. Ma hozták nyilvánosságra. Komoly…..
butab 2011.07.13 12:46:22
@zero: Készítettem egy nagyon tudományos alapon működő előrejelzést ,szerinted ezzel lehetek valami gazdasági "szakértő? " :)
pastehtml.com/view/b0amnd9e3.html
butab 2011.07.13 14:37:58
@Cirbi: Teljesen igazad van , itt a javított változat:
pastehtml.com/view/b0auwef3f.html
: ]
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
butab 2011.05.23 11:36:01