Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adelaide Josephine von Styrum-Limburg

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szomszéd kertje Muskátli vita 2011.10.24 08:51:00
A hétvégén, heves diskurzus alakult ki a családban. A polémiát a muskátli teleltetése váltotta ki. Ez már-már rituális őszi tevékenység nálunk. Egyfelől, a különböző generációk, különböző iskolákat képviselnek. Másfelől, heves harcok dúlnak a megfelelő…..
Aggódunk itt, hogy csak egy évre volt elég a nyugdíjpénz, hogy fedezze a költségvetést, de mi lesz később... Semmi gond! Jövőre végre eladhatnák a kórházakat és abból is lenne egy kis cash a lyukakba. 2013-ra meg azt találtam ki hogy bevonhatnák az útleveleket, és akkor…..
Rákócziék párizsi bordélyháza után jutott eszembe (szegény fejedelmünk neve valahogy mindig a rosszlányokhoz kötődik), hogy hát száz éve Budapesten is volt jó néhány ilyen intézmény. De vajon mi lehet ma ezekkel az épületekkel? Én a magam részéről egyet ismerek, melyről…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Az újlipótvárosi Phoenix-ház (mely a másik irányból nézve rejtélyes módon Turul-ház) jókora épület. Egy egész háztömböt tesz ki, Bächer Iván pedig egy teljes cikket szánt neki egyszer a Népszabadságban. Azt írja "ez egy jó ház", pedig inkább Klapanciusznak van…..
Sziasztok!  Sokszor van szó a hálapénzről itt a blogon is. Én a magam részéről nem igazán érzem kötelességemnek, hogy minden egyes orvoslátogatás alkalmával adjak. Igazából akkor szoktam, ha tényleg meg vagyok elégedve az orvossal, azaz a hálámat szeretném…..
Dzsordzsika bá úgy döntött, egészségesebben táplálkozik, ennek első lépéseként pedig fehér helyett rozskenyeret vett le a polcról. Csak otthon vette észre, hogy a kenyér és a kakaós kalács szerelemgyereke került a kosarába. A válság elérte a pékségeket is – biztos…..