Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kevin66

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El sem hiszem, hogy annyi Clau-baki, Talán-visítás meg Bereczki- kiselőadás után eljött ez a csodálatos pillanat, Megasztár 6 finálé, ma végleg eldől, hogy Gigi vagy Andi, és nincs tovább. Kemény egy évad volt, nézőnek és versenyzőnek egyaránt, a Megasztár valami elképesztő…..
kevin66 2012.05.28 10:21:48
@candyperfumegirl: Egyetértek, attól hogy valaki versenyzett valahol és nem jutott tovább attól függetlenül egy év múlva még sokat fejlődhetett. Ki tudja lehet, hogy gátlásos volt, megküzdött vele most meg jó.
The Voice: Honnan veszed ezt? Kifejezetten nem ilyen énekeseket keresnek, akik egyszer már szerepelt itt-ott, olvastam egy cikket ami arról ír, hogy Király Linda, Tóth Veráék mehetnek oda. Kifejezetten nem. A The Voice-ba is bárki jelentkezhet aki tud énekelni. Csak a zsűri elé olyanok jutnak akik egy előrostán már átmentek, szóval nincsenek "gagyi" produkciók.
kevin66 2012.05.28 10:34:20
@candyperfumegirl: Oké akkor már értem mire gondoltál, csak olvastam ezzel egy érdekes cikket, ahol eléggé máshogy beszélnek a Voice-ról (pl Ákos, mint versenyző..jaaaj)
És akkor itt az utolsó rész, a csupa nőből álló final5, először a Survivor során, lássuk, hogy megnyeri-e Kim, vagy valaki képes lesz valamit húzni végre. A visszatekintő alatt az a gondolatom támadt, hogy nagyon szeretnék már egy tematikus évadot, amikor nem keverik és cserélik…..
hogyvolt Survivor 24x15 - Reunion 2012.05.18 12:30:00
Az egyik kedvenc Survivor-pillanatom, amikor Jeff elindul az utolsó tribalről a szavazatokkal, bele a dzsungelbe, és aztán MEDZSIK, hirtelen ott van a new yorki stúdióban, bámulatos, hol tart ma már a tudomány. Rövid poszt lesz, meg galéria a végén, mert nem történt sok dolog, viszont…..
Viszlát Troyzan, a lányok ezzel befejezték a daráljuk le az erős pasikat-akciót, most lesz az, hogy mi lesz most. Utolsó rúgásként még közölte Kattel, hogy vegye át a hatalmat, szerintem ez a terv már ott borul, hogy nem fog rá emlékezni másnap. Este Alicia felvilágostja…..
Ott hagytuk abba, hogy Troyzan teper, de nagyon, mert az összes lány őt akarja a zsűriben látni (én meg rájöttem, hogy a jury kurvára esküdtszék ebben a környezetben, de az nem jön a számra), de múlt héten nyert ügyesen immunityt, úgyhogy Leif ment. Meh. Az estében Tarzan azt…..
Visszatér a képernyőre a veterán valóságshow, február 15-től hetente követhetjük szemmel a 18 játékos útját az 1millió dollár és a Sole Survivor cím felé. Természetesen újra feltűnik Jeff Probst, az állandó műsorvezető és már azt is tudjuk, hogy ezúttal nem lesz…..
kevin66 2012.02.25 19:57:54
@blindsideTackle: Én már túl vagyok a 2. adáson és a lányoknál vannak kedvenceim, meg hangadók is : Chelsea és Kim, hát a férfiaknál a meleg gyerek idegesít és ott csak 1 embert jegyeztem meg, hogy ebből még lehet valaki de még ott tartok hogy nem tudom a nevét.