Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onceuponatime

65 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogy a nagyfarkú férfiakról felejtettem el írni. már a tudatalattim is blokkolja ezt a témát. az évszázad pénzkidobása volt nekem az 5 éves hormonos spirál. mióta fenn van, gyakorlatilag olyan szexuális életem, mint 12 évesen. (még rá 6 évre is szűz voltam, mielőtt jönne…..
történik velünk, hogy neki sem állok most hirtelen leírni mindent. az aktuális lényeg az az, hogy lett egy hivatalos, hamarosan saját domain néven is futó blogom, mert nagy projekt vala. és mivel szerződéses munka (bezony), így aztán a bejegyzéseim száma is fixálva van, magyarán…..
a Kisnyúl azért, mert húgyhólyag gyulája van, én meg azért, mert rettentően sajnálom őt e miatt. kapott antibiotikumot, előtte elküldtem a pécsi gyerekklinika amúgy figyelmes orvosát a pék farkára, mert 3 órán át gyűjtőzacskózott a gyerek pisije miatt, de az nem jutott…..
hogy milyen trehányan írtam ezt a naplót eddig, azért lassan meglesz a 100ezer kattintás.tényleg nem akarom magam mentegetni,  de eléggé beindultak a dolgok, és hát van amikor egyszerűen mire naplót ülnék le írni, már csak a nyálcsorgatós fázisomat tudom produkálni, ami meg…..
na, ha tegnap még nem voltam kristálytisztán megvilágosodva, hogy miről is kéne írnom több heti kihagyás után, mára az élet ezeket jelentősen megszerkesztette.kezdeném talán a Kisnyúllal, aki élete első szobatiszta napját töltötte el (majdnem). az úgy volt, hogy kapott tegnap…..
onceuponatime 2011.06.22 10:01:26
@Pannaa: jól. meg. talán ezért van, hogy most olyan büdöseket fingik itt lenn a boltban, hogy mindjárt elájulok tőle. elképesztő. döbbenet. szavak sincsenek rá.
se nem Svédország, se nem a Hold, történetesen. nyaralni voltunk, hazajöttünk, jó volt, a Kisnyúl azóta azt üvölti az utcán, hogy: 'menjünk a pi..ába! menjünk a Pi..ába!' rémesen frusztrált az első alkalommal (is), nem kifejezetten örültem neki, különös tekintettel arra, hogy…..
Egyszer volt a hol nem volt hívás 2011.05.04 17:13:40
felveszem.szi: szia, meghívnálak vacsorázni kedd estére. eljössz?out: ööö, elnézést, kivel is beszélek...?szi: szia, tudod, ÉN vagyok az.(ja bazmeg, az más. akkor már tudom. de azért tudtam.)out: hát, nem is tudom. ott lesz a Guszti is?(bguszti jelenlétének a ténye hol…..
Egyszer volt a hol nem volt tiszta 2011.05.02 22:50:22
takony vagyok. az egyetlen jó benne az, hogy hoztam haza Egyiptomból egy brutál ephedrin tartalmú gyógyszert, ami nemhogy kinyírja a náthát, fejfájást, orrdugulást, de olyan szinten pörget fel, hogy mindjárt lemegyek egy Margitsziget kört futni.és aludni se nagyon fogok ma sem erős…..
párbeszéd, skype, Zsófi a másik oldalon.[23:51:26] OUT: lehet, hogy kilós akciót csinálok a boltban...[23:51:35] OUT: megnézem, hogy mennyire jön ki...[23:52:08] Zsofi: rad bizom - az eladashoz nem sokat ertek, csak a beszerzeshez[23:53:49] OUT: jobb az optikája[23:53:53] OUT: és csak egy…..
Egyszer volt a hol nem volt ippeg 2011.05.01 23:33:04
kigyógyultam egy takonykórból, hogy ma arra eszméljek, hogy tróger módon fáj az orrnyergem és az orrom. taknyos leszek, hurrá.sajnálatos módon M.néninél bekövetkezett a tavasz, így aztán ma szakadó esőben locsolta esernyővel a kezében a flasztert. asszem holnap a pincében…..
módon ég a pofám, hogy nem voltam ezer éve.Sziszi: 1015, Toldy Ferenc utca 72a, itten van az üzlet. www.puccosbabacuccok.hupemete: tudom, ciki is... de azért én lelkesen olvaslak, ha a nyalizás számít:Dletudván a kötelező köröket, jegyzem meg, hogy végre sikerült feltöltenem az…..
onceuponatime 2011.04.28 21:51:44
@p.pemete:

eléggé le fogsz zombisodni, kicsit pihenhetnél többet... meg írhatnál többet:)
onceuponatime 2011.04.28 21:52:45
@sziszi25:

ami a fészbukon fenn van, azt simán elpostázom neked. kvázi, mint egy webáruház:)
hogy az emberek városban tartanak kutyát? mert néhányuk tökéletesen alkalmatlan rá. amíg én vidáman szedem a kutyaszart a saját jószágom után, addig 10 másodpercig nem figyelek a gyerekemre, aki ennyi idő alatt máris belelép egy adag hígan nyúlós kutyafosba. miközben…..
hát szóval nehézkes az ügy. a dolgok jelen állasa a következő: a Facebook-ra fogok feltenni fotókat fix termékekről, amikből sok fajta méret van. ez lesz egy ősember webáruház lesz:) persze már tegnap este akartam feltölteni képeket, de a fényképezőgép kártyája baromira…..
iszonyatosan fáj a torkom. itt megjegyezném, hogy az ügyeletes orvos, aki kijött, a vizsgálat után közölte, hogy jaaaa, nála nincs recept, józsikám, tesehoztál? józsikám se hozott. így aztán nem kaptam antibiotikumot. még életemben nem fájt így a torkom. muszáj volt a Kisnyúl…..
aki amióta velünk lakik, már a második szaros pelenkát eszi meg. hogy a maradékot, ami nem kell neki, azt belekenje a szőnyegébe. mennyit is adnak most állatkínzásért?..
Egyszer volt a hol nem volt lájk 2011.04.05 15:10:00
aki Facebook-ozik, az lájkolhatná a boltot, mert eddig csak én lájkolom, ami elég skizo meg ciki is:)Babagardrob néven van fenn a Facebook-on. képtelen voltam like-boxot tenni ide, passz, hogy miért nem ment.Tigris:hát, valami olyasmi volt, hogy segítettem neki költözködni. dobozt venni…..
akkor ideje beszámolnom a fejleményekről is. ha nem lenne az életem jelen pillanatban amúgy is egy kissé kaotikus (üzlet, Kisnyúl, írás, lakás, meg az élet), akkor még ugye a nyakamba is vettem egy koloncot, a Kutyát. a Kutya az egy érdekes jószág ebben az esetben. gyakorlatilag…..
írás témában, nem nagyon van metségem, max az, hogy időm az nincs, mire meg lenne, addigra erőm nincs írni. bazi beteg vagyok, a Kisnyúlon már átrágta magát a kór, de egy hétig kegyetlen állapotok uralkodtak nálunk, gyakorlatilag SEMMI se volt jó, minden azonnali nyafogásba…..
Egyszer volt a hol nem volt eskü 2011.03.24 16:49:21
az életemre, hogy mire írni tudnék, összeesem a fáradtságtól. egyrészt a munka miatt, mert ugye minden hétköznap nyitva vagyok - mármint az üzlet, másrészt meg mostanában mindennap találok valami baszkurálnivalót. ma például virágokat ültettem az erkélyre, és ha már egyszer…..
A proletárdiktatúra első éveiben a funkcionáriusok legfőbb feladata az éberség volt. Ezért a vállalatigazgatók éjszaka is bementek a gyárba. Egy ilyen tervszerű ellenőrzés során az egyik igazgatót már a kapuban meglepetés éri. Az éjszakai portás elaludt.Mérgesen felrázza:-…..
még jövök a Tigrises sztorival (húzom, mert égő).plusz ma megint rádöbbentem, hogy milyen csávókkal nem vagyok hajlandó egyáltalán szóba állni, a listán vannak a copfosok, azok, akik a fekete-fehér fotóikra színes szemet photoshopolnak önmaguknak, természesetesen mindenki azon…..
az eltünésemnek, csak éppen eljöttünk bütyköt áztatni vidékre, és annyi nem történik annyi izgalom, hogy legyen miről írni mindennap, igaz, a szálloda vendégköre azért kitesz egy M. nénit, de ezek ámátőrök. gyerekek, lakógyűlés lesz a héten otthon. na, az a kemény, nem a…..
Egyszer volt a hol nem volt annyira 2011.03.08 10:37:21
boldog vagyok, ugyanis minden jel arra mutat, hogy a bababolt nagyon frankón fog menni. lett egy Titokzatos Beszállítóm Angliából, és így most már nemcsak azt mondhatom el, hogy gyönyörű, valóban egyedi holmik vannak az üzletben, hanem azt is, hogy messze környéken a legjobb árakat…..
onceuponatime 2011.03.11 13:04:48
@muffinok:
ja, és persze, nagyon édi cuccok vannak a kicsiknek is:)
ami attól nagyszerű, és más mint a többi, hogy két olyan eseményen is le lehet játszani, ami totálisan más érzelmekről szól. ha valaha férjhez fogok még menni, akkor ez fog szólni. és ha feldobom a pacskert, akkor is ezt szeretném hallani. sztereóban. az urnán belül. amint épp…..
http://www.es.hu/2011-01-26_vannak-meg-hianyossagok..