Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labrador2010

26 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a legjobb módja annak,hogy felébressz egy embert hajnal ötkor?Hát az,hogyha ráfekszel a csengőre.Ezt tette a legjobb barátnőm Azálea is. Leáról: vörös hajú(belül szőke),bolond,életvidám,talpraesett(vagyis az ellentétem),hangos és egy hatalmas állat.Nagyobb állat mint a…..
Van,hogy az ember azt hiszi előtte áll egy tartalmas nyár,van,hogy a barátja megcsalja ő pedig még egy könnyet sem hullat érte,aztán van,hogy meghívják egy táborba.Egy táborba ami nagyon sok újat tartogat Kovács Bianka(Bia),Németh Azálea(Lea) és Németh Bence számára.....
A tengerpari tinimozi,a disney sajátkészítésű filmje. Téma:romantius,bulizós tini Film Szereplők:McKanzie,Bredy,Bronzos,Leila,a szörfösök és a motorosok. Amikor menéztem:2013.09.14(disney premierje) Saját véleményem:Ez a film az igaz barátságról és arról,hogy akármenmyire…..
A kubór kutyáknak kell egy segítőkéz,hisz ők magukra vannak utalva.Ha belegondolsz mennyi kutya szenved az emberek miatt.Nekik segítségre van szükségük.Ezért azt kérem tiszteljétek a kutyáitokat mert az ő sorsuk jó.Ha látsz az utszán egy kutyát akit bántanak szólj egy…..
Lili,Bruni és én Segíts rajtuk 2011.07.14 20:00:50
Ugyan a mi kutyáinknak jó sors jutott  más kutyák szenvednek.Olvasd el eszt a történetetSzomorú történet 6 hetesen magatokhoz vettetek, sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam veletek. Ahogy nőttem, egyre nőtt a mozgásigényem és vele együtt az étvágyam is.…..
Lili,Bruni és én ebnevelde 2011.07.02 18:57:00
Ebnevelde.A gazdim ezzel játszik.Jókis nevelde.Neve opál000.Nagyon jó.igyaz itt vagyunk neki mi,de azért jó.Másik 2 felhasználója:*Retrivertenyészet* és b.f. és b.h. kennel.  ..
Lili,Bruni és én Új oltás 2011.05.10 21:26:40
 Ma mindketten kaptunk oltást.Sajnos a gazdi nem volt ott.Először én Bruni ,aztán én Lili.Olyan volt mint amikor megcsípte a méh az orrom...
Ma anyák napja van.Gazdiék el is mentek a templomba.Én is meg szeretném köszönteni anyut de hát ő nincs itt.Na mindegy a gazdi úgyis imád.  ..
Lili,Bruni és én meleg 2011.04.25 18:48:52
 Hú ha!Nagy meleg van.Ebben az én bundám a meleg bari szőröm meleg.Én meg fekete vagyok és az szívja a meleget.A nagy hőség nem rossz.Tegnap sétáltunk a kis földön...
 A gazdi elmegy a Zsóry-ra.A családi nyaralás mindig jó.De vissza fog jönni mert csak egy hétre mennek.Biztos jó lesz.De azért még mindig herceg vagyok.Én meg Hercegnő..
Lili,Bruni és én kész(Lili) 2011.04.20 16:01:00
 Megkaptam az oltást.Kicsit fájt.Gazdi sajnos nem tudott jönni.De szeretett volna velem jönni és tanult ezért nem bánom..
Lili,Bruni és én Mű kutya (Lili) 2011.04.07 20:17:57
 Mondta a gazdi hogy van egy "robot" kutyája.Dalmata.Aranyos és szereti őt de nállam nem jobban aztán megsimogatott...
Lili,Bruni és én oltás (Lili) 2011.04.07 20:15:00
 Nem sokára oltást kapok.Sajnos a gazdi nem lesz ott,és lehet hogy félni fogok.Veszettség ellen Kapok majd oltást.Kicsit félek..
 Ma Videókat vettünk fel rólam.Egyet amiben én és Dóri Játszottunk.Egyet amin Dóri apukájával.Egyet amiben eldobták a botot és meg vissza hoztam...
 Tegnap átlagos napom volt.Dóri eldobta a labdát és a jellegzetes "hozd ide" szót mondta.Aztán eldobta a lasztit.És játszottunk.Aztán jöttek a Dóri mamájáék.És vissza fogott hogy ne csináljak rosszat...
 Tegnap Lilivel,Dórival, és Dáviddal játszottunk.Ők "kiképeztek".Nyomozó kutyus voltam.Megmentettem Dávidot,Lilit aztán Dórit.Jó volt.És még jutalomfalatot is kaptam...
 Ma a gazdival autóba ültünk.Egy nagy tóhoz mentünk.Persze apukája vezetett.Kicsit féltem, mert én még így nem utaztam.oda értünk,persze már én ismertem a helyet.Dóri barátai Lili és Dávid hozták Vackort és ő lett az új barátom.Ők felmentek én meg játszottam Dóri…..
Lili,Bruni és én Hétfő,Rágcsa. 2011.03.11 17:33:09
 A gazdim mesélte hogy találtak egy kutyát akit hétfőnek neveztek el.Ma is találtak és az ő neve lett Rágcsa.azt mondta szereti őket de nállam és bruninál nem jobban!..
Én sokat hibázok például:húzom a gazdit, a kerítést rongálom,gödröt ások,ki borítom a vizem...
 Először is a labrador nagyon élénk, vidám és, sok törődést igényel.Én Lilit nagyon szeretem a másik havanese ő a Bruni.Az én tapasztalatom az hogy sok törődést és nagyon sok szeretetet kell adni neki...
Lili,Bruni és én Lizi?? (Lili) 2011.03.01 19:45:00
Lizi?Ki az? gongolom valami  kutya lehet, de ki? A gazdim mesélte hogy a barátnőm Léna még régen kölyköket szült.Ő léna egyik kölyke.De azt mondta gazdi hogy nagyobb nállam.És 2010.03.01. Lizi ezen a hajnalon született. ..
Lili,Bruni és én na jó (lili) 2011.02.26 09:47:35
Na jó igaz hogy szeleburdi vagyok de a gazdim szeret!Emlékszek, egy nap a gazdimék elvittek sétálni és nagyon jót sétáltunk jó volt,de megint hallom azt a szót hogy szeleburdi vagyok,na jó!Egy picit..
Egy jó kutyát úgy lehet kiválasztani ha tudod milyen fajtát szeretnél.Lehetőleg beoltott kutyát válassz.De minden kutyit lehet szeretni.A kis cukik sokat segítenek és nehéz meghálálni...
A Gazdim azt szokta mondani, hogy sok ember csak beszél, de nem mond semmit. Nem csoda ezekután, ha a labradorjához is csak össze vissza beszél. Szegény kutya pedig szépen megszokja, hogy nem kel mindig figyelni a gazdira, majd kiabál, ha tényleg akar valamit. De ez persze csak kutyalogika…..
labrador2010 2011.02.13 11:19:01
Lili,Bruni és én szobor kutyus 2011.02.13 08:44:55
Néha úgy tudok nézni mint egy cica,de megtudok dermedni is.Ilyenkor nagyon figyelek-mondja Lili-sok dolgot lehet tanulni ha egy kölyökkutya figyel.Bár nem értem őket tudom hogy rólam beszélnek!!..