Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyagyagya

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tutifuvarral, meg Giannival úgy globál nem volt nekünk semmi bajunk eddig, arról igazán nem tehetnek, ha egy fődparaszt (igen, így) gyökér ül be a kocsiba, akit ma éppen Zsöcinek hívtak, és az egyik kérdés előtt kellemesen elcigányozza magát, mert hát ezt Miskolcon biztos lehet…..
agyagyagya 2007.09.01 08:44:40
Nem a véleményüket közlők minősítése mint öncél vezérel, hanem a jelenséggel kapcsolatos véleményem az, barátaim, hogy az itt megnyilatkozottak jelentős része nettó náci. Még nagyobb baj, hogy ez nálunk teljesen úgymond a közkultúra része. Inkább az nem része ennek a szférának, ha valaki nem röhög azon, illetve nem ért egyet azzal, hogy asztaltársai dakotáznak meg "hogymegélnekasegélyből"-eznek. És ne gondoljátok, hogy a cigányozás az egyedüli lesújtó, a társadalom türelmetlenségét mutató jelenség, amely egyébként is csak a magamfajta majmoknak fáj; itt a toleranciának olyan csekély fokán vegetálunk, hogy nemhogy a romák jóléti integrációja, de a metrón felszállni igyekvő "fajmagyar" ajtón való beengedése sem fér bele a kötelező körbe. Itt mindenki geci. A vidéki az paraszt, a kukással barátkozni lúzerség, a vásárlót jól megszívatom, mert kell a plazmatévé, ráállok a járdára a béemvével, mert a többi kis fasz kit érdekel, odaszólok, hogy vegyék fel a gyereket az egyetemre, meg anyámat a kórházba, legyen kevesebb az adó - mindenki meg is szavazná, hogy 0 legyen, ezért szerencse, hogy ilyenről nincs népszavazás -, ugyanakkor azé' iskola meg kórház az nyugati színvonalú legyen. Segélyt a sok genyó ne kapjon, de azért aljasak, akik elveszik a félmikulásos havi jövedelem mellett az adójóváírást, mindegy, úgyis minimálbérre vagyok bejelentkezve.
Sokan megoldást sürgettek. Mit akartok? Kétéves roma kislányok szemébe nézni és szétloccsantani az agyvelejüket? Inkább befejezem, mert még ötleteket adok.
Ja, hogy a megszólalók egy részének szintjén is alkossak: kétségtelen, hogy mondjuk Wass Albertről kevesebbet tudnak a romák, mint a gárdások, de a Himnuszt fisz-dúrban lehet, hogy többen el tudják játszani hibátlanul...