Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neb

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kis spanyol új kedvencemnek szerintem még nem volt footjob jelenete, szóval betöltődött egy űr. A jelenet nem egy nagy szám, de a végén ez a rész megéri. Azok a finom bársonyosan puha lábak! Úgy jó ez a csaj, ahogy van, jöhetne keményebb gape jelenet már végre tőle !!!  ..
Szégyen, de igazán csak a tegnapi poszt írása alatt figyeltem fel erre a spanyol csajra, aki annyira csodaszép, hogy az valami egészen elképesztő. Van egy kép, amin meg van hagyva a pinájánál a szőr, igazi latinos kis ribanc lehetne belőle, ha úgy hagyná. Spanyolország feltörekvőben ! De hol vagyunk…..
Egy ritka részletes interjút olvashatunk az egyik debreceni portálon a művésznővel. Nézzétek meg, pici válasz-részletek is vannak, videóban. Ez adta az ötletet, hogy nézzünk utána a 20 éves lányka 2 év alatt mit hozott össze. Mivel pornós blog vagyunk, ráadásul (szeretném azt…..
Az egyik "legpatinánsabb" magyar oldal az Eurosexparties, amely immáron 12 éves múltra tekint vissza, Choky Ice, Renato, James Brossmann és Nick Lang, minden jó európai csajt megdöngettek már a 12 év alatt. Aki nem ismerné; a lényeg, egy fasza kis gonzo orgia, pici fétissel nagyon…..
A cumeatingcuckolds.com oldalon böngészgetve gondoltam egyet, és készítettem el ezt a kis összeállítást. Tettem ezt azért is, mert egész jó fenék széthúzós képek vannak az oldalon és olyan sok típusú csajból lehet válogatni, hogy végre megtehetjük ezt a nagy pina elemzést,…..
Holnap, vasárnap azaz február 2-án lesz a következő választás Thaiföldön, melynek végeredménye máris borítékolható: eredménytelen lesz. A thai alkotmány értelmében, akkor alakulhat meg az új parlament, ha a képviselők legalább 95%-át sikeresen megválasztják, márpedig a…..
neb 2014.02.02 01:08:51