Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Original Doll

144 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Original Doll Apa figura 2014.11.18 12:42:11
A minap kaptam egy üzenetet az "unokatestvéremtől". Azt írta, sajnálja, de szomorú hírt kell közölnie, miszerint az "apám" délelőtt összeesett, majd meghalt. Szégyen és gyalázat, én nem érzek semmit. Most biztosan tucatjával átkoznak el az emberek, főleg azért, mert én még…..
Original Doll Cím nélkül 2014.06.14 22:16:06
Talán túl érzékeny vagyok. Talán elkéstem már mindennel. Talán démonok lakoznak bennem és lebénítanak. Persze csak képletesen, mert van két lábam, két kezem és szerencsére megfelelően segítenek a mindennapokban. A lelkemre viszont olykor hatalmas súly nehezedik, amit képtelen…..
Egyesek azt állítják, hogy odafenn minden meg van írva. Életünk összes lépése, legyen az apró, vagy éppen óriási. Mások úgy vélik, felesleges fohászkodnunk bárkihez is, elkerülhető, hogy csak a körülmények áldozatai legyünk, ugyanis mindenki a saját szerencséjének…..
Britney Spears a napokban megosztott egy fotót Facebook profilján, egy üzenettel, miszerint néha jobban szeretne ismét írni, gépelés helyett. Érdekes, hogy számunkra már elképzelhetetlen, hogy gépelés helyett a manapság régimódinak számító írást válasszuk. Holott őseink…..
Original Doll Needs 2013.11.24 14:27:52
Néha nem bírunk magunkkal... Annyira kell valami, hogy mindenünket odaadnánk érte. Ilyenkor a mindent vagy semmit felváltja a mindent vagy bármit kifejezés. Ilyenek a szükségletek - gondolnánk... De ez nem is szükséglet, csak egy abnormális szokás, inkább már évek óta tartó…..
Original Doll Just a feeling 2013.11.04 20:09:35
This ain't even jealousy... She ain't got a thing on me. Egyre csak zöldül a szemem. Valószínűleg a hidegtől. Na jó, már a humorom sem a régi. Egyszer egy barátom azt állította, hogy a kapcsolatai többsége akkor ment tönkre, mikor összeköltözött az aktuális kedvessel. Egy…..
Tegnap a reptérre menet borzalmas balesetnek voltam szemtanúja az autópályán. Miután letudtam a pánikrohamom, a horrorisztikus látvány elgondolkodtatott: szörnyű, de benne van a pakliban... Hülye Halloween... A fejemben próbáltam rendet tenni a saját kártyáim között, nem sok…..
Original Doll Vallomás 2013.09.10 23:27:07
Szerintem legyünk CSAK BARÁTOK. Igen, jól hallottál. Most miért bámulsz így? CSAK BARÁTOK. Az a bizonyos két szó, amitől minden szív rohamot tudna kapni. Úgy érzed, sőt tudod, hogy megtettél és adtál mindent, de valakinek ez is kevés. Azt kérdezik: Ez mind? Pedig ez mind Te…..
Everyone needs a reason to wake up every single morning. ;) - Jó reggelt, Édesem! Hoztam Neked reggelit! Na meg Colát! Nézd: "Tündérke"! - Jajj, de jó, hogy itt vagy! Köszönöm, csak gyere már ide, mellém...! Micsoda varázslatos reggel! Korán van, a hajnal még utoljára sóhajt egy…..
Original Doll Kétbalkezes Istennő 2013.07.18 22:10:28
Nem is gondolnátok, hogy mennyi mindenre használjuk a hüvelykujjunkat! Na jó, lehet ti igen, de én valami teljes máson forgattam az agytekervényeimet, (Remélem az istennő mellett ez sem túl nagyképű: tényleg vannak és forognak is...Néha.) Csodaországban iszogattam az Oreós Latte…..
Original Doll Feleség féleség 2013.07.14 00:18:20
"Önök mostantól férj és feleség!" Valahogy így hangzik az a bizonyos mondat. Elvégre ez az élet rendje. Az emberek megismerkednek, szerelembe esnek és összeházasodnak. Akár szerelemből, akár mert a társadalom elvárja tőlük, megteszik és boldogan élnek, amíg meg nem halnak,…..
Original Doll A grimasz 2013.06.14 22:58:51
Valószínűleg túl sok Szex és New Yorkot néztem, mert néha rémisztő mennyire tudok azonosulni Carrie karakterével. A folyamatos drámáim mellett a napokban szembesültem A grimasszal. A grimasz nem csak egy egyszerű arckifejezés, hanem egy sokat sejtető pofavágás személyünket,…..
Original Doll Make a wish 2013.05.26 11:35:27
Az évek csak telnek, én viszont valahol mélyen, naiv módon mégis remélem, hogy ez csak a legrosszabb rémálmom. Hogy majd egyszer újra jó érzés lesz belépni a lakásba, Michael Jackson Bad-jére besétálni, és élőben látni a mosolyt, ami a legnagyobb téli sötétségben is mindent…..
Original Doll I hate you... 2013.05.06 21:20:07
... but I love you, I can't stop thinkin' of you. Szóval, ünnepélyesen megfogadom, hogy nem leszek többé szerelmes... ;) You know what I mean... I miss you even more... ..
Original Doll Carrie Diaries 2013.04.30 10:58:51
Munka, kávé, cigaretta, munka, pasi, alvás,, kávé, evés, cigaretta, zuhany, munka, pasi... Talán így néz ki egy felnőtt nő élete 2013-ban, legalábbis az enyém. A vásárlást direkt hagytam ki, ugyanis lassan egy hónapja tiszta vagyok, a felesleges holmikra szánt pénz egy részét…..
Original Doll A kis balerina 2013.03.28 14:47:37
Pontosan 2 évvel ezelőtt óriási pofont kaptam az élettől. Sőt, úgy gondolom pofonnak kevés, talán inkább hatalmas és nagyon fájdalmas lövésekhez tudnám hasonlítani, melyek egyenesen a szívemet célozták. Egyszer azt olvastam, hogy ha történik velünk valami borzalmas dolog, meg…..
Original Doll Szekrénydetox 2013.02.04 20:53:27
ebben ugyan nincs semmi költői... De le kell írnom, különben később nem fogom elhinni. Rendet raktam a szekrényben!!!!!! Igaz, három csodás órámba telt, de megérte.... és nem utolsó sorban, több cuccot hulladéknak nyilvánítottam. :) ..
Original Doll Vasakarat 2013.01.29 19:44:37
Többen kérdezték már, hogy miből merítem az erőmet, mikor olyan sok sz@ron keresztül mentem. Annyit elárulhatok, hogy egyedül sosem sikerült volna. Hús-vér emberből vagyok, aki látszatra törékeny, olykor viszont igazi Supergirl, aki még a kősziklákat is megmozgatja, ha…..
Original Doll Happiness 2012.12.16 23:46:24
Miután hazaértem este, azon elmélkedtem, hogy mi is az a boldogság. És mit jelent boldognak lenni? Megfogalmazni nehéz, valami egészen földöntúli, megfoghatatlan érzés. Elvégre mindenkit más tesz boldoggá. Egy mosoly, napsütés decemberben, új cipő, a reggeli kávé illata,…..
Original Doll Nem tudom 2012.12.10 14:47:53
Állítólag akkor szeretünk valakit igazán, ha nem tudjuk megfogalmazni, hogy miért is szeretjük. Ebből ugyanis kiderül, hogy nem érdekből, vagy bármiféle önző szándék, esetleg külsőségek miatt. Holott egy "nem tudom" mögött néha igenis sok információ rejtőzködik, csak…..
Original Doll A nap tanulsága... 2012.09.19 22:54:32
... az ember betegen ne menjen szüretelni. ..
Original Doll This is my sorry 2012.09.18 10:32:01
Kritizálom a szeretteimet. Folyamatosan. Az egyetlen dolog, ami nyugtat, hogy gyakran ők is ezt teszik. "Túl fehér a bőröd, szálkás a hajad, fura a szemöldököd, sovány vagy, híztál, a fürdővíz, amit engedtél nekem, kiszárította a bőröm, stb., ..."Olykor elhangzanak persze…..
Original Doll Oh baby... 2012.08.27 11:05:52
... we'll be old! Állítólag mindössze tíz percre van szüksége egy embernek ahhoz, hogy kitisztuljon az agya, és nyugodt fejjel tudjon gondolkodni. Próbáltam magamnak adni ennyi időt ahhoz, hogy rendbe szedjem magam és... lássatok csodát, nem jött össze. Olyannyira feszült voltam a…..
Érzések. Van mikor előtörnek, és megesik, hogy bújkálnak. Előfordul, hogy világgá kürtöljük őket, máskor pedig képtelenek vagyunk kimutatni mit érzünk. Vagy épp mást mutatunk, és tükörre lenne szükségünk, hogy észrevegyük az igazat. Ma belenéztem a tükörbe. Nem vagyok…..
Original Doll Blackout 2012.08.06 21:38:40
Szóval... Nemrég készült rólam egy fénykép, amely nem túl előnyös. Gondolom senki sem keresi a miérteket, de egyértelműen látszik az unott fejemen, hogy nem ott vagyok, ahol lennem kellene, és hogy szinte megöl a magány. a szememben még fellelhető a kíváncsiság csillogása,…..