Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pr0letar

21 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán reggel elkezdődött a felmondásokról szóló előzetes értesítések átadása a négy közmédiában: a Magyar Rádióban, a Magyar Televízióban, a Duna TV-ben és az MTI-ben. (live) "Bekövetkezett az, amitől korábban sokan tartottak: elindult a politikai tisztogatás a…..
Még áprilisban fogadták el azt a törvényt, miszerint ötvenezer forintot köteles fizetni az a hajléktalan, aki életvitelszerűen lakik az utcán. Már ez a megoldás is kiverte a biztosítékot minden gondolkodni tudó emberben, hiszen mit hisz a politikus, hogy a hajléktalan azért él…..
Gát épül a római-partra a harmadik kerületben. Első olvasatra a hír teljesen üdvözlendő, hiszen mégiscsak jó dolog, ha a víz ott van ahol az év többi napján is és nem garázdálkodik budapest utcáin. Márpedig a római-parton évről évre komoly problémákat okoz a víz, mert…..
A Trónok harca utóbbi három órájára senkinek nem lehet panasza, és ha jól sejtem, a követező háromra sem nagyon lesz majd, mert a nemzetközi helyzet, hogyismondjam, fokozódik, de kurvára. Ep. 8 Clip - Tyrion Walking With Bronn   Ep. 8 - Preview..
Új buszsávot festettek fel az M1-M7-es bevezető szakaszára. A sáv hivatalosan hétfőn átadott új szakasza a Budaörsi út befelé jövő oldalán a Nagyszőlős utcai felüljárótól a BAH-csomópontig tart, az általa generált kocsisor viszont Budaörsig. A BKK szerint a buszsáv…..
Proletár A lukas mentőmellény 2011.05.31 09:58:00
Na a vezér megmentette a devizahiteleseket... Íme az akciótervének főbb elemei (az indexről lopva): Lesz önkéntesen választható árfolyamgát: a svájci frank hiteleket 180 forintos árfolyamon lehet törleszteni 2014 végéig, az euróhiteleken a sapka 250-nél, a jenhiteleknél pedig 200…..
Mert ő egy hiteles közszereplő...Ezt bizonyítja nyilatkozatának burleszkbe illő története is, ami egyébként tökéletesen méltó az OCÖ és a magyarországi romapolitikai "jóhíréhez" is. 1, Megjelenik a sajtóban, hogy Farkas Flórián a tenni akaró (dolgozó, gyerekét…..
pr0letar 2011.05.30 10:31:57
Kérjük töltse ki az alábbi kérdéssort és névvel, címmel, hovatartozással küldje vissza nekünk! Vannak, akik szerint a Nemzet érdeke azt kívánja, hogy az itt élő emberek az adózáson felül is járuljanak hozzá a Magyar Állam működéséhez havi néhány ezer forint…..
pr0letar 2011.05.27 13:57:37
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke, a Magyar Köztársaság kormányának romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztosa, fideszes országgyűlési képviselő tegnapi nyilatkozata során "elejtett" egy olyan mondatot, ami nem kicsit kavarta fel az amúgy sem…..
500 milliárd forintot fizetünk egy korábban már lehívott, de eddig fel nem használt IMF-es hitelrészletből a Mol 21,2 százalékos pakettjéért, az állam váltja az orosz Szurgutnyeftegazt a társaság tulajdonosai között. És ettől hangos minden újság, tv, internetes oldal, hogy…..
Csak a legnaivabbak gondolhatják, hogy a MOL orosz tulajdonrészén keresztül Moszkvának ne lett volna célja a magyarországi politikai események befolyásolása. (Fotó: Martin Lahousse/eu2011.hu) Tegnap Fellegi Tamás fejlesztési miniszter és magyar–orosz gazdasági kapcsolatokért…..
Cigány-gádzsó csúcstalálkozó, zsákmánnyal!..
pr0letar 2011.05.24 10:46:57
Proletár Megszorítás: Oktatás 2011.05.19 14:29:00
Vonjunk össze, vonjunk el, szüntessük meg, így lesz racionálisabb a magyar oktatás. a Széll Kálmán terv alapján a racionalizálásokon keresztül a következő három évben 88 milliárd forintot kivonnának a szférából Ez pontosan azt jelenti, hogy jövőre 12 azután 2 évig 38-38…..
Sokak szerint az Appril Project koreográfusa egy külföldi csapattól koppintotta iskolás sikerszáma ötletét. Az előadás kitalálója tagad. Míg a Csillag születik zsűrije szerint táncukkal új műfajt teremtettek, addig a netes közönség úgy véli, az ausztrál Got Talent című…..
A kormány nem látja, hogy bármilyen döntés kapcsán az érintettekkel tárgyalni nem valami rendkívüli kegygyakorlás, hanem a normális eljárás része. (Fotó: Huszti István/Index) Pénteken a rendvédelmi dolgozók Parlament elé szervezett demonstrációján szokatlan dolog történt:…..
pr0letar 2011.05.09 10:23:06
@Joooe: pedig en igenis ezzel jovok neked... vegyunk egy 60 eves rendort, akit a mostani szabalyozas szerint 50 evesen mar nyugdijazni kellett volna, azaz mar keptelen ellatni a feladatat, kimegy es igazoltat a te logikad szerint? es ha olyan buncselekmenyt lat, ami miatt mondjuk futnia kene 100 metert, vagy kollegajarol leszedni a ratamado embert... az meg majd all, hogy "bocs, de en csak igazoltatok, nem vagyok kepes tobbre" ?? nem is beszelve, hogy biztosra veszem, hogy szabalyos idokozonkent allapotfelmeresen kell tulesniuk. Ezt az analogiat siman atfordithatnam tuzoltora, aki tuzcsapot nyitogat, de mondjuk az osszes tarsat elnyeli egy osszedolo ego haz, de o nem megy be, mert konkretan kihuzni se lenne ereje a kollegajat.

lenyeg a lenyeg... en egyetertek a tunteteseikkel, mert nehez melo amit csinalnak, amit nem hiszem h 50 felett igazan teljes ertekuen lehetne csinalni, es az orszag rakfeneje nem az o kenyszernyugdijazasuk. masreszrol szerintem is felhaborito a kormany arroganciaja.
Ha egy focicsapat szurkolótábora megindul, általában nem nagyon nézik, hogy járdán mennek-e, hisz ők a tömeg, abba meg úgyse hajt bele senki. R.P. dudálni merészelt, mert az úton keresztülhömpölygő drukkerhorda elállta az útját, cserébe kapott az autójára egy ökölcsapást.…..
No, az álomfő ellopta a Húsvétot, a kölnit alig találtam meg a reggeli gyomorgörcs közepette, a mondókák kihullottak a fejemből, állandóan az órára sandítottam, hogy mikor írja már alá ... és minden feles után felnéztem az ég felé, hogy "add Uram, hogy ne bakizzon már…..
Proletár A süllyedő hajó 2011.04.15 11:49:53
Megjelent Hajdúhadházon a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület mintegy kétszáz embere. Rubi Gergely polgárőr, jobbikos országgyűlési képviselő közölte: hétfő este kezdtek el járőrözni a településen és a tervek szerint vasárnapig maradnak. Hozzátette: a helyi lakosság hívta…..
Proletár Kulturha 2011.03.29 11:36:00
Ha már az előző bejegyzésben "utaltam" a beképzelt politikusokra, akkor nyissuk is ki a csapot és rakjunk bele egy kis kultúra tablettát. dajcstomi Igaza van a subba.blog.hu-nak. Tényleg unalmas a tweetem. Nem kicsit,nagyon. Megnéztem a subba.blog.hu-t. Lószar. Egy…..
Proletár Éhen ne haljon Demszky! 2011.03.29 10:28:00
Korkedvezményes nyugdíjért folyamodott Demszky Gábor. A volt főpolgármesternek meg is állapított egy összeget a nyugdíjfolyósító, ám ezt a volt politikus kevesli Erre most, 58 évesen lehetősége is van, ugyanis a törvény szerint öregségi nyugdíjba mehet a korhatár betöltése…..
Proletár Bálnatudomány 2011.02.25 16:04:00
Ma reggel Mokka: 1:30tól érdemes úgy egy percet nézni...   GEEEEZUS! szóóval, van nekünk egy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárunk, aki kitalálta, hogy megreformálja a magyar oktatást... buktatás elsőben, közmunka érettségihez. Ő az aki még az álhír Hírcsárdát is…..