Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcsii1

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most találtam egy fórumot, ahol hajmodellt keresnek! Hajrá csajok Jelentkezzetek!! http://www.noiportal.hu A másik link, amit a figyelmetekbe ajánlok, a Revalid Hajtündér, ahol gyönyörű lányok versenyeznek a legszebb hajú lány posztjáért. Ezen a linken tudtok nézelődni:…..
Sziasztok! Nagyon jó kis honlapot találtam, ahol a legmenőbb frizurák találhatóak! Most ezt böngészem: http://hu.look-at.com/no/126592.html  A másik, hogy emlékeztek a Revalid Hajtündér versenyre? Megvan a 20 lány, akiket kiválasztottak. Sajnos engem nem, de egy barátnőmet igen.…..
Ma lesz a hajszépségverseny eredményhirdetése!!!Szurkoljatok légyszi!! Olyan jó lenne nyerni!Pakolással a fejemen ülök a monitor előtt!! :)..
Legyél Te is hajmodell! Verseny!!! 2011.03.08 10:24:00
Sziasztok!Mostanában nem nagyon jelentkeztem. Elkezdődött a második félév és nekem már most égnek áll a hajam, hogy mennyit kell majd tanulni. Stílszerűen égnek áll a hajam....:)Nagyon izgulok  a Revalid Hajtündér verseny miatt. Beküldtem a képeimet, most már csak a nagy…..
Sziasztok! Most találtam egy nagyon tuti versenyt, amin indultam is! :) Revalid Hajtündér a neve és csak pár fotót kell beküldeni magadról, amin persze a szép hajad is rajta van és ha sikerül,szerepelhetsz a Revalid reklámfilmjében! Szerintem jól hangzik! Facebook oldaluk:…..
Sziasztok!Ma egy kicsit utazunk időben, hogy lássuk, igenis a hajdivat is csak olyan, mint akármelyik másik: bizony időről-időre visszatér.Nézzünk erre az időutazásra pár szerencsés próbálkozást :D  Szerintem nagyon találó ez az alkalmi firzura. Grace Kelly-nek és Heidi…..
Anne Hathaway   Szerintem a barna hajúak közül neki van a legszebb haja! És nagyon szép egyenes, főleg ezen a képen.    Katy Perry   Akinek még nagyon tetszik a haja, az Katy Perry, bár nem túl természetes……..
Sziasztok! Mostanában annyi minden történik, hogy szinte alig jut időm leülni a gép elé. Mondjuk inkább ez legyen, mint hogy halálra unom magam. :) De nem feledkeztem meg rólatok és persze a blogról sem! Úgy döntöttem, hogy hajmodell leszek! Vagyis szeretnék lenni inkább.…..
Sziasztok!Végre valahára elindult a blogom, ahol haj szépségversenyt hirdetek! Csajok, mi tudjuk csak igazán, hogy egy tincs tekergetés, egy kis hajdobálás, vagy vizes haj milyen hatással van a srácokra:P Bizonyítsuk be itt is, hogy a haj néha tényleg igazi koronája megjelenésünknek;…..
Sziasztok! Most, hogy a legfontosabb bankok diákszámla ajánlatairól összegyűjtöttük az online elérhető információkat, ideje, hogy belevágjunk a bankfiókok látogatásába.Elsőként az Erste Bankot vettük célba (érted elsőként Erste! :) ). Nézzük hát mit is tudtunk meg a…..