Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Realito (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X58 2011.02.11 11:00:00
A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik.…..
Realito (törölt) 2011.02.11 15:44:20
@King of Shadows:
mondom újra,csak neked..a valovilag.hu oldalán az online adásokkal egyidőben elindult cseten irtam án,torquemada volt a nickem,amit többször változtatni kellett mert az összefoglalók irásai után az rtl letiltott.ilyenkor egy-egy betűt módositva folytattuk,amig a teljes csetet megszüntette az rtl ott.
nem vettem sehonnan az infokat hanem láttam,hallottam,leirtam.minden decemberi összefoglaló 80%-a az én irásom.igy ha valahol látsz ilyen tartalommal hasonlot akkor jobb ha tudod,hogy azok valószinüleg az én irásaim.de mivel levan mentve ,ha nagyon akarod átküldöm mailben.
egyetlen összefoglaló sem volt levédve a lényege pont az volt h minél többen olvassák.egyébként a hangsúly akkor sokkal inkább azon volt,ogy a vv és az rtl manipulált beszavazásaira,a szereplők egymás iránti ismeretségei legyenek nylvánosak.arról meg menetközben nem tehettünk mi nézők,hogy a játékosok egy csomó olyan infot is elmondanak magukról ami esetenként gusztustalan..
Realito (törölt) 2011.02.11 15:46:11
@King of Shadows:
valami rémlik de nem emlékszem,én nemláttam.viszont azt tudom hogy pár napig valaki trollkodott azon a cseten hogy valamelyik játékos agyonrúgta az egyik kiskutyát.ami persze nem volt igaz de napokig kellett nyugtatgatni a csetelőket az éjszakai öszefoglalót iróknak,hogy nem igaz a hir:)))
Realito (törölt) 2011.02.11 15:51:44
@mazon - kóchenger: én nem zsidózok,cigányozok.minden ilyen tartalmú mondat a játékosoktól származik,az ő mondataik az egymás közti beszélgetésikből..

zsidózás is,ciányozás is volt többször.
de igaz az is,hogy nem illetve főleg nem egymást támadták vele hanem a hétköznapjaikról beszélgettek.ebből a szempontból tök érthetetlen volt az rtl azon törekvése hogy való világ néven adja a műsort miközben az igazi,való világbeli napjaikről mesélő villalakókat cenzurázzák.
bizony a cigánymaffia,lakásmaffia,zsidózás,cigány kurázások,késelések,bűncselekmények,nemi elferdülések kivannak vágva.napi szinten mentek ezek az első hetekben.
pedig sajna ez a való világ.