Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morrigen

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WriteWorld Első bejegyzés 2012.08.21 19:45:02
Hát elindultunk. Én és a blogom. Innentől kezdve két dolog várhat ránk: siker és kudarc. Vagy ha úgy tetszik kudarc és siker. A sorrend mindegy. Mindkettőre ugyanannyi esély van. De hogy is lehettem ilyen udvariatlan? Ez az első bejegyzés, és még nem is köszöntöttelek Titeket.…..
WriteWorld Az okostelefonokról 2012.08.22 08:27:57
Egy - lehet, hogy jelentéktelen - vélemény tőlem, egy egyelőre halhatatlan témáról. Okostelefon. Már a neve is nagyravágyó, dicsekedő. Okosnak tartja magát, pedig gondolkodni csak az ember képes, nem?A kérdést válaszolja meg mindenki magának, és a név kielemzése után térjünk…..
WriteWorld A Facebook-ról 2012.08.22 16:56:17
Anya, anya! Hogyan ismerkedtetek meg apával?Hát kisfiam, az úgy volt, hogy véletlenül bejelöltem a Facebook-on. Igaz, kicsit túloztam a fenti párbeszéddel, de remélem, hogy amit sugallni akartam, azt sikerült. Merthogy a Facebook-ot manapság szinte mindenre használják. Pedig van amire…..
Jön itt mindenki az antirasszista dumával, nehogy cigányozzunk, mert azt nem szabad. Nehogy bőrszín szerint ítéljünk, mert az milyen már? Nem szabad ezt, nem szabad azt, különben poszt születik belőled, belőlem és mindenkiből. Szájukra vesznek és kiátkoznak. De átlépik a…..
A Kettős mérce blogban olvasható a bejegyzés, hogy faszikám a tiltás ellenére megmártózott a tóban, majd leszarta a felszólítást, nem jött ki, ezért elvitték onnan bilincsben. (http://magyarinfo.blog.hu/2012/07/01/az_omszki_toban_furdott_bilincsben_vittek_el_video) 1. A tiltás az…..
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
A sok agyatlan gyűjtőhelye, imádok ott lenni. Persze hogy vannak az embernek kérdése, amire még a gugli sem ad választ, de megesik, hogy sírva röhög az ember, vagy épp okádja telibe a monitort. Engem spec nem kicsit irritál az ilyesmi kérdés: Félidős kismamák, akik cigiznek, hogy…..
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..
Morrigen 2012.06.29 09:26:00
@L.A.: Igen, már tegnap ott nyáladzottam, de nem elég hülyegyerekes. :)
De sebaj, majd figyelek és előbb-utóbb ezt is megtanulom.
Na már megint egy celeb, akinek annyira hiányzik a pici feszes popsi és az erre nyálat csorgató agynélküli zimbisereg, hogy ezért a gyerekét is a kerek segg oltárán áldozza fel. Jessie bébi cirka másfél hónapja szült, és igencsak ment rá némi súlytöbblet, amiről a magamfajta…..
Jött, látott, győzött és most kuka. Elfogadta az általa annyira lenézett tévéműsor ajánlatát, hisz ő is pénzből él. Nem? De.Kamuska. Nem harapunk annak pofájába, aki enni ád nékünk. Aztán meg veri itt a nyálát. Neki sose volt jó semmi. Mondjuk én bírtam, jókat röhögtem…..