Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kittike7

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beköszöntött a jó idő és a napsütés végre! Remélem, hogy marad is, mert a múlt héten kicsit úgy éreztem, hogy újra tél van... Úgy döntöttem, hogy magam és a hajam érdekében ezen a héten sokkal több gyümölcsöt eszem, jobban odafigyelek a táplálkozásomra. Ezzel…..
Sziasztok! Nagyon jó kis honlapot találtam, ahol a legmenőbb frizurák találhatóak! Most ezt böngészem: http://hu.look-at.com/no/126592.html  A másik, hogy emlékeztek a Revalid Hajtündér versenyre? Megvan a 20 lány, akiket kiválasztottak. Sajnos engem nem, de egy barátnőmet igen.…..
Ma lesz a hajszépségverseny eredményhirdetése!!!Szurkoljatok légyszi!! Olyan jó lenne nyerni!Pakolással a fejemen ülök a monitor előtt!! :)..
Szép hajat mindenkinek! Verseny!! 2011.03.08 10:23:00
Sziasztok!Gőzerővel megindult a második félév, ahol nagyon sok új emberkével ismerkedtem meg már most. Hát igen, sosem volt probléma a szociális képességeimmel. Nagyon sok lesz viszont a tanulnivaló is, de valamit valamiért.Nem is tudom, hogy hogy lesz időm erre a…..
Sziasztok! Most találtam egy nagyon tuti versenyt, amin indultam is! :) Revalid Hajtündér a neve és csak pár fotót kell beküldeni magadról, amin persze a szép hajad is rajta van és ha sikerül,szerepelhetsz a Revalid reklámfilmjében! Szerintem jól hangzik! Facebook oldaluk:…..
Még a Neveletlen hercegnő című film idején figyeltem fel a tehetséges színésznőre, aki azóta már sok más komolyabb témát feldolgozó filmben is bizonyított. Mindenesetre itt és most nem alakításai, hanem stílusa miatt került példaképeim közé. Azt hiszem, őt tartom az egyik…..
Gondoltam bemutatok pár híres nőt, akiknek nagyon tetszik a haja :) Claudia Schiffer                  Az első akit bemutatnék, Claudia Schiffer, mivel az övé tetszik legjobban, és mivel nekem is…..
Sziasztok!Azért indítottam ezt a blogot, mert úgy gondoltam, hogy habár a világban mindenütt nagyon sokat foglalkoznak a divattal és a kozmetikával, mégis, valahogy a haj és a divat világát nem feltétlenül kötjük össze mindig. Holott tatpasztalataim szerint nagyon is nagy a kereslet…..