Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evelux2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hétvége csodásan indult a péntek délutánnal. Az éjszakára programom volt, vagyis nem töltöttem otthon, és igazán remekül alakult az este, amíg kevéssel éjfél előtt egyszer csak megcsörrent a telefonom. A ház közös képviselője hívott azzal, hogy nyolc emeletnyi…..
Fidesz pribékek agyonképzett hada igyekszik még mindig tompítani a nemzet pocakos focihuszárának Bálványoson elhangzott mondatainak valóságát. Orbán Viktor azon a napon világosan megfogalmazta mit is jelent választási ígérete, miszerint folytatja az eddigi politikáját. Mindenki…..
evelux2 2014.08.05 18:10:16
@mobilus: Az a legnagyobb baj,hogy a rendszerváltás óta folyamatosan lötykölik. És még messze nincs vége.
Vajon a mai ember még tisztában van a valódi ízekkel? Ismeri például az igazi tej ízét? Vagy annyira rohan, hogy észre sem veszi, hogy adalékanyagokkal, tartósítószerrel, ízfokozókkal teli műételekkel és italokkal tömi a saját és családja szervezetét? Észreveszi-e vajon, hogy…..
2009. Kandahári légibázis. Egy Harrierből az utolsó pillanatban katapultál a pilótája...
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
evelux2 2011.03.01 12:57:46