Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wernherr von Braun

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap izéje Kósa Lajos háborodik 2011.04.06 09:09:00
Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a romagyilkosságok keddi tárgyalásán, átlépte a Rubicont - jelentette ki Kósa Lajos. Szerinte botrányos volt Gyurcsány tette, aki ezzel "persona non gratává vált a magyar közéletben". A Fidesz ügyvezető alelnöke tehát…..
Vastagbőr Nem, ezt se mondta 2011.03.22 12:15:00
Kósa a Lázár-videó kapcsán hamisító szocialistákról beszélt, de nem fejtette ki, hogy a Kurucinfót vagy a Hírszerzőt tartja-e annak. A fórumokon, blogokon a fideszdroidok ínhüvelygyulladásig védték Lázár 2008-as szavait. Bár a "Hazudtunk reggel, éjjel, meg este"…..
Wernherr von Braun 2011.03.22 20:24:18
Wernherr von Braun 2011.03.22 20:50:14
@Trompf:

Szerintem most nem ők kormányoznak, tehát simán hordószónok hülyeséget puffogtatsz.

Lézer Jani takarodjon a közéletből a helyesen írni nem tudó paprikajancsival egyetemben, akit Kormány Viktor beültetett a Sándor-palotába.

Ja, és fű alatt sompolyogjon el a közéletből az a volt oktatási miniszter, volt frakcióvezető, kerületi polgármester is, aki a balneológiáról úgy vélte, hogy az "bálnatenyésztést (!)" jelent.

Vele égett a minap a házelnök is, aki Vona Gábort helyreutasította, amiért a jobbikos képviselő "a kutya mindig visszatér a hányásához" kitételt használta felszólalásában.

Aztán meglepetve értesült róla, hogy a fenti idézet a Szentírásból származik. El is hallgatott, mint szar a fűben.

Gyengébbek kedvéért ez a három figura Schmitt, Pokorni és Kövér. Természetesen Gyurcsány és bandája is takarodjon a közéletből, a Kókákkal, Oszkókkal és Bajnaikkal egyetemben.

Több név nem fér ide, lennének még százával.