Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peterszubotin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, még életemben nem hallottam a Liget Köztársaság Egyesületről, pedig érdekes társaság lehet, hisz a közgyűlésein Szőcs Géza Bojár Iván Andrásként viselkedik. Csak míg egy arculati tanácsnokot azért fizetnek, hogy vad és eredeti dolgokat mondjon, hogy aztán…..
Az idei BBM Hackathlon (kötetlenebb konferencia-szerűség fejlesztőknek és más szakembereknek) egyik - legalábbis számunkra - legérdekesebb előadását Pete Nofelt, a foursquare közösségi hely- és élménymegosztó alkalmazást fejlesztő cég vezető fejlesztője tartotta. Nofelt az…..
Lehet, hogy nekünk van gond a memóriánkkal, de mi úgy emlékszünk, hogy a RIM május tájékára ígérte a Facebook app teljesen átdolgozott, 2.0-s verzióját, ehhez képet a social media függők még mindig a régi változattal, vagy jobb híján a webes felülettel kénytelenek…..
Tudjuk, hogy a Twitter mikroblog-szolgáltatás hazánkban korántsem arat akkora népszerűséget, mind tőlünk nyugatabbra, ettől függetlenül jó tudni, hogy a RIM saját Twitter-kliense ismét verziót lépett, mondhatni váratlan hirtelenséggel.A program 2.0-s verziójának első publikus…..
Komolyan mondom, Barack Obama lassan szégyenbe hozza az amerikai feketéket, akiknek tudvalevőleg jó a labdaérzékük - persze lehet, hogy az Egyesült Államok elnöke jól kosarazik, de immár többször bebizonyosodott, hogy a BlackBerryjét képtelen a kezében tartani.  Obama…..
Szeretjük az indiai reklámokat, valahogy sugárzik belőlük a pozitivizmus, és többnyire még egy alapvetően komoly márkát is el tudnak viccesen, szórakoztatóan adni. Akárcsak Észak-Amerika, úgy India is elképesztően sok BlackBerry Messenger felhasználót ad, róluk szól ez az alant…..
Közeleg az első negyedév vége, ami azt jelenti, hogy egyre közelebb kerül a RIM régóta várt tabletjének, a PlayBooknak a premierje. A kanadaiak tegnap végre kibökték, hogy mennyibe fog kerülni a kütyü, és pontosan mikor is fog megjelenni. Várjunk csak, ÁPRILIS 19? OMG, de hisz az…..
A BlackBerryk Facebook-kliense talán az egyik legjobb natív kliens, amit valaha láttam, mégpedig azért, mert a közöséggi oldal használatára tervezett alkalmazás nagyon jól struktruáltan illeszkedik a telefon üzenetkezelő rendszerébe. A program jelenleg az 1.9.0.20-as verziónál tart…..