Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalauz60

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány gondolat az ország egyik szent tehenéről, a MÁV-szabadjegyekről. Közismert nevén ez az "arcképes", amit sokan a vasutasok ingyenes utazásával kapcsolnak össze, tévesen.A kör ugyanis sokkal bővebb ennél.  Senki, maga a MÁV sem tudja pontosan, hogy…..
kalauz60 2011.02.10 17:23:32
@QnPI: Aki nem tud fogalmazni,nem tud kulturáltan írni ,mi a fenét keres itt?Előbb gyújtsál lámpát kérlek,azután szóljál bármit is.
kalauz60 2011.02.11 18:42:16
@QnPI:
Kérlek csak arról nyilatkozzál,amit tudsz is.A vasutas és a családja bezony megfizeti az IC-pótjegyet is , a hely-jegyet is. A diákok is megfizetik az első osztályt, nézd meg a Szegedről induló vonatokat.Tele van a gyerekekkel,ami nem baj,sőt!
kalauz60 2011.02.10 17:13:26
Ahogy a kommenteket olvasom,annyira otthon érzem magam.Mindenki meg mondja a tutit.Jól kigondolja,hogy hogyan kell elvenni másoktól a megmaradt szoc. juttatások morzsáit is.A még iskolás ifjaknak üzenem,hogy sok tenni valójuk van még addig mire lesz rálátásuk a társadalom egészére,egyenlőre tanuljanak,az a legfőbb dolguk.Ja,igen! Ha netán utaznának vonaton,ne tegyék fel a lábukat a bársony ülésre,ne hasogassák fel az üléseket delíriumban buli után......stb,stb.Természetesen,akinek nem inge.....Kis hazánkban valamilyen módon mindenki jut valamilyen előnyhöz,csak arról mélyen hallgatunk. Aki valamilyen szakember,a ház építésnél "csak " az anyagot kell megvennie,a szakmunkát nem kell kifizetnie.Sorolhatnám,de minek?Próbáljatok már rájönni emberek,hogy ezek az ország költségvetéséhez képest csak fillérek.A nagy pénzek nem itt mennek,mentek el.Olyan,mintha eldönteném,hogy holnaptól csak két szál gyufát használok,így megoldódik a lakás részletem.Más:miért lettek a vasutasok már szinte közellenség?Sztem ki kellene próbálni az életmódjukat.Nincs ünnep,nincs magánélet,rossz körülmények.Főleg az utazóknak olyan komfort nélküliek a körülményeik,hogy csoda,hogy egyáltalán még van,aki elvállalja.Ha néha lasszóval sikerül összefogni néhány fiatalt az állomásoknak,az iskolát még tűrik,de amikor "élesben "kell szolgálatba menni,és rá jönnek,hogy se diszkó,se pihenés,10-ből 9 visítva menekül. Ne értsetek félre.Tudom,hogy számtalan nehéz körülmények között végzett munka van,csak azt nem értem,hogy miért csak a vasutasok a közellenség számotokra? Én azt mondom,hogy a sz...ból való kilábalásunk legfőbb akadálya mi magunk vagyunk. Mert a magyar olyan,hogy ha meglátja,hogy a szomszédja orra még kicsit ki van a trutyiból utolsó erőfeszítéssel még nyom egyet rajta lefelé.No,ezen kéne változtatni.
l