Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lézer János

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemellenzős BMW-sek is ezt nézegetik este a paplan alatt, amikor senki sem látja. De milyen járni Monica Belluccival? Vélemények az azonos című írásunkról...
Lézer János 2011.04.25 18:29:48
@Csumpi Hálidéj:

Tisztelt kommentelő állampolgár,

Ön ráérzett a lényegre, a probléma gyökere a cikkben rejlik. A szarra sajnos mindig legyek jönnek, sosem pillangók. Ezek után természetesen joggal kérdezhetné Ön, hogy miért nem kap magára a szerző egy kis kultúrát és műveltséget, vagy trollkodik kevesebbet, de hát nagyságrendekkel többen nézik a fogatlan pankrátorokat a Maúnikasóban, mint a Londoni Filharmonikusokat.

Remélem segítettem.
Lézer János 2011.04.25 19:03:20
@Csumpi Hálidéj: ...már ha ezt humornak lehet nevezni. Mondjuk van, aki szerint a böfögés is vicces.
Lézer János 2011.04.25 19:54:04
@Csumpi Hálidéj: "Mivel egy E akárhányas béemvét a kutya nem néz meg az utcán, senki le sem szarja, hogy eggyel több tökegyforma autó áll a pirosnál a körúton, igen erős a frusztráció"

Akiknek ilyen autóik vannak, le se szarják, hogy te mit gondolsz az 5-ös BMW-jükről vagy az A8-asukról, efelől megnyugodhatsz.
Elégedett zuglói polgár vagyok, s így, polgár minőségemben a kezelőszervekkel, tehát például az önkormányzat működésével sincs sok bajom - régen, az internetes bejelentkezési rendszer előtt is ki lehetett bírni a várakozást (volt elég szék, friss volt az áru a büfében,…..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Lézer János 2011.02.15 12:44:20
@Gomulka Béla: Ne akadékoskodjál légyszíves, hogy a tökbe húzzam le a hajómat az Adriára horog nélkül?
Lézer János 2011.02.15 12:42:20
@Grigorij: Ne adjál nekik ötleteket, baszod, még a végén kitalálják a Merci-gyár kapcsán, hogy járjunk Smarttal!
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lézer János 2011.02.11 21:05:13
@GEORGE.: Édes fiam, te olyan hülye vagy, hogy csakis MSZP-szavazó lehetsz. Térj meg, nyomorult bűnös, míg nem késő, és akaszd ki a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot a kapuba! (Erről tudni fogjuk, hogy téged nem kell elvinni.)
Lézer János 2011.02.11 21:12:57
@Megszívtuk-Waze: "De ugyan már, hadd radírozzak egy kicsit ott a Kossuth téren a Parlament főbejárata előtt az S8-al. Elvégre én /is/ fizetem. A munkaadó nem használhatja a beosztottja felszerelését?"

Dumáltunk erről itt a srácokkal, és hát mivel mi is a nép gyermekei vagyunk, tiszta jófejségből úgy gondoltuk, legyen nektek, ránk szavazó paréjoknak is egyszer az életben karácsony. Szóval: ha meglesz a poszthoz az ezer komment, minden kedves kommentelőt meghív a Fidesz egy tesztvezetésre. Jelentkezni legalább 1 db kinyomtatott kommenttel a Szentkirályi u. 18. alatt lehet. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Lézer János 2011.02.11 21:27:28
@GeorgeousGlory: Naná, majd szó nélkül tűröm, hogy néhány porbafingó szkanderozzon velem az interneten.