Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Underground Mechanic

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Underground Mechanic 2011.08.08 19:42:09
A Fidesz nem érti, hogy a bírósági ítéletek utólagos megsemmisítésével saját maguk és az egész magyar politikai rendszer alatt vágják a fát. A következő kormány ugyanígy megsemmisítheti a Fidesz-kormány idején hozott ítéleteket, kiszabadíthatja a hagyókat, hunvaldokat,…..
Ismét hétvége, ismét apolitikus téma. Hír és aktualitás azért van a mai bejegyzésem mögött: pont egy hete, február 6-án új magyar magassági rekord született, Nagy Tibor 8750 m magasra emelkedett vitorlázórepülővel. Innen is gratulálok neki. Emlékeim szerint* az általános…..
Underground Mechanic 2011.02.14 06:00:03
@linlin:
Toth Ferikerol is ejtett par mondatot a media.
Agyrém! A Kedves Vezér és az Öszödön, pardon, Siófokon alkotmányt rögtönző közvetlen vazallusai most azt találták ki, hogy plusz szavazati jogot adnak a gyermeket nevelő szülőnek. Ami kapásból azt jelenti, hogy vannak első- és másodrangú állampolgárok, mert van, akinek a…..
Underground Mechanic 2011.02.12 21:08:39