Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonR

13 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
miért nem 42 a 27? megint 2008.04.21 22:34:00
naszóvaloffice nélkül, de azért töretlenülannyi minden történt, h az már rettenet.előszöris. volt egy helyre kislány, aki döntésképtelensége miatt- és kivételesen nem én basztam el!!!- rábaszott.jó lett volna, igazán, de nem.közben a sas mégis szárnyal, vagy legalábbis…..
A Homár szokásához híven tartózkodott az év végi értékeléstől, mert amúgy vicces lenne felhívni a C*****m káeftét, hogy akkor ki venné át tőlük a "2007 legparasztabb köcsög agresszív lehúzós duplán fantombüntetős cége" különdíjat, de sajnos nincs elég…..
Fura, de ezt a felárazós trükköt karácsony előtt hetekkel szokták végrehajtani. heAdsho úgy tapasztalta, hogy a Zarában csak az utolsó hetet nyomták meg:Karácsony előtt kb. egy héttel igyekeztem ajándékot venni a Zara divatlánc egyik boltjában, és megláttam egy narancssárga…..
Hmm. Szerelem? Törődés? Pffff! Kb. ennyi a véleményem. Azon kevesek, akik meg megtalálták boldogság örök forrását, és a társas lét gyönyöreiben fürdőznek, azok meg egyszerűen nyaljanak sót. Vagy kapják be. Igény szerint. Mert ki vagyok én, hogy befolyásoljam sorsuk…..
Megint. Hogy ez jó-e? Nem tudom. Nem különösebb, ami velem történt. Megnéztem, elcsodálkoztam. A nagyravágyó kiskacsa fejet hajtott a világ előtt, és behódolt. Ha nem is hattyú lett, de legalább réce, vagy mi nemesebb a kacsánál, ami nem hattyú. Mondjuk a tulok. Kisvezér…..
miért nem 42 a 27? ez is semmi 2007.09.11 23:50:00
Ünnepnap a mai! Több okból is, amiket nem akarok és/vagy nem tudok leírni. Először is – ó én érzéketlen fatuskó! – évforduló van. A főmajom elkezdhetett bombázni kénye-kedve szerint. Hogy ez kinek jött jól? Sok mindenkinek. Pl. annak a kb. 3000 halottnak. Vagy a…..
miért nem 42 a 27? 7 sor 2007.09.07 23:22:00
Na ma végre majdnem jó volt. Kicsit pakolászós, kicsit elfáradós, kicsit koszos(os). És este jólérzős. Csak ne lettem volna mocskos éhes. Nagyon úgy tűnik nekem, hogy nem elég nekem egy napra 3 szem szilva. Uh hazajöttem gyorsabban, mint szerettem volna. Hát semmi nem tökéletes.…..
Hűűűűű! Röviden és tömören ennyire küldtem most magam padlóra. De lehet, hogy mégjobban. De sebaj! Csak lesz valahogy. Elvégre olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Itt ülök, és révedve nézem a monitor kedves fehér villódzását. Most mi van? Ezt kérdezem magamtól.…..
Azt mondja nekem, hogy elhamarkodottan és rosszul ítélek, és általánosítok. Ja. Mert nem minden bölcsész életképtelen. Lehet, hogy igaza van, de nem tud egy szöget beverni. Erről ennyit. Ma legalább jól éreztem magam. Kellemes hűvös volt, nem izzadtam le, mint egy disznó. De…..
Még egy semmirevaló nap… és még aludni sem tudok. Csak tudnám, minek nézem ezt a s***t? A gyomrom görcsben, én frusztrálva. És olyan szar emósnak érzem magam, mint… hűűűű. Csak én nem nyálas tokióhotelt hallgatok, hanem kemény macsó(?), tökös zenét. De a lényeg…..
miért nem 42 a 27? álom-valóság 2007.09.03 22:02:00
Futsz az alagútban…. Üldöznek a kutyák. A plafonról és a falakról lelógó indákban néha megbotlasz. De visszanyered az egyensúlyod és menekülsz tovább. Mocsok és bűz vesz körbe, az ugatás kitartó és egyre közelebbi. Egyre jobban futnál, de a tüdőd nem enged, már…..
Megálmodtam a jövőt. Ebben mondjuk nagy segítségemre voltak norvég barátaim. Melyik? Mindegyik. Meg a ponyva is érezteti hatását, amit mostanság olvasgatok. Az Armageddon itt liheg a nyakunkon, de az is lehet, hogy már eljött. Nem tudom. Ha lenne akkora rálátásom az eseményekre,…..
Naszóval… Ma is volt 1 semmirevaló napom. Ez persze senkit nem gátol + abban, h leizzadjak :D rájöttem 1 dologra. Csak bölcsésszel ne kezdjen az ember! Logika. Na ezt biztos nem ismerik. Képes teljesen felesleges dolgot csináltatni, amit mondok neki, h az nem lesz jó, de azért…..
miért nem 42 a 27? korai-reggeli 2007.09.01 07:16:00
naon jó!mindjárt lejön a kedvenc (?) sorozatom következő része...net rlz!!!..
helló nekem! rendezetlen és zord előéletemre való tekintettel nem kívánok problémát csinálni felületes és szánalmas gondolatvilágomból. ha nem tetszik, akkor: a; bekapod                         …..