Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.M.

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban): A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető. Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt. Nem…..
Vastagbőr Vitának helye nincs 2011.12.31 09:01:00
Mindössze pár hetet kellett várni arra, hogy valóra váljanak az ellenzék félelmei. Jól gondolták, hogy nem lesz következmények nélküli a példátlan LMP-Jobbik-MSZP-DK összefogás, amellyel többször is egész éjszakán át, a reggel 8 órai tévéközvetítés kezdetéig húzták…..
Sz.M. 2011.12.31 11:38:13
@Ásó[Mosó]maci: Én is pont emiatt nem szűröm, tehetségesen tud saját magának is ellentmondani. Pedig régen még egész értelmes hozzászólásai is voltak.
Most épp egy Moszkva-Brüsszel párhuzamot fejteget. Régen a csúnya gonosz kommunisták, most a csúnya gonosz kapitalisták...
Sz.M. 2011.12.31 11:53:06
@Aullah: Az biztos. Az országnál fontosabb az Orbán bukása.
Erre is azt tudom mondani: Orbánnak 8 éven keresztül fontosabb volt a kormány bukása az ország érdekeinél (mindemellet egyáltalán nem pártolom az előzőeket, de ezek felül, vagyis inkább alulmúlják a legpesszimistább várakozásaimat is.)
Sz.M. 2011.12.31 11:55:00
@Horizont: Ennél magasabban? Akkor a világ új legmagasabb pontja az Orbán lenne. :)
Vastagbőr Benyújtották 2011.03.14 13:01:00
Ahogy megígérték, a FIDESZ-KDNP alkotmányjavaslatát ma Lázár János és Harrach Péter beterjesztették az Országgyűlés elé. Március 22-én kezdődhet róla az általános vita, és április 18-án lehet a zárószavazása.(fotó:fidesz.hu) Lázár azt mondta, remélik, hogy "a…..
Sz.M. 2011.03.14 15:07:26
@Secnir: Nem úgy van hogy nem lehet király, mert református? :) Egyébként király akar lenni vagy nem, nem tudom (bár nem hinném), én úgy voltam vele amikor megkapta a kétharmadot, hogy oké, megkapta amit akart, gyakorlatilag bármit megtehet(ne), hogy talpra állítsa az országot. Gondoltam tőlem aztán akár királlyá, cárrá is koronáztathatja magát ha közben teszi a dolgát.
Csak azóta se látom hogy szimbolikus dolgokon meg a betonkeverésen kívül történt volna bármi érdemleges intézkedés.
Ez az alkotmány se kivétel.
Sz.M. 2011.03.14 15:39:34
@szabidoki: Ebből a szempontból nézve igazad van.:) Az adótörvénnyel kapcsolatban sok más emberrel együtt anyám is felcsatolhatja, mert 6000 Ft-tal kevesebbet hoz haza havonta (de ugye majd megbeszélik a multikkal, hogy emeljenek fizetést. Szólhatna nekik valaki, hogy nem 71-et írunk, amikor az állam dirigált mindenhol).
A magánnyugdíj lenyúlá...pardon, biztonságba helyezése a gonosz spekulánsok elől:); hát szerintem pár évig ellesz belőle a kassza, és ha az is kifogy? Vagy teszem azt nem indul be a német gazdaság, vagy lesz közben egy másik válság? Akkor függöny?
Egyébként az tuti hogy állami rendszer ide vagy oda, mire én nyugdíjas leszek (még 42 év ha 65 évvel számolunk, persze előbb munka legyen) semmiféle állami nyugdíjat kapni nem fogok.
Sz.M. 2011.03.14 23:26:22
@martonx: 90e körüli a bruttója, a kalkulátor szerint is 2000 körüli kellene legyen a csökkenés, és
minden járulékkal, egyébbel együtt 68e körül kellene kapnia (más kérdés hogy a kalkulátor szerint 2012-ben már csak 57-et, szóval ha nem emel a cég a fizetésén, gyakorlatilag lóf*szt kap majd, nem fizetést) . A maradék 4e nem tudom hol veszett el, a ledolgozott óra ugyanannyi, elvileg semmi nem változott. Lehet hogy a cég keze is benne van a csökkenésben, (Cora hipermarketről van szó), akkor meg ők (is) a s*ggfejek. Nem állítom hogy az összes pénz Orbánéknál landolt, bár arra változatlanul kiváncsi vagyok hogy veszik rá adott multit hogy visszaemelje a melós fizetését. Mert a multi nem állami cég, bár lehet korlátozni egy bizonyos szintig.
Idáig nem nagyon foglalkoztunk az új alkotmány előkészítésével mert bőven vannak ennél fontosabb problémák is szerintünk ... sztálini alkotmány vagy orbáni alkotmány, nem mindegy? Szoptunk, szopunk és szopni fogunk, tökmindegy az alkotmány. De most elkészült az új alkotmány…..
Vastagbőr Gondoskodnak a rabokról 2011.02.12 12:01:00
Ambrus György 44 éves, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Gyula és környéke régiójának elnöke. 1984-ben végzett szakácsként, 2005-ben tette le a szakács mestervizsgát. 2008-ban az erfurti Szakácsolimpián egyéni aranyérmes lett, tavaly pedig az általa vezetett csapat…..
A világért sem szeretnénk, hogy rossz kedvvel induljatok neki a hétvégének, ezért jó hírekkel zárjuk a mai napot.Először is: a postaládámba pottyant narancssárga hírlevelet kinyitva látom, hogy az elmúlt két nap "igaztalan, hülye, hazudós, komcsi, impotens, komcsi, hülye,…..
Esztergomban még mindig folyik a nagytakarítás, most az alpolgármesteri széfből kerültek elő érdekes dokumentumok. "Valamikor az esztergomi helyzetről azt mondtam, hogy olyan, mint az ötvenes évek. Városi legendának tartottam egy ilyen listát, nem hittem volna, hogy létezik.…..