Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubue

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
bubue 2011.04.06 15:44:13
bigyoshop.hu/?q=products/show/objektiv-bogre

Mert fotós vagyok, és a Canonnal a piros csíkos objektivek számomra egyelőre megfizethetetlenek, pontosan ezért rendkívül viccesnek és morbidnak tartanám, ha egy 300e ft körüli objektívből ihatnám a szükséges kávémat reggelente.
Louis-Jacques-Mandé Daguerre “Boulevard du Temple” című fényképén található az első emberábrázolás. A kép 1838 végén vagy 1839 elején készült. Ez egy forgalmas utca, az expozíciós idő több mint tíz perc volt, a városi forgalom nem látszik. A látható emberalak…..
Ez a bejegyzés 2010 augusztus 8.-án került föl, azóta sokan jöttek, ha van kedvük, írják meg a a saját négyesüket! Dögmatikus írta egyszer, neki mi a nagy négyese. Eszembe jutott, szavazzunk! Én majd átvezetem, megér egy hetet a dolog! Akkor eddig: …..