Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidel12

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelenlegi csepeli képviselő-testület létszáma az előző testületi létszám 72,4 %-a. Ezzel szemben, az egy főre jutó képviselői költség 135,5 %-a az előző testület egy főre jutó átlagának. Magyarán:  a  mostani fideszes képviselő-testület tagjai átlag többe…..
A Csepeli Hírmondó idei második számának 4. és 5. oldalán olvastam Borbély Lénárd alpolgármester nyilatkozatát. A riport címe: „Egy önmagát felélő rendszert kell önfenntartóvá tennünk”. Több gondom is akadt a cikkben leírtakkal kapcsolatban. Vegyük sorra.Biztos…..
 Mi várható a közeli napokban? Egy csokor előrejelzés az origótól:Demonstrálhatnak az útdíj miatt A taxisok és a fuvarozók szerint is elfogadhatatlan a havi tízezer forintos útdíj. Szerdától 60 forinttal is drágulhat a cigi Júliustól újabb, 30-40 forintos drágulás…..
fidel12 2012.02.01 18:53:41
@Turai:
1. Ne aggódj, Matolcsy majd kitalál valami unortodox "nem megszorítás"-t.
2. Legyen más örömöd is!
3. Németh Szilárdnak a Csevakhoz való viszonyát ismerjük, a tyúkokkal kapcsolatosat még nem. Matolcsy a gyerekszületést, N.Sz. a tyúkok szorgalmát tudja ösztökélni. Jó!
4. Te csak higgy, az adat majd csak megjön valahonnan. (a la Zorba)
Kál Károly, Kapisztrán utcai lakos írása:Kapisztrán vagy Kapisztrán Szent János utca? Ez volt a tétje a 2012. január 26. –i Önkormányzati Testületi Ülés egyik napirendi pontjának. Ez inspirált arra, hogy közel másfél év után elmenjek a nyilvános testületi ülésre.…..
"Nagyon jól tudjuk, melyik hitelkeret mivel jár, nincsenek illúzióink, mindegyiknek megvannak a feltételei" - közölte Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter Brüsszeli sajtótájékoztatóján, miután Olli Rehn pénzügyi EU-biztossal tárgyalt. A politikus az elmúlt két…..
Ellenállt az Európai Unió csillagos lobogója a Jobbikos gyújtogatóknak Budán, a Lövőház utcában, ahol a magukból kivetkőző szélsőjobbos tüntetők gyűlölködő üvöltéstől kísérve hallgatták Vona Gábor, Novák Előd és mások unióellenesnek mondott, valójában náci…..
A regnáló hatalom menthetetlenül megbukott, mert a hajója olyan lékeket kapott, amelyeket lehetetlen betömni,...a sorsa megpecsételődött. Menthetetlen, mert védhetetlen. Jelképes vagy azzá tett figurái közröhej vagy szörnyülködés tárgyát képezik országhatáron belül és…..
A hvg.hu szerint a köztársasági elnök doktori disszertációjának nagy része plágium. (Magyarán: más szellemi termékét tüntette fel sajátjaként Schmitt Pál - a Csú szerkesztője)Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben írt doktori disszertációjának nagy része szinte szóról…..
„Meghátrált Németh Szilárd, a XXI. kerület  jelenlegi polgármestere. Csepelen egyetlen iskolát sem fognak bezárni.” – Szerettük volna minden kommentár nélkül ezt a hírt közölni a gyerekeikért és az iskoláért aggódó, korábbi tényektől alaposan…..