Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukru

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Cím:   1082 Budapest, Üllői út 78. Telefon:   +36 E-mail:   webmester@seb1.sote.hu Web:   http://www.seb1.sote.hu/     // Async Rating-Widget initialization. function RW_Async_Init(){…..
cukru 2011.02.11 21:10:35
@tódór piroska: Kedves Mindentudó Hölgyem!
Nem akartam és nem is áll szándékomban bármelyik egészségügyi intézményt lealázni, de miután Karácsony közeledett, higgye el nekem ,hogy 12 napig az én apámra egy árva lélek nem nézett, mivel megbíztak a hozott leletek igazságában. Tudni vélem, hogy a hasnyálmirigy gyulladás egy pillanat alatt kiújulhat, így is lett, miután nem távolították el epekövét, ami a későbbi problémát=HALÁLT okozta. Esetében nem volt életveszélyes a gyulladás, mivel rákérdezve orvosra" apám műthető állapotban van/volt', ne aggódjon, rutin műtét, 3 nap múlva otthon lesz. Ennyi kedvesem.
cukru 2011.02.11 21:25:27
@tódór piroska: Még annyi, hogy azt mivel magyarázza Ön, hogy a 12 nap alatt egyetlen vérvételt végeztek, 0 CT felvétel és egyetlen ultrahang nem készült, amiből egyértelűen kiderült volna a későbbi halál okának bármi nemű csekély esélye is. Szóval bármi, amit kezdetben még tudtak volna kezelni. Vajon miért hárították el a tápszonda iránt érzett érzékenységet ennyivel: ez másnál is így szokott fájni... Valójában ez volt az első jele a belek elfertőződésének. Ön orvos? Én nem, tanár vagyok, de nem primitív.
cukru 2011.02.15 12:27:32
@Wonko: Nagyon örülök ennek, és komolyan, tényleg jó hír, hogy általában nem úgy történnek a dolgok, mint az én apukám esetében. Én annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekünk pedig iszonyú szerencsétlenségünk, hogy őket dobta a gép, akik éppen nem a szabadságukat töltötték. Soha nem bocsátom meg magamnak, hogy nem álltam a sarkamra, és kardoskodtam volna, hogy VALAKI VIZSGÁLJA MÁR MEG AZ APÁMAT, mert fáj neki a hasa a tápszondától. "Az így szokott lenni"... Én meg megnyugodtam, hisz, "apa, ne aggódj, másnak is ugyanígy fáj, ..." De akkor neki ott már más volt a baj. Ezt időben fel kellett volna ismerni. Nagyon köszönöm válaszát. Tisztelettel: Cukru