Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bertra

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki gázszerelőként már bizonyított, az atomerőművet is tud építeni" Nincs alkalmasabb ember a Paksi Atomerőmű bővítésére, mint Mészáros Lőrinc, állapította meg a Békemenetet szervező Civil Összefogás Fóruma azon a nemzetközi szimpóziumon, ahol a kormány kérésére…..
Bertra 2014.02.10 15:48:00
Megvan az új állami légitársaság elnök-vezérigazgatója.  Egy zseniális ötlettel a Fidesz mellé állítható a jelenleg párt nélküli kisgazda szavazóbázis. Habony Árpád felvetésére Torgyán József menye, Hingyi Beatrix lehet az új állami légitársaság, a Sólyom…..
Újabb botrány borzolja a magyar egészségügy posványos vizét. Immár két év három hónapja jár kórházról kórházra a kaposvári Kovács Dezsőné, de mindeddig nem tudta megszülni gyermekét, mert nem tud hálapénzt adni.  „A legtöbb helyen az orvos kerek-perec megmondta,…..
Valami megmozdult végre. Az ózdi vízhiány és az uniós mérték szerinti négy és félmillió magyarországi szegény cselekvésre késztette a legnagyobb nemzeti cégeket. „Nem ülhetünk ölbe tett kézzel, miközben gyerekek százezrei éheznek naponta”, hangzott el a MOL, az OTP, a…..
Acsarkodók rontják a magyar korrupció nemzetközi díjakkal elismert színvonalát: rombolják a hírnevét, feljelentésekkel gátolják az üzletmenetet, és persze oda akarnak pisilni, ahova nem lehet. Mong Attila lapszemléje. Miközben a magyar korrupció csodájára jár a világ,…..
A ház London egyik leginkább exkluzív helyén fekszik, a Regent's Parkra néz, az építését a Buckingham Palota tervezője felügyelte. A világítást iPad irányítja és minden luxus megtalálható benne. A One Cornwall Terrace a brit főváros egyik legelőkelőbb címe, így aztán nem…..
A bíróság által nemrég felmentett ügyvéd, aki mostanában inkább mint kültéri festő- és performanszművész ismert, workshopokkal egybekötött előadássorozatot indít. A Vörös Október Turné keretein belül Dániel Péter bejárja az egész országot, és az egyes…..
Egyenköpennyel frusztrálná az iskolásokat Hoffmann Rózsa, aki már nemcsak a tananyag tartalmát, hanem a diákok viseletét is meghatározná. Lakatos Márk helyében elkezdenék rettegni: Hoffmann Rózsa már stylist-babérokra is vágyik. Idén sem kezdődhetett el az iskola politikusi agymenés nélkül –…..
Bertra 2012.09.04 13:24:05
@tééényleg?: Sztem te valamit félreértettél. Én abszolút nem érzek itt semmilyen "mérhetetlen dühöt" Rózsika ellen. Egyszerűen az embereknek van véleménye, és szeretnek kicsit a dolgok mögé is látni.