Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vinczebarni

4 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
vinczebarni 2011.07.20 11:13:22
@papptibi: Igazad van, csak 2012 novemberétől lesz kötelező minden új autón. De ha most piacra viszel egy autót, ami akár 5-7 évig ott lesz, akkor bizony már belerakod ma is. :-( Egyébként utálom, meg tudom én is nézni a guminyomást. :-)
Adam 15 éves, szeret olvasni, kirándulni és vonzza a természet. :-)..
Az Keleti-Alpok egy legimponzánsabb jégarénája a Sonnblick tövében, a fenséges Raurisertalban bújik meg. Tavaly októberben, amikor ott jártunk, ez nem jutott az eszembe, igaz akkor hétágra sütött a nap és reménykedtünk benne, hogy nem lesz sok hó, pláne hideg. Nem lett, de most…..
Egy izgalmas csillagászati jelenségről olvastam éppen tegnap. A hold idén január 10-én volt a legközelebb a Földhöz. Hogy jön ez a jégmászáshoz? Most már értem, hogy miért éreztük úgy magunkat, mintha reflektorral világították volna ki utunkat a Berner Oberland-ig, miért…..
Ueli Steck svájci mászó ezzel a sorban harmadik Nagy Északi Falat abszolválta szolóban, rekordidő 2 óra 21 perc alatt. Az Eiger és a Matterhorn Északi Fala már megvolt. 2 óra 21 perc. Ennyi idő alatt a magamfajta nagyjából a végkimerülés határára jut. A Rókában. Igaz, nem is a…..
Az egyik rendőrszakszervezet szerint a rendőri vezetés beáldozta a tévészékház védőit. A szakszervezet főtitkárát most bujtogatással gyanúsítja a katonai ügyészség, mert elnézést kért a 2006 őszi rendőri túlkapásokért. >>> Fel kellett tüzelni az állományt,…..
Az ujjtörő V. László őrnagy rebiszes alegysége hajtotta ki és verte véresre a Blaha Söröző vendégeit 2006. október 23-án. A verés közben egy embert közvetlen közelről hátba lőttek  gumilövedékkel. A bíróság egy vadászpuskást felmentett csütörtökön.>>>…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina…..
vinczebarni 2008.04.16 19:30:54
Magyarország - Japán a Tubuson. Katt ide:
www.youtube.com/watch?v=YkbvYoX-njY

Igaz nem ma játszották, de azért minden hoki szeretőnek érdemes megnéznie.

Szép volt fiúk! Jöhetnek a horvátok! :-)
Április 13-án kezdődnek a divízió 1-es világbajnokság küzdelmei Szapporóban. A szakvezetés nem mond ilyet, de mi miért ne mernénk megkockáztatni: a cél a feljutás a világelitbe. Bravúr lenne, úgyhogy ha nem sikerül, akkor sem kell kardunkba dőlni.Magyarország–Kína 7-1,…..
A hétvége - mint szinte mindenhol - Accrában is elkezdődik már péntek este. A céges "bár"-ban sokkal többen gyűlnek össze, a sör mellé nem csak mogyi, de csípős husi is jár nyárson, beindul a billiard, előkerül a backgammon… Korai indulásról és holmi…..
Aupair olyat látott, amitől egy Dexteren edzett szociopata is lemerevedik. Igaz, nagy divat mostanában a lassítás meg a halottak újrahasznosítása is trendi, azért mindenképpen ingerküszöbfeszegető olyan társadalmi hirdetéssel tudatosítani a KRESZ-t, amiben halott kislány kéri az…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..