Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucc.gizi

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Ki fingott? Nyissatok azonnal ablakot, mert még azt hiszik be vagyunk szarva! Pedig nem vagyunk, kedves barátaim és kereszténydemokraták. Nincs is rá semmi okunk, mert álmot láttam szárnyalót. Ne nézz így Petike, nem budaigyuszit láttam hokedlin gebeszkedve wizer gép szárnyát…..
Varánusz Megéri, Viktor? 2012.01.20 05:58:00
Lassan egy hete nézegetek többedmagammal egy határon túli portált. Az indulatok pont annyira meglepnek, mint az ott is sűrűn hangoztatott kormányzati PR panelek ami mentén a hirig zajlik. Általános vélemény, hogy nincs ez így jól, de a témához hozzányúlni senki nem mer, mert…..
lucc.gizi 2012.01.20 18:16:08
@a szív fészkei: akkorát röhögtem a tv előtt, amikor Ursula Akárki fapofával, nagyon intelligensen egy-az-egyben lebuzizta Szájert..hiába no, Brüsszel is kis város, mindenki tud mindent:-)
Ellenállt az Európai Unió csillagos lobogója a Jobbikos gyújtogatóknak Budán, a Lövőház utcában, ahol a magukból kivetkőző szélsőjobbos tüntetők gyűlölködő üvöltéstől kísérve hallgatták Vona Gábor, Novák Előd és mások unióellenesnek mondott, valójában náci…..
A XXI. kerületi fideszes vezetésű önkormányzat hivatalos szócsöve, a csepel.hu szerint január 13-án megjelent a Csepeli Hírmondó idei első száma. (Az interneten már olvasható) A Csepel újság 2010. októberi megszüntetése után 2010. decemberében kiadott havilap 2012-től két…..
lucc.gizi 2012.01.15 11:26:13
@mesztic: ebben neked tökéletesen igazad van! Mindössze arra akartam utalni, h. Szilárdka (aki kb. 2-3 helyről kap állami (közpénzből) fizetést, az talán jobban is adhatna magára. Az észbeli képességei már nem fognak javulni...ebben ne reménykedjünk, csak abban, hogy már a bukott orbánhoz hasonlóan őt sem sokáig kell néznünk...:-)
Régi időket idézett föl bennem kormányunk legfrissebb ötlete: tüntetés az ellenzék ellen. Orbán Viktor és kormánya úgy küzd az Operás tüntetés kísértő rémével, mint a tb protkóra szoruló fogatlan apóka a szalonnabőrrel, megrágásra és lenyelésre képtelenül. Annyira…..
A kormány melletti szolidaritási felvonulást és nagygyűlést szervez szombatra három civil szervezet Szegedre. A rendezvény főszónoka Csurka István lesz - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján az egyik szervező, a Magyar Megmaradás Közössége nevében Kovács…..
Rákosit szembesítettük korábbi kijelentésével, és arra kértük, mondja el, szerinte milyen módon lehet megbuktatni a kormányfőt. A csütörtökön utcára kerülő Szabad Népben Rákosi Mátyást, Dmitrij Sepilov bizalmasát - aki bevallása szerint a szovjet külügyminiszter Nagy…..
hogyvolt VV5 - 1X116 2012.01.10 14:00:00
Ha minden jól megy, sohasem fogjuk többet hallani a fülsértő vernyogást, ugyanis túlestünk négy számon. Azért bucskáztunk rajtuk keresztül, mert a VillaLakók duettekre osztották magukat, köszönjük, Balázs. Én még nem tudom, mire osztom fel magam, a sódar, ódalas, lapocka…..
Örömmel jelentem drága Feleim, hogy kormányunk szívós és kitartó munkával elérte a gödör alját. Innen már a bányászbéka segge alja is csak barnásan derengő apró csillag a sztatoszférában. De örvendjünk, mert tovább ásva is már fölfelé megyünk, legfeljebb kiássuk…..
A hvg.hu szerint a köztársasági elnök doktori disszertációjának nagy része plágium. (Magyarán: más szellemi termékét tüntette fel sajátjaként Schmitt Pál - a Csú szerkesztője)Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben írt doktori disszertációjának nagy része szinte szóról…..
Közpénzen még nem adtak ki önkormányzati vicclapot. A XXI. kerület fideszes városvezetése úttörő feladatra vállalkozott. Ábel Attila alpolgármester és csapata jó pionír módjára teljesíti is a vállalást. Tegnap még imára toboroztak, előtte a Vörös Csepelről…..
A csepeli önkormányzat közpénzen üzemeltetett hivatalos szócsövén, a csepel.hu hírportálon keresztül  Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester egy olyan imádság, pontosabban "áldóima" terjesztésére kéri a csepelieket, amelyik felvezetőjében az…..
Varánusz Fidesz: kéne egy tömeg! 2012.01.10 10:57:58
Nem jó ma Fideszesnek lenni Magyarországon. Orbán Viktor teljesítménye szégyenteles, a gazdasági elkúrás mértéke meghaladja a Gyurcsány kormányét, a demokrácia deficittől úgy megfagyott körülöttünk a levegő, hogy lassan az utcákat is fűteni kell, mert beköszönt a…..
Lassan de biztosan ránk rogy ez a kertibudi forradalom. Mi ülünk bent a saját szagunkban, és a deszkák illesztékein pislogunk kifelé az odakint dühösen dörömbölő és öklüket rázó szomszédokra. Ilyenkor hasznos lehet, ha legalább az egyik cicamica magazin kéznél van, mert a…..
Bloáf a Jókai tér sarkán még rágyújtott egy búcsúcigire. Épp elköszöntünk volna, amikor egy hatalmas palesztin sálkendőt viselő, kb. 16 éves leányka ugrott oda hozzánk, és megkérdezte: bocs, az Opera erre van vagy arra? Biztosan elsőtüntető. Jó is az...
lucc.gizi 2012.01.04 09:14:32
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépett fel a Bóvli, a…..
hogyvolt VV5 - 1X96 2011.12.19 17:15:00
Na akkor az van, hogy azok a kommentelők, akik a Napoli-Romával savaztak tegnap, most szépen sorokba rendeződnek, a lábam elé hevernek és megbánják bűneiket. Ma kegyes hangulatban vagyok, és megbocsátok. Itt ragadom meg az alkalmat arra is, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik,…..
lucc.gizi 2011.12.19 22:11:45
lucc.gizi 2011.12.19 23:13:06
hogyvolt X-faktor 2x19 - A finálé 2011.12.19 15:00:00
Hát akkor itt a vége kedves olvasó– és kommentelőtársaim, 2011-es X-faktor finálé, minden eldől, heves érzelmi megnyilvánulásoktól átitatott hogyvolt következik. Tegnap este (hú, de kevés alvás volt azóta) ott hagytuk abba, hogy Muri-Kocsis döntő lesz, vagyis kiderül,…..
Ez a hétvége az igazán kemény, 10. döntő, utolsó kieső, utolsó X-faktor döntők, és még csak szombat este van! Még egy menet hátra van vasárnap, én addig egész biztos, hogy meg fogok süketülni, mert a stúdióközönség vadabb minden eddiginél, de most már igazán felhevültek…..
Eljött az utolsó nagy hurrá is ebben az évadban, már csak négy menyecske van hátra, no meg egy kenyai út, megannyi irigy beszólás, idétlen esküvői ruha és az obligát bajszos rokon a tyúkhúgylevesben arccal pihenve. A mostani négyesben az a legfeltűnőbb, hogy semmi feltűnő nincs…..