Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torontoi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toronto KERTES HÁZAK TORONTÓBAN 2010.10.30 08:12:00
Definíció Pár bejegyzéssel ezelőtt meséltem kicsit a tehetősebbekről, akik itt élnek Torontóban, de nem hivalkodnak, csak ledobálják szebbnél szebb házaikat egy-egy csöndes környék csendes kis utcájába, és nap mint nap teszik a dolgukat. Ezek az emberek (családok)…..
torontoi 2011.02.09 20:44:55
@Chaoyang:

Igy van, nem tudom Tom Bobb milyen kornyekeken jar, ugy latom obszedalva van a kinai negyeddel. Torontonak igenis rengeteg feher zonaja van es nincs mindenhol tele "sargakkal vagy feketekkel".

Teged meg azert javitanalak ki mert, elsosorban, Scarborough es Mississauga, mint olyan, mar nem letezik, Toronto reszeve valtak, masodsorban meg az sem igaz, hogy Richmond Hill-ben tobbnyire szines bevandorlok elnek. En ott elek es egyike a legkellemesebb kertvarosoknak.

Sosem voltam meg a kinai negyedben vagy a Kensington Market-ben es nem is nagyon erdekel mert nagyon "cheap" kornyekek. Voltam a San Francisco-i kinai negyedben es ossze sem hasonlithato a torontoival.

Mindent egybeveve, ez a blog csak egy ember szemlelete Torontorol. Ezzel nincs is semmi gond, mindenki a sajat benyomasai es tapasztalatai alapjan iteli meg a kornyezetet. Azonban az eddigiekben az en benyomasaim es tapasztalataim Torontorol es kornyekerol elteroek.