Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angelo1

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Jól eltűntem, nevezetesen én is nyaraltam. Szokás szerint nem született túl emlékezetes fotó a nyári utazgatás során, de a nyaralás nem is arról szól, hogy az Év Fotóját lőjük a portfóliónkba. A nyaralási fotóimnál arra törekszem, hogy a lehető legjobb minőséget hozzam ki…..
2011-ben a legtöbbször - összesen 48-szor - lamerle szerepelt! Az Érdekes képek az a maximum 63 fotó, amit naponta választunk ki automatikusan a közelmúltban feltöltött képeitek közül. Ebbe bekerülni kiváltság, mert akkor elég sokan eljutnak a fotóidhoz, érdemes ezért…..
  Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem. Kedvenc évszakom az ősz! Nah, rögtön megcáfolom a saját állításomat, mert minden évszaknak megvannak a maga szépségei, jellemzői és én mindegyiket szeretem, de…..
Az elmúlt két hétben felmerültek aggályok és kérdések az Indafotófal működésével kapcsolatban, ezeket szeretném most eloszlatni és megválaszolni. Az Indafotófal egy fotófal, ahová bárki aggathat fotót - az ajánlás szerint napi 1-et, ezzel tartva fenn folyamatos frissítés…..
Angelo1 2011.04.27 17:40:39
@vlm_: hiába törölted a képed,sokaktól igy is kaptál szavazatot.Tőlem is:)
A húsvéthétfőmbe már sajnos nem fért bele a szavazás elkészítése, úgyhogy csak most, egy fél nappal később kezdődik az eheti verseny, ennek megfelelően május 2-án délig lehet majd szavazni. Örülök, hogy VanZan még egy képe bekerült és külön köszönöm mindnyájunk…..
Angelo1 2011.04.27 11:11:19
Kedves@Réka ‎: Sajnos ez nem így történt,ha utána nézel akkor az adott héten kapták meg a képek a több kedvencet.Én nem vagyok érintve mert már jó ideje nem címkézem fel a képeimet,de az igazságtalanság ellen jogom van felszólalni.
És még mindig sokan várjuk Nándi válaszát!!!!!!
Angelo1 2011.04.27 12:59:58
@tacsifoto: Szerintem az előző heti budis kép sem volt sokkal külömb:)ha már itt tartunk.Viszont az indafalversenynek a kedvencek számának mennyisége kell,hogy mérvadó legyen.Ha már ennyi szavazatot kapott akkor a játék szerint ott a helye. És ott lenne a helye a fent említett többi fotósnak is akiknek a képük méltán itt lenne a szavazatok alapján,vagy talán azokban látsz valami kivetnivalót?De könyörgöm már nem a szociban élünk,hogy cenzúrázunk ,ennek játéknak kéne lenni és ha játék abba sok minden belefér...még az is.
Angelo1 2011.04.27 13:06:03
@Mikrobi89: abszolút igazad van még ha ezt sokan nem is értik