Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msnbc

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Szarban van az NBC 2011.10.27 13:30:00
Az NBC legutóbbi hat éve nem tartozik a televíziózás nagykönyvének "büszkeségeink" fejezetébe, az adó a nézettségi versenyben lassan már csak a CW-t tudja megverni, a spanyol Univision össznézettségben rendszeresen veri, és 18-49-ben is elkapja, ami az Elnök embere vagy…..
A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint a kereskedelmi rádiók közt a hazai teljes népesség körében átlagban a leghosszabb ideig és a legtöbben a NeoFm-et hallgatja a közönség. Ezzel a szeptemberben mért mutatók megerősítik az egy hónappal korábbi tendenciát. A Class Fm több…..
msnbc 2011.10.28 08:23:54
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
msnbc 2011.09.11 12:57:55
A népszerű műsorvezető Keith Olbermann otthagyta az MSNBC-t, de nem sokáig maradt állás nélkül, leszerződött az Al Gore-hoz tartozó Current Mediához. A Current TV-n Olbermann egy egyórás showműsort vezet majd, aminek első adása késő tavasszal lesz. Ezenfelül részesedést is…..
msnbc 2011.02.09 18:21:59
@fran7: az msnbc olyan információs csatorna amin óránként más müsor,más müsorvezetőkkel megy. pl.The Ed Show, Rachel Maddow Show, Morning Joe. a műsorok nevében a műsorvezetők neve is megtalálható sok esetben és igen szinvonalas műsorok mennek rajta. én a tv szokásaim 70% ban msnbc, nbc-nézek. A today show nbc reggeli műsorában is sokat vezetnek műsort az msnbc bol. nagy harc folyik a nagy us televíziók közt hogy megszerezzék a sikeres műsorvezetőket.
msnbc 2011.08.14 18:08:24
$$$
Aaron Sorkin, a Közösségi háló Oscar-díjas forgatókönyvírója, és három egészen kiváló tévésorozat készítője éppen az HBO-nak forgat egy új történetet, ami - jó szokásának megfelelően - egy insider cucc lesz, ezúttal egy kábeles hírtelevízió kulisszái mögé enged…..