Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tüskés habcsók

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm nyáron nem vágytam ennyire a szabadba, mint manapság. Csak úgy lődörögni a fák alatt, meg piknikezni, meg jönni-menni a városban... btw ugye mentek a Design Héten sok-sok helyre? A poszt végén én is ajánlok párat, meg még fogok többet is még a héten... menjetek!…..
Szerb Antal Utas és holdvilág c. műve nagy hatással volt rám annak idején, amikor főiskolásként először olvastam (amit ide klikkelve, a cikk végén le is tölthetsz, és meghallgathatod egy Vajdai Vili-féle rádiójáték formájában).   Elmenni, egyedül lenni, gondolkodni,…..
Artinterior Magamnak, szeretettel 2012.03.14 08:16:00
Remélem mindenki megbocsát, de ma rövidre fogom a mondókámat, ugyanis épp a születésnapomat ünneplem. Ennek örömére megleptem magam egy vadregényes marokkói lakkal, ami remélem nemcsak az én szívembe lopja be az éltető napfényt. Képek innen...
Ahogy a címben jól elspoilerkedtem, ma két éve indult az ágy-asztal-tv egy szürke január 12-ei estén, a hölgyek örömére egy Gaetano Pesce fotellel. A kezdetektől az volt a célom, hogy egy olyan blogot írjak, ahonnan szívesen inspirálódnak nők, férfiak vegyesen, együtt vagy…..
Eljött hát a mai nap, karácsony végképp game over, díszek, dekor megy szépen vissza a fiókba alukálni. Olyan érzése támad az embernek, mintha valaki átrendezte volna a lakást, mintha eltűnt volna belőle valami, ami eddig kitöltötte, teljesebbé tette az egységes egészet. A…..
tüskés habcsók 2012.01.07 14:03:45
MedIQ Vinnie Jones életet ment! 2012.01.04 09:59:24
Néhány hete írtam arról, hogy az ún. hands-only (azaz csak a mellkaskompressziót alkalmazó) újraélesztést hogyan okítják az USA-ban, bizony egy sajátos videón keresztül Ken Jeong humoristával.Megérkezett a mi, európai verziónk is, és ki más lenne alkalmasabb a szerepre,…..
tüskés habcsók 2012.01.06 21:44:54
Újév, új álmok, nem utolsó sorban pedig új trendek a lakberendezésben. A színek szakértője, a Pantone ismét közzétette az év trendszínét, mely a tavalyi lágyan nőies lonc után egy kissé még tüzesebb, örömöt, vidámságot, boldogságot szimbolizáló narancsos árnyalat,…..
ágy - asztal - tv Ősz. Szeretem. 2011.10.13 12:47:00
A nap kérdése:  Miért szereted az őszt? Megköszönöm, ha a kedvetekért összegyűjtött képek megtekintése után esetleg van kedved válaszolni... kommentben itt vagy a Facebookon. Szabály: csak jókat lehet írni :) Szép napot! Zenemeg: Christina Vantzou - no.1 -…..
képhatás Kiütve 2011.01.08 09:11:00
tüskés habcsók 2011.02.09 14:18:06
@lejozsef44: nyomon követtem szánalmas "ámokfutásod"...mi a helyzet? valakinek eltér a véleménye egy témában a tiédtől és ezt nem tudod feldolgozni? megkeresed és beszólogatsz neki pitiáner baromságokat? Ludas Matyi 3szor adja vissza-szindrómában szenvedsz? hány éves vagy? várj, kitalálom: 4? nőj fel! és hogy téged idézzelek:"sok lehet a dolgod a munkahelyeden, ha ilyesmire van időd. grat." :)
tüskés habcsók 2011.02.11 14:57:18
@lejozsef44: igen,valószínűleg idősebb vagyok,mint te (gyenge beszólásaidból,butuska irományaidból erre következtetek).még mindig csak azt tudom javasolni,hogy próbálj meg felnőni!szép napot!