Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anshel

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ti megállítottatok minket annak idején Poitiersnél és Bécs alatt.  Tudjátok meg, hogy ezúttal tovább megyünk Bécsnél és Poitiersnél, csak más eszközökkel!”   „Európának ébernek kell maradnia. Meg kell óvnia saját otthonát attól, hogy a…..
Anshel 2011.02.09 13:44:12
@La Serenissima:

Európa nem rasszista? :-) Nem sokat tudsz róla az biztos. Európa igenis az, a nyugati része meg egyenesen náci. De talán valami okuk is van rá, mert az általad védelmezett embercsoportok miatt nemigen lehet este biztonságban kilépni az utcára sok nyugat-európai nagyvárosban. Személyes tapasztalat külföldön. Egyébként én is liberális tökelütöttként kezdtem pályafutásomat, csak azóta kinőtt az agyam. Egyébként Dél-Afrika is rasszista egy ismerősömet pl. azért szúrták le, mert fehér volt, ezt a viselkedést a védenceid Európába is viszik magukkal. Miért nem költözöl inkább köüzéjük, alapjaiban változtatná meg az élmény a Te világnézetedet is. És igenis NE jöjjön ide senki, se Afrikából, se Kínából, sőt még Nyugat-Európából se. Így a jó mindenkinek.
Anshel 2011.02.09 13:56:10
@La Serenissima:

Nyugi, az általad elképzeld 'progresszív' és 'felvilágosult' Európa, amivel nem tudom, hogy hol tömték a fejed nem létezik. Ez csak egy cukormázas baromság, amit nekünk akarnak eladni Nyugat-Európából, hogy kihasználhassák a kelet-európai államokat és irányítsanak és mindenben iskoláztassanak minket. Az Úniót és szabályait nyugaton is leszarják, csak nálunk olyan hülyék az emberek, hogy a nyugathoz akarnak dörgölőzni és azt hiszik, hogy azok a volt alulművelt gyarmatosítók érnek is valamit. Pedig ugyanazok az ösztönök mozgatják őket még mindig, csak közben nyomatják a liberális dumát.