Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SCH.K.Betti

110 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kezdő játékos vagy, mielőbb építsd meg a "Promotion's R Store"-t, és juss el a híd megépítéséig. A híd egy szigetre vezet, ahol lesz majd egy szobor a "Riches of Terra", ami nagyon hasznos, mert minden pénztermelő tevékenység után amit a simeid végeznek (ültetés és sütés "baking"), esélyt kapsz…..
SCH.K.Betti 2017.01.19 21:37:19
@Gábor Tóth83: szia. Másfél éve nem játszom, sajnos azóta nem megy a telefonomon. De erre a kérdésre tudok válaszolni, ez régen is volt benne :). Egy simednek úgy kell munkába mennie, hogy büdi. A higiéniája legyen pirosban. Én mindig úgy csináltam, hogy egy nagyon koszos medencébe küldtem be valamelyiket és azonnal összekoszolódott ;) Vagy valami mással koszold össze, most nem ugrik be semmi más ami koszol. (Az a 10 LP különben tényleg disznóság, régen csak 5 volt az ára a feladat átugrásnak.)
SCH.K.Betti 2018.02.13 11:30:42
@Roziqah: szia. Köszönöm! Amikor játszottam, nem volt túl nagy jelentősége a szintnek :) , lehetett szépen haladni vele. A social task-okat úgy oldd meg, hogy facebook-on vagy game center-ben (iOS) ismerősnek veszel fel embereket, akik szintén játszanak vele :) . A blognak van egy facebook oldala, ott írd ki magad, hogy szomszédot keresel, vannak sokan akik szintén így vannak vele és szívesen be/visszajelölnek. Biztos lesz köztük olyan, akinek mindene van a szomszédban megoldandó feladatokhoz.
SCH.K.Betti 2018.02.14 10:07:13
@Roziqah: szia. Kell egy másik sim is a medencébe és akkor lesz ilyen (nem pont ez a felirat) opció ha rányomsz.
A program a quest-eket sorban adja adott szint elérése után. Csak sorban tudod megcsinálni őket. (Felhívták a figyelmem, hogy a programban változtattak a quest-ek sorrendjén, és valószínűleg azon belül a feladatokon is. Ezért kérlek benneteket, hogy mindig a játék utasításai…..
SCH.K.Betti 2017.06.28 07:39:51
@I Love SIMS: szia. Nem tudok és nem is javaslom. A free to play üzleti modellen alapuló játékokat nem jótékonyságból készítik. Azzal számolnak, hogy a pénzedet vagy az idődet fekteted bele. Ha tudsz PC-n játszani, szerintem vedd meg a Sims 4-et (én Sims 3-azok), ott a tippek közt betöltéskor még a cheat-eket is írja :D , vagyis azon lehet ilyet csinálni. üdv.
SCH.K.Betti 2017.07.17 09:12:39
@H.Erika: szia. Mert tinik és nem felnőttek. Sem Amerikában, sem nálunk a tinik nem házasodhatnak! És ez így van rendjén!
SCH.K.Betti 2018.02.01 22:51:07
@Sims88: szia. Én már rég nem játszom, de régen így volt: amennyiben facéhoz vagy app store-hoz volt rendelve, telepítés után a program megkérdezi, hogy újat kezdesz vagy van már egy a felhőben. Ekkor ki kell választani a felhőt és ugyanazzal csatlakozni mint előzőleg. Ez esetben folytathatod onnan álltál. (Nagyjából onna, mert ha kézzel nem mentettél a felhőbe, akkor kb. 24 óránként a program automatikusan mentette, tehát ennyivel korábbi lesz az állás.) üdv.
Ebben a feladatban nagyon sokat kell költened. Meg kell építened az istállót, az autókereskedést (amennyiben még nincs megépítve), egy karámot és lovat is kell venned, valamint unlockolod a simek lovas hobbijait, mint a ló trükkök, a lovon mutatványozás és majd később a…..
SCH.K.Betti 2016.01.29 07:26:33
@wegabubus: szia. 1. Ugye ezt a program kéri? (Vagyis az a feladat éppen? Kérlek ellenőrizd le mégegyszer!) Ha tényleg ezt kell tenni, nem tudom miért nem lehet. Felnőtt simmel próbáltad? A karám ki lett már javítva? Rá is kattintottál az idő lejárta után? (Tudod, úgy "lüktet" a kis karika felette amikor készen van.)
2. A baba wc-szintje teljesen le fog menni pirosba (csak egy vékony csík marad), és egyszercsak hopp zöldre vált, a higiéniája pedig pirosba ;) , szóval hagyjad nyogodtan, elintézi a dolgát a pelusba :D . Addig sajnos nem lehet mit tenni, nem lehet wc-ztetni vagy ilyesmi. Egy dolgot tehetsz, de az felesleges és LP-pazarló, hogy a kis sárga sütit megnyomod. Én soha nem használtam, mindig hagytam be...-ni a babát, aztán kétszer tisztába tetettem egy simmel és okés lett.
3. emelet: igen csak quest után lesz emeleted, az majd a multi story renovation lesz. Sőt, majd az erkély, pince, terasz is külön-külön quest-ek!
(A mostani újabb lehetőségekről, cuccokról meg sajnos nem tudok :( )
üdv.
SCH.K.Betti 2016.01.29 12:10:59
@wegabubus: pedig akkor tuti mást kell csinálni! Különben lehetetlen lenne 2 nap alatt végig vinni! Kérlek, hogy a bal alsó sarokban a tasklist-et (gondolom most is egy zöld gomb) mégegyszer nézd meg!
Régebben minden quest borzasztó hosszú és nagyon nehezen teljesíthető volt, de ha erre most csak 2 nap van, biztos hogy nem kell semmiféle 5 órás telefonálást végrehajtani!
SCH.K.Betti 2018.01.03 09:44:05
@Balogh Kinga 79: szia. Szerintem ha elkezdted, akkor úgysem lép tovább a következőre, csak a jutalomról maradsz le. De én rég nem játszom.

Írja meg valaki aki aktív, hogy hogyan is van ez mostanában!
A mai napon (2015.07.28.) ismét frissítést kaptunk a játékra, amiben a babák "tevékenységi körét" :) bővítették ki. Az új interakciók a feladatsor 4. lépésétől érhetők el. Amíg nem kezded el a questet és nem jutsz el odáig, csak ugyanazt teheted a babákkal, mint eddig. A…..
SCH.K.Betti 2017.02.03 08:52:36
@Noémi Kecskés: szia. A babát régen sem lehetett és valószínűleg most sem lehet "megvécéztetni". Majd magától elintézi a pelusba amikor teljesen pirosba megy a szintje és utána kétszer tedd tisztába, hogy ne legyen büdi. A drágább megoldás pedig az LP-használat, nem tudom most mennyi lehet, régen 5 LP volt. (Ha van még olyan kis sárga süti forma a sim mellett.)
SCH.K.Betti 2017.04.28 17:55:16
@Bettikeee: a quest-eket végig lehet úgy is csinálni, hogy lejár az idő, akkor csak az időkorlátos jutalomtól esel el. Haladni ugyanúgy haladsz. Régen nem lehetett félbeszakítani vagy újrakezdeni. Úgy gondolom most sem lehet ilyet. Vagyis mégegyszer nem fogod megkapni, minden feladatsort csak egyszer lehet megcsinálni.
SCH.K.Betti 2017.07.18 18:12:02
@Gergő Vancsura: szia. Én már rég nem játszom, de ha az angol szöveget leírod, talán tudok segíteni. (Viszont egészen biztos, hogy már nem ugyanazok a lépések mint régen.)
Ennek a feladatnak a megoldása után a simjeid összeházasodhatnak és ha 2 nap alatt megcsinálod, jutalomként az esküvői ruhákat megkapod, amit a Costume and Swim Store-ban tudsz ingyen a simekre adni. Akkor tudnak csak gyereket…..
SCH.K.Betti 2017.04.23 17:22:51
@kurtofsky95: szia. Igen lehet. A simek szexuális beállítottsága teljesen meghatározatlan. Azt viszont, hogy babát vállalhatnak-e, sajnos nem tudom megmondani, mert én nem próbálkoztam vele. (De különben ha izgalmasabb és valóságosabb önálló sim-eket szeretnél, szerintem inkább játssz a Sims 3-al :D , vannak hozzá nagyon jó mod-ok is amivel ilyesmit is, meg sokkal-sokkal több mindent lehet konfigurálni.)
SCH.K.Betti 2017.05.16 10:27:11
@Enelis: szia. Sajnálom én már jó ideje nem játszom, így nem tudom hogy most hogy mennek benne a dolgok. üdv
SCH.K.Betti 2017.07.17 09:05:51
@Réka Rendes: szia. Ha a tasklist-ben nem jeleníti meg, akkor mást kell éppen csinálnod, azt amit kér a program! Én már régóta nem játszom, nem tudom mi változott.
Ez egy extra quest, a Salsa tánc hobbit lehet vele unlockolni, ha pedig időben végzel vele hozzáférsz jutalomként a szőnyegekhez. (7 nap van a szőnyegekre) Ahol nem írtam oda az időt, azok pár percesek vagy másodpercesek, ami hosszabb kiemeltem. Úgy kezdesz, hogy találsz két…..
SCH.K.Betti 2016.03.07 09:24:52
@KeZsó: szia. Nem valószínű, de nem tudom.
SCH.K.Betti 2017.02.06 08:34:31
SCH.K.Betti 2017.05.06 10:31:48
@Bettikeee: szia. Ez régi már, de gondolom alapvető helyszíneket nem változtattak: the-sims-freeplay.blog.hu/2015/03/11/a_sims_freeplay_varos_epuletei_es_munkahelyei
A Social Task-ok megcsinálásával SP-khez vagyis "Social Point"-okhoz juthatsz. Az SP is egy fizetőeszköz a sims freeplay játékban, amiből bizonyos dolgokat lehet vásárolni, mint például hajóház, ablakok, lépcsők, bútorok. A social task-okat valamelyik szomszédságban kell…..
SCH.K.Betti 2016.08.01 09:27:57
@Novi1988: szia. Sajnos nem tudom a facebook-os része működik-e, mert régebben nem működött windows phone-on. (Én már egyáltalán nem játszom, mert nekem tavaly óta a játék sem működik a telefonomon.) De próbáld meg szerintem. Írd ki magad a blog vagy maga a játék facebook oldalára, hogy szomszédokat keresel, illetve jelölgesd be őket ismerősnek. A játékban pedig van valahol egy menüpont ahol be lehet facéra lépni. Amennyiben javították egy év alatt a hibát (talán), automatikusan látni fogod azokat az ismerősöket, akiknek szintén fel van telepítve a játék. üdv.
(Bocs az előbb elírtam)
SCH.K.Betti 2017.04.16 15:18:04
@Star02: szia. Én nem emlékszem, de a lépcsők közt nézd meg szerintem.
SCH.K.Betti 2017.04.23 17:17:50
@kurtofsky95: szia. Nem tudom változott-e, mert én meg már rég nem játszom :D , de itt a régi részletes lista: the-sims-freeplay.blog.hu/2015/03/25/a_the_sims_freeplay_social_taskok_reszletes_listaja
(ez különben annyi, hogy menj valamelyik szomszédodhoz ahol van kutya, várd meg amíg a kutya kapar valami simoleont és megvan a taszk)
Ennek a eladatnak a megoldásával unlockolod a több szintes épületeket, illetve ha időben megoldod, vásárolhatsz liftet és mozgólépcsőt is. Erre összesen csak 6 napod van, úgyhogy kösd fel jól a gatyát, mert nagyon drága, nagyon időigényes (vagy használj LP-t! én is csak úgy…..
SCH.K.Betti 2017.04.19 19:20:46
@Star02: szia. Nem tudom, írd meg mit ír ki amikor rákattintasz! Lehet az is quest függő?
Ez a kis képes bejegyzés kezdő játékosoknak fog szólni. A város épületeit lefotóztam és feliratoztam, hogy jól látható legyen mi hol van. A munkahelyek neveit (többnyire) nem írtam rá a képekre, ehelyett minden munkahelyen a foglalkozást fogod megtalálni. Minden épületet akkor…..
SCH.K.Betti 2015.07.28 11:37:00
@a.vargyas: szia. Sajnos nem tudom, nyilván program hiba. Feltetted a frissítést? Ne haragudj én nem tudok technikai problémákban segíteni, én is csak egy egyszerű játékos vagyok :) . Kérlek jelezd a fejlesztőknek (support-nak) ha a program nem úgy működik, ahogy elvárnád. Esetleg azt azért megpróbálhatod, hogy teljesen újraindítod a telefont/tabletet és megpróbálod újra. Itt kell a fejlesztőknek jelezni: help.firemonkeys.com.au/hc/en-us/requests/new
Írhatod azt mondjuk pl. hogy: "My game is crash when I trying to enter pet store. Device: ...eszközöd op-rendszere, neve, stb...... My facebook id: ...facebook azonosítód.. , " meg nem tudom miket kérdez még. Nem tudom erre voltál-e kíváncsi, remélem azért segítettem valamicskét.
SCH.K.Betti 2017.04.18 19:55:18
@Star02: szia. Volt régen egy "Red" event, aminek ez volt a jutalma meg a többi Red-tárgy. Nem tudom mostanában volt-e ilyesmi, mert tudod én már nem játszom. A szobor különben úgy néz ki, hogy négy kéz van összeforgatva egymással szemben és az összefogást jelképezi az AIDS-betegekért.
Ezzel a feladattal unlockolod az uszodát, a kertben építhető medencéket és a simek műugró hobbiját. (Ez megint egy olyan feladat ami elcsúszhat simoleon hiány esetén és egyébként is nagyon időigényes.) Amennyiben 6 nap alatt sikerülne mégis megcsinálni (ez szerintem csak akkor…..
SCH.K.Betti 2016.04.19 09:08:42
@Vivien Bogdán: szia. Az annyit jelent, hogy vehetsz valódi pénzért simoleont.
SCH.K.Betti 2016.07.28 17:49:06
@Katona Bernadett: szia. Nem emlékszem hol van, valahol az építő módban lehetett venni.
SCH.K.Betti 2017.04.01 11:28:55
@Viktória Schrádi: szia. Mást kell csinálni, le kell fröcskölni a medencében egy másik simet. (Tehát legalább ketten legyenek a medencében és egyikkel a másikra kattintva lehet ezt választani.) Ez különben nagyon jópofán van meganimálva, én mindig fröcsköltettem őket ;)
Ezzel a feladattal lehetővé teszed a tipegőid "toddler" számára a gyerekké "preteen" növekedést. Díj és időkorlát most nincs, úgyhogy gyűjtögethetsz simoleont ha ezzel kényelmesen haladsz (habár ebben is kell építeni, de tényleg ne siesd el). Amennyiben csak egy tipegőd van, a…..
SCH.K.Betti 2015.10.17 18:46:54
@Mészáros Heni: szia. ez nagyon érdekes :D . Ez csak valami bug lehetett. Egyébként meg lehet, de az 12 LP-be kerül.
SCH.K.Betti 2016.02.25 15:59:14
@Szilvia Juhász: szia. Sajnos nem tudom meg van-e még a játékban, de ha igen, akkor a balett hobbi valahanyadik szintjétől elérhető. A balett hobbi igazából csak erre jó, hogy néhány plusz tárgyad/díszítőelemed legyen.
SCH.K.Betti 2017.03.31 18:59:07
@Gabica Jáger: szia. Sajnos nem tudom, ha azok a dolgok már nem működnek amit a stratégia menüpont alatt leírtam. Én már rég nem játszom. Korábban építéshez nem kellett LP.
A Sunset Mall második emeletének következő 4 boltjának megnyitásához és a szökőkút megépíthetőségéhez több feltételnek is teljesülnie kell. Először is takarítsd ki a játszóház melletti területet! Vannak a szokásos doboz kipakolások, padló javítások és szemét…..
SCH.K.Betti 2017.03.27 08:26:05
@Szatina7: sajnálom nem tudom, én már rég nem játszom.
A mai naptól (2015.04.28.) elérhető a legújabb frissítés a játékhoz, ami a házak építésének módjában hoz változásokat. Úgy sejtem 3 új quest-et fogunk kapni, amivel unlockolni lehet a terasz, pince és erkély épület elemeket, valamint új tárgyak válnak majd elérhetővé. Ez…..
SCH.K.Betti 2017.03.12 21:06:35
@Tankò Erika: szia. Persze, értem :) Régen sehogyan nem lehetett, gondolom most sem. Sajnos csak szobák vannak, aminek a falait lehet húzni. üdv.
A latin villát csak akkor építheted meg, ha unlockoltad a dance to remember feladat 7 napos határidőn belüli salsa-ázásával, egyébként nem elérhető. A "Latin Villa" ház ára kis telken 125SP, nagy telken 175SP. Én csak kicsit építettem, mert nagyon sok idő (és SP-re elhasznált…..
SCH.K.Betti 2017.02.10 08:21:28
@Noémi Kecskés: szia. Régen nem volt olyan, hogy kötelezően meg kellett volna építeni. Valamint ha a quest-et időben befejezted, kiválasztható volt megépítésre mert jutalom. Nem tudom most hogyan van, sajnálom.
Ezzel unlockolod a baby simet és ha 3 nap alatt megcsinálod, akkor a "baby pack"-ot, (ami nekem sajnos nem sikerült időben) és egy mobil telefont. Legyél kedves egy simmel "Be nice" Bővíts vagy készíts egy szobát. Inkább készíts, majd úgyis ki kell tapétázni Na most tapétázz…..
SCH.K.Betti 2017.01.04 07:27:30
@Viktória Schrádi: régen úgy volt, hogy ha 1 hónapig nem nyúltál a programhoz, akkor egy véletlenszerűen kiválasztott teljes családot házzal együtt törölt a program. Fél év után pedig a teljes account-ot. Nem hiszem, hogy a bébire külön szabályok lennének, de nem tudom. Én már régóta nem játszom.
SCH.K.Betti 2017.01.28 10:33:06
@Viktória Schrádi: szia. Nem tudom sajnos.
SCH.K.Betti 2017.02.06 08:35:41
@Réka Egyed: szia. Nem kell újra kezdeni a quest-eket soha, sőt nem is lehet. Ha kifutsz az időből elesel a jutalomtól.
Ezzel a feladattal a kalózhajót unlockolod a titokzatos szigeten, ami elméletileg arra jó, hogy a simeid a hobbijukban gyorsabban haladhassanak. Napi ajánlatot tesz cserére, ahol te felajánlod az alapanyagaidat (aranytömb, csákány, gránit, stb...) és becseréli neked egy-egy darab…..
SCH.K.Betti 2016.02.01 14:55:39
@axee: szia. Biztos mást kell csinálni! Kérlek, hogy bal lent nyisd meg a tasklist-et és olvasd el a feladatot!
SCH.K.Betti 2016.02.01 17:39:39
@axee: ne haragudj, de már annyiszor leírtam, hogy nem érdemes szó szerint követni amit itt én több, mint egy éve leírtam. (Még annál is régebben csináltam végig!) Amikor én ezeket a feladatokat csináltam még így volt, azóta nyilván megváltoztatták!!! Mindig a program utasításait kell végrehajtani!
SCH.K.Betti 2017.02.06 08:33:22
A "Mystery Box"-ok vagyis titokzatos dobozok kulcsait a heti task-ok ("weekly tasks") teljesítésével gyűjtögetheted össze. Minden héten új véletlenszerű feladatsort kapsz, ami többnyire igazodik az aktuális szintedhez, vagyis ha még nem lehet például tinédzsered, akkor nem fogsz…..
SCH.K.Betti 2015.05.11 21:55:23
@csillagtancos: szia. Azt úgy kell megoldani, hogy azt az egy darabot ami van, azt eladod, majd újra veszel egyet. (Ingyenes, úgyhogy nem lesz veszteséged :D )
Ezzel a feladattal idős simjeid mégegy hobbit gyakorolhatnak, a foltvarrást. Amennyiben 5 nap alatt sikerül befejezni, a jutalmad egy foltvarrással készített játék maci "patchwork teddy" unlockolása (megvehető 28.000 simoleonért) a tipegő simek számára. A hobbit csak idős simek…..
SCH.K.Betti 2017.01.18 09:05:03
@nnagyhegyesi: szia. Régen az állatkereskedés mellett volt. Gondolom a fő épületek most is ugyanott vannak, ha mégsem, akkor sajnálom nem tudom: the-sims-freeplay.blog.hu/2015/03/11/a_sims_freeplay_varos_epuletei_es_munkahelyei
A social task-ok csak akkor teljesíthetőek ha van olyan szomszédságod (és látszik is :( ), ahol a szükséges dolgok megtalálhatóak a feladat elvégzéséhez. Egyszerre csak egy simet küldhetsz szomszédolni és egyszerre csak egy feladatot kapsz. Előfordulhat, hogy nem akarod vagy nem…..
SCH.K.Betti 2016.10.25 09:30:03
@Betti2001: szia. Régen a hobbikellékesnél lehetett megvásárolni.
SCH.K.Betti 2016.11.16 21:12:52
@Katinka Nagy: keress egy olyan szomszédságot ahol van macska
SCH.K.Betti 2017.01.08 14:05:01
@Katinka Nagy: szia. Hát ez esetben nem tudsz mit csinálni, ugord át azt a social taskot. Esetleg kereshetsz még szomszédokat magadnak a face-én. Minél több a szomszédságod, annál nagyobb eséllyel lehet ezeket elvégezni.
Ezzel a feladattal unlockolod a tengerparti nagyobb telkeket, az ingatlan ügynökséget (ez sim munkahely is egyben), illetve ha 3 nap alatt elvégzed a feladatot, akkor jutalomként unlockolod a "Beachside escape" házat is, amit 55LP-ért utána megépíthetsz. A már korábbi posztban…..
SCH.K.Betti 2016.12.20 09:34:14
@Viktória Schrádi: szia. azt csináld amit a program kér.
SCH.K.Betti 2016.12.20 09:40:21
@Viktória Schrádi: nem tudom most hogy néz ki a program felülete, mivel én már 1,5 éve nem játszom, de régen úgy volt, hogy a bal alsó sarokban volt egy zöld gomb amivel a "tasklist"-et lehetett megjeníteni. Arra kattintva nézd meg mi az aktuális feladat.
SCH.K.Betti 2016.12.30 16:54:15
@Viktória Schrádi: szia. Sajnálom, nem tudom. Biztos írja a program.
Ennek a feladatnak a megoldása után képes leszel a baby simeket egy szülinapi torta segítségével tipegővé növeszteni. Ha az előző feladat kinullázta a simoleonjaidat, ez még a maradékot is elviszi :) , úgyhogy elég nehéz határidőre befejezni. Amennyiben mégis sikerülne 5 nap…..
SCH.K.Betti 2016.12.07 08:05:59
@simsfreeplay: szia. Valószínűleg mást kell tenni. Azt a feladatot hajtsd végre amit a program kér! üdv
SCH.K.Betti 2016.12.18 16:30:47
@Emese Gallo: a babára kattintva van egy menüpont.
SCH.K.Betti 2016.12.27 21:58:56
@beni22222: szia. A babára kattintva van egy menüpont. Viszont a wc-szintje ezzel nem fog változni! Régen úgy volt, hogy a baba magától elintézte a pelenkába, amikor pirosba ment a szint. A másik megoldás az volt hogy kemény 5 LP-ért felemelted az összes értékét.
A "The pint-sized prince" hajóház "houseboat" alapterülete valamivel nagyobb, mint a tiny tightpocket vagy a cavernous cruiser. Szélességében 2-vel, hosszában pedig ha minden igaz 4 egységgel, így a szobák és benne a berendezés kényelmesebben elférnek. Szerintem egy emelet…..
SCH.K.Betti 2016.12.18 21:26:11
@Emese Gallo: szia. Én már másfél éve nem játszom. Nem tudok semmit az azóta megjelent quest-ekről.
Ez a quest az étterem megépítéséről szól. Ha 7 napon belül megcsinálod, unlockolod a kukta ruhát. (A ruhákat mindig a costume és swim store-ban lehet megvenni.) Építsd meg az éttermet (nekem nagyon sok simoleonba került és nagyon sokáig épült.) Menj az étteremhez, ott lesz a grincs, beszélgess…..
SCH.K.Betti 2016.11.13 16:05:20
@Edina Lippai: szia. Nem emlékszem már hogy volt, de régen a "wumples"-ek ilyen nyúl ruhába öltözött simek voltak. Az elkészült ételes tányérra kellett kattintani és "Serve..."
SCH.K.Betti 2016.12.18 16:28:27
@Betti Daróczi: szia. Én már nem emlékszem ne haragudj. Talán mintha a simek alatt lettek volna ikonok ahol meg lehetett nézni.
A szigeten található első monumentum (föld: "riches of terra") unlockolása és felépítése. A többi a szintek lépésével automatikusan hozzáférhető lesz. Amennyiben 2 nap alatt elvégzed, egy kincseláda a jutalmad, amiben pénz, XP, LP és alapanyag van a szobor további…..
SCH.K.Betti 2015.10.09 10:57:57
@Kovács Molnár Betti: szia. Azt írják ne használd a a "save and exit" gombot!
help.firemonkeys.com.au/hc/en-us/articles/203626934-SFP-Top-Issues
SCH.K.Betti 2016.02.25 08:11:05
@Katona Bernadett: szia. Nem tudom, szerintem semmit, csak játszani. Előbb, vagy inkább utóbb gondolom meglesznek az alapanyagok.
SCH.K.Betti 2016.12.05 15:41:58
@Emese Gallo: szia. Nem hiszem. Mivel ez egy online kapcsolatot igénylő játék (az account-odat a szerveren tárolja), biztos vagyok benne, hogyha sikerülne is az eszközödön valamit bütykölnöd, a következő játékindításkor még a korábbi állásod is elveszne. üdv
Ezzel a feladattal unlockolsz egy olyan hobbit, ami csak az öreg simek számára elérhető, ez pedig a madáretetés. Amennyiben 6 nap alatt sikerül végigvinni, a jutalmad egy állványon álló papagáj unlockolása, amit a home store-ban a pet részlegen vehetsz meg 25.000 simoleonért. A…..
SCH.K.Betti 2016.10.04 10:10:31
@wegabubus: szia. Régen úgy volt, hogy madarat etetni csak a quest végrehajtása után lehetetett 3 helyszínen vagy a megvásárolható madáretető padon.
SCH.K.Betti 2016.10.05 10:59:33
@wegabubus: a hobbikellékesnél lehet megvásárolni és lényegesen lerövidíti az időt. A helyszínekre már nem igazán emlékszem de úgy rémlik, hogy a park, a közösségi ház és a sípálya.