Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B^2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Bigyóblog A világ legjobb egere 2010.09.09 14:51:00
Hancu kollégától kaptam kölcsön ezt az Arc Touch névre hallgató Microsoft egeret. Elsőre egy lapos valaminek tűnik, ami semmire sem jó, de be lehet kattintani és akkor már egészen egérformája van. Wireless, vagyis egy kis kiegészítővel kapcsolódik a géphez. Beledugtam az usb-s…..
A korábbi post kommentjében jelentkezett a kiválasztásra kiszemelt álláskeresők önéletrajzi hátterét ellenőrző cég képviselője, Gipsz úr :), aki korrekt tájékoztatást adott a szolgáltatás hátteréről és indokoltságáról. Mivel ez szerintem fontos, külön…..
B^2 2009.07.01 21:21:10
@hhunter: Többek közt azért sem szívesen adom a beleegyezésem a vizsgálathoz, mert amikor megkérdeztem miről fog szólni nem tudtak konkrétumot mondani. Hadováltak arról, hogy nyilatkoznom kell arról, hogy milyen cégekben van részesedésem/pozícióm, illetve megkérdezik korábbi munkatársaimat arról, hogy ők milyen embernek tartanak, "ilyesmik." Az aláírandó papíron ahhoz is beleegyezésemet kell adnom, hogy magánnyomozóval térképezzék fel a környezetemet, ez az opció kifejezetten feszültté tett.
B^2 2009.07.01 21:24:21
@Animacs: az én CV-mben is minden szó igaz, de kikérem magamnak, hogy az alapján ítélik meg a becsületességem, hogy beleegyezem-e egy olyan vizsgálatba, aminek során esetlegesen feltérképezik a kapcsolataimat és kikérdezik az ismerőseimet rólam.
De legalább együtt fogunk élni. Sajnos hiába is kapnám kölcsön emberemtől az új Porsche Design Cayman karóráját, egyszerűen nagy rám. A csuklómon lötyög, a bokámra ugyan jó, de ott mégse hordhatom. Több dolog miatt is kéne, leginkább mert nehéz, és nagyon szeretem a nehéz…..
Pénisznagyobbítás? Viagra-árleszállítás? Mellimplantátum-akció? Ki ne kapott volna már idegesítő e-maileket sosemvolt ismerősöktől, sosem látott webcímekről. Nincs ebben semmi furcsa, hiszen egy e-mail-adatbázis kincset ér a megfelelő kézben, spamek elleni tökéletes védelem…..
Bigyóblog Mágikus jackdugó 2007.10.04 14:44:00
A Replug egy olyan szerkentyű, mellyel megvédjük a jackes kábeleket attól, hogy elszakadjanak. A Replug egyik része bármelyik 3,5-ös jackes csatlakozóval kompatibilis. Másik részébe pedig például a fülhallgatónkat dugjuk. A két rész mágnesesen kapcsolódik egymáshoz. Ez azért…..
Bigyóblog Csak a pontos idő 2007.09.19 22:23:00
A Reavel Black óra csak a pontos időt hajlandó megmutatni. Vagyis a számlapon csak azok a számok jelennek meg, melyek abban a pillanatban fontosak. Semmi más. Az órát Daniel Will-Haris grafikus tervezte és 801 euróba kerül.Via Shiny Shiny..