Regisztráció Blogot indítok
Adatok
depis cápa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
depis cápa 2011.05.11 16:01:44
Azért engem érdekelne, hogy akik fikázzák a kertévéken futó ilyen-olyan műsorokat, azok mi alapján teszik ezt? Tapasztalat? Ha igen, akkor ezek szerint nézik. De minek is nézik, ha szerintük szenny??? Ha meg nézik, akkor tetszik is nekik, ez esetben viszont nem nagyon van helye a fikázásnak. Nem tűnik ez egy kicsit ellentmondásosnak? Úgy mégis. Szerintem is szar műsorok mennek ezen a két csatornán, de éppen ezért a Forma 1-en kívül mást nem is nézek. De véleményt sem formálok olyanról, amit nem ismerek! Leszarom, hogy milyen "szenny" megy bármelyiken, mert nem nézem. De akinek erre van gusztusa, az nézze nyugodtan. Hadd döntse el mindenki saját maga, hogy mit néz és mit nem. Nem kell ezt megmondania az NMHH-nak. Mindenki van annyira intelligens (szerintem), hogy eldöntse mi a jó neki. Jó pár évig megmondták nekünk mi a jó, mit szeretnénk. A TV műsorokat pocskondiázó emberek (mindamellett hogy még nézik is!), szeretnének megint ilyen világban élni??? Ja, persze tudom, a gyerekeket rontja meg VV Éva. Talán Neked, mint szülőnek nem kéne megengedni, hogy nézze azt, ami szerinted káros! A te felelősséged a gyereked nevelése, nem pedig az RTL Klub-é! Persze értem én, hogy egyszerűbb a gyereket bebaszni a szobába a TV elé, mint foglalkozni, tanulni vele, nevelgetni, beszélgetni, helyes irányba terelgetni a világképét! Így legalább nincs vele gond és békén hagy. Csak persze ilyenkor nem kell sírni, hogy a TV-n szocializálódik!
Szánalmas, mennyi képmutató ember él ebben az országban!
Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más…..
depis cápa 2011.04.29 15:05:09
@térfél: Azért ne légy igazságtalan, nagyon komolyan támogatják a gyerekvállalást. Például a veszélyeztetett terhes nők csökkentett táppénzével! (Úgyis olyan kurva sokan vagyunk.) Ja és ismét 3 évig lehet otthon az anyuka! Hurrá! Igaz, hogy a harmadik évben már csak 28.500 Ft.-ot kap havonta, de hát abból igazán fel lehet nevelni egy gyereket, nem?
depis cápa 2011.04.29 15:09:30
@Bio74: Az lesz a magyarázat, hogy az eddigi liberálbolsevik kormányok szétlopták az országot, így egyszerűen nem hagytak más lehetőséget szegény Vikinek. Ez egy örök érvényű (vélt) igazság, amit bármikor elő lehet rángatni, ha valami szarul sül el.
depis cápa 2011.04.29 16:13:21
@Balt: tehát úgy gondolod, hogy a T. blogger merő gúnyból ajnározza a cikkben a jelenlegi kormánypártot? A legutóbbi hozzászólása nem ezt tükrözi, de Te tudod, lehet, hogy tényleg funkcionális analfabéta vagyok és nem értem ezt a kifinomult humort.