Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sugó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
sugó 2012.10.08 15:02:31
@kúrórudi: Valóban buzizhattam is volna nem minden alap nélkül!
Hogy 0 volt amit írtam, hát nem egy "kúrórudi" -val akartam egyetérteni, vagy vitatkozni. Csak egy látomás, egy színpadkép, rémképként jelent meg előttem az Alföldi színházában színre kerülő mű kapcsán.Ismervén az Alföldi rendezte darabokat a fél, ha nem a háromnegyed színház kiürül olyan ragyogó rendező és ami a bárkában elment azt talán itt a Nemzetiben nem kéne. Nem szidtam én sem a Gyurcsányt sem a zsedókat megteszik helyettem bőven mások. Megsúgom ez csak egy kis csendes kis ügyetlen, dilettáns hozzászólásra sikeredett, de nem tudom és nem is akarom felvenni a versenyt az itt folyó parttalan és értelmetlen vitával és stilussal. Csak kúrogasson tovább én itt befejeztem ezt a magasröptű és tartalmas eszmecserét, ami bármilyen nívós is sehova sem vezet!
Hát ez most biztos bejön. A diktatúra összeszarja magát, mert megkapta az ultimátumot: ha nem tér meg egy héten belül, Gyurcsány Ferenc lead pár kilót. Gyurcsányban az a jó, hogy már nem az országból, csak saját magából tud (még nagyobb) hülyét csinálni. Ferenc, az…..
sugó 2012.09.10 23:14:21
@abc2: DD??? kib....tt finom voltam és nőies, mert
erre már nem lehet mit mondani, én inni sem adnék neki, és besóznám és napra tenném száradni közbe meg mondja a magáét a "demokráciáról" vagy amiről éppen eszébe jut: Orbánról elhaló hangon...........stb. DaDogón
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
sugó 2012.07.10 15:05:12
@Abfangjaeger: NEM, NEM, NEM SZOKTAM KIABÁLNI, CSAK NEM JÓL LÁTOK, MERT IFJONTI KOROMBAN SZABÁLYOS MOTOROZÁS KÖZBEN ELLÖKTEK ÉS FEJSÉRÜLÉSBŐL KIFOLYÓLAG LÁTÁS SÉRÜLT LETTEM. BOCSÁNAT, HOGY BELESZÓLTAM A JÓLLÁTOK ÉS SZAKÉRTŐK DOLGÁBA, RITKÁN TESZEK ILYET ÉS TÖBBÉ NEM FOGOK NE LÉGY DÜHÖS KÉRLEK SZÉPEN ÉS FŐLEG NE HARAGUDJ A NAGY BETÜIMÉRT. BOCSÁNAT, HOGY ÉLEK..............MÉG..............!?
Bár nem szorul rá, de – mivel tudjuk, hogy az elkövetkező időszakban a miniszterelnök úr az Unió pénzügyminisztereit fogja győzködni arról, hogy ne fogadják el az Európai Bizottság ajánlását a kohéziós támogatások befagyasztásáról – a magunk eszközeivel…..
sugó 2012.02.27 16:45:48
@papillon: tudom mindenbe bele tud kötni?! de hogy ennyire pitiáner legyen valaki, hogy a betű nagyságán is kiakad?! itt a kis betű, remélem most már jól fog aludni? amihez persze semmi közöm és a továbbiakban nem is érdekel DE ÉN A HA MEG IS SZÓLALOK ILYEN TÁRSASÁGBAN AKKOR IS A NAGYBETŰT FOGOM HASZNÁLNI! PÁ
sugó 2012.02.27 17:50:16
@V mint...: EZEK SZERINT ÉN EZT NEM TANULTAM MEG. SOK MINDENT MEGTANULTAM,ÉS SOK MINDENT NEM, EZT SEM! HA EZ VALÓBAN ÍGY VAN, AKKOR EZEK SZERINT KIABÁLOK.
DE TUDJA JOBB HA KIABÁLOK MINTHA OCSMÁNYUL KISBETŰVEL KÁROMKODNÉK ÉS MINŐSÍTHETETLEN STÍLUSBAN IRKÁLNÉK MINDENFÉLE OSTOBASÁGOT.
MÁR EL IS TŰNTEM INNEN NEM ZAVAROM KIABÁLÁSOMMAL KÖREIKET! PÁ
Mielőtt mai témám kifejtésébe belekezdenék, csak megjegyzem, mi lett volna, ha az uniós pénzelvonás szégyene Gyurcsány idején történik meg Magyarországgal? Már felgyújtották volna a Kossuth teret, hidat zártak volna le, hogy a csúnya kormány tönkre teszi a zemberek…..
sugó 2012.02.25 13:51:44
@kirsten: NEKEM SEM TETSZIK A MAGA STÍLUSA, DE EZ MAGÁNÜGY, ÉS MÁR MEGSZOKTAM AKI A FIDESZ ELLEN VAN AZ ALPÁRI STÍLUSBAN TUD CSAK ÉRVELNI AZ EU PARLAMENTI BAL OLDALI KÉPVISELŐKKEL EGYÜTT. DE HÁT EZ A DEMOKRÁCIA! VÉGÜL IS EZÉRT HARCOLTUNK MOST ITT VAN ÖRÜLJÜNK NEKI! JOBB ÉS BAL OLDALON LE KELL NYELNI A BÉKÁT HA MÉG OLY POCSOLYA ÍZŰ IS! REMÉLEM AZÉRT MEGÉRTI MIRŐL BESZÉLEK!?
Dancsó Péter újabb time lapse videóval jelentkezett, melyben (gondolom a szponzornak köszönhetően) a réz kapott főszerepet. Felhasznált néhány képet korábbi, nagy sikerű alkotásából, illetve pár abból kimaradt részt. Összességében klassz lett, jót tett neki a tematizálás…..