Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dollde

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elszoktunk már a rendszeres áramkimaradásoktól, vagy a tőlünk keletebbre esetenként napokig tartó fűtéskimaradásoktól, és nem lenne jó ezt újra megtapasztalni.  Mint ismeretes, a kormány bejelentette, hogy július elsejéig megvizsgálja a rezsiköltségek befagyasztásának…..
A köztisztviselőkkel aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint hozzájárulnak, hogy (bírósági engedély nélkül!) titkosszolgálati módszerrel gyűjtsenek adatokat róluk. A kormány megadja a választás teljes szabadságát a köztisztviselőknek, hiszen nem kötelező aláírni –…..
dollde 2011.02.23 12:31:59
@pcr: vizsgálatra, ha vmi komoly bajom van.
Sima betegség miatt még a munkát sem kell abbahagyni. Jártál már magánklinikán egyáltalán? 20-30 (50ért alaposan) rugóért megvizsgálnak, alaposak kedvesek, adott időpotra mész, pontosak. évente egyszer max kétszer ne mond, h egy tisztviselőnek se férne bele.
dollde 2011.02.23 12:33:45
@pcr: minek, nem csereügylet, épp most ejtetted meg párszor nekem:)) Miért vagy ideges?
dollde 2011.02.23 12:37:11
@pcr: ááá, csak olyankor, ha ilyen közakármi izéfélék leszopnak és utána a biztonság kedvéért fertőtlenitik:))
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
dollde 2011.02.22 01:28:24
@gwe: Eddig se mentek el sokan a magánszférába dolgozni az állami-önkormányzati hivatali naplopók közül.
Sirni-rini vonyitani azt tudnak, de dolgozni nem akarnak. Más ember, ha vacak a melóhelye, keres másikat, ezek nem, inkább hisztiznek, de nem mozdulnak, persze, tudják, ilyen munkamorállal sehol nem ereszthetnének gyökeret az állami szférán kivül, ami az ilyen paraziták melegágya.
dollde 2011.02.22 01:30:59
@NYJetsTD: Valszeg nem a magánéletét hallgatják le, ha a hivatalból kilép akor vége a megfigyelésnek. Bent meg dolgozzon, ne sumákoljon, mellesleg a hivatalok-önkormányzatok nagyon durván korruptak...
Ha meg ezért rinyál, h lehallgatják a benti telefonját, amint a családjával beszél, akkor vegyen egy mobilt és ne az adózók pénzén csevegjen a családdal, sok magáncég se engedi ezt meg.
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
dollde 2011.02.09 13:11:19
@shimizu: Az a baj, hogy az előző kormányunk is ilyen volt, az azelőtti is. más a pártzászló, de éppolyan rohadék élősködők mind.
Maximalizálhatnák a parlamentben, államnál eltöltött időt pl 8 évben, akkor nem alakulna ki egy ilyen mocsok belterjes közösség, mint Ezek pártállástól függetlenül.
nem is tud kialakulni egy normális párt, mert ezek a megélhetésiek csapódnak csak jobbra balra.
Állitom, ha a budapesti állatkert 380 állatát neveznék képviselőként, a pártszineket meg az jelezné, hogy hüllő-emlős-madár, akkor is nyugodtabb szivvel szavazna sok választó mint ezekre a lázár féle parazitákra.
dollde 2011.02.09 13:27:52
@shimizu: Elég sokára pusztulnak ki ezek a férgek, a vezér is huzza még vagy 20 évig, a szijjrágó-lázár alakulat meg még tovább is ( most pedig már autóbaleset réme sem fenyegeti őket, mint szegényt Tollert, vagy a pufajkásgyuszit)