Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soma68

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik próbálták, kivétel nélkül azt mondják, hogy a börtönvilágot csak az ismerheti igazán, aki eltöltött odabenn egy kis időt. Szerzőktől nem szoktunk priuszt kérni (még erkölcsit se nagyon), úgyhogy maradjon Iustizmord kolléga titka, honnan ez a tárgyi tudás, amely a most következő poszt mindegyik…..
Soma68 2011.02.09 09:55:42
Eddig csak olvastalak benneteket, mert itt nagyon jó cikkek vannak. Most már le kellett írnom, mit gondolok, mert ez is remekbe szabott poszt!

@tiboru: @Iustizmord: Kaiseréknál volt még egy emberölési kísérlet is a rablások mellett (sértett pénzt vitt vmi nagykerbe, és a két jóképű kirabolta, de közben - dolus eventualis - fejbe verte néhányszor viperával. Mindenki szerencséjére az ürge megúszta). Az viszont igaz, hogy a különbség Mórral és Mór nélkül feltűnően kicsi az ítéletek között.

Nem akarlak benneteket elkeseríteni, de megnéztétek mostanában mondjuk a guglin, hogy milyen beosztást tölt be jelenleg Bolcsik ddtbk. és a "helyettese"? Annyit elárulok, hogy nem megyei főkap., annál "kicsit" komolyabb...