Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Twiggy as. Kate

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szeretettel köszöntelek, örülök, hogy ismét olvasod a blogom! ;o)))Az elmúlt 3 hétben nagyon ügyi voltam, betartottam mindent, nem ittam kávét, alkoholt, nem ettem húst és tojást, valamint minden nap meditáltam :D ugyh nagyon prof lettem, holnap telik le a 3 hetem, de ez alatt az…..
Név:Három Huszár SörözőCím:Budapest VI. ker., Jókai utca 36., a Nyugatihoz közelNyitvatartás:H-Sz: 14-24 V: zárvaCsapolt:Soproni 360 Ft, némileg híg Arany Fácán 400 Ft Edelweiss 580 FtHelyiség, kat.:III. kat., hőmérsékletileg kicsit hűvösebb pince rendben van a hely szól valami…..
Áhoj,elöször is remélem Mindenkinek jól telt a hosszú hétvége és kipihente/kibulizta magát ;o) Nagyon szép az idö itt is, így a dolgos nap ellenére,bár tudom,hogy otthon szinte senki sem dolgozik, most mégis jó kedvem van :o)))Örömmel jelentem, megjártam Mainz-ot, nagyon nagy…..
Szép napot Mindenkinek!Sok minden történt velem az elmúlt két hétben, nem véletlen nem jelentkeztem, mivel sajnálatos módon tönkrement a laptopom :o( de a legnagyobb hír, hogy ismét megjártam Berlint, méghozzá turistacsoporttal, nagyon nagy élmény volt.A hétföi, új projekt…..
 Köszöntök ismét minden kedves Érdeklődőt!Röviden összefoglalva a hetet; nem az én hetem/napjaim voltak ezek :D No,de részletezve: (a mostani hét tényleg elég rossz volt, így nem vmi jó hangulatú, ha nem akarod, ne olvasd tovább, ergo csak erős idegzetűeknek ajánlott…..
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Twiggy as. Kate 2011.02.19 22:51:39
Köszöntök Mindenkit!Jelentem, sikeresen megérkezdtem Geisenheimbe februär 1-jén, mely napon szakmai gyakorlatom szorgos munkäit is megkezdtem^^E napot megelőzően, nagyon kellemes búcsúbuliban volt részem az ex-Leszrädiós csapattal Kis Petiéknél, ahol längost sütöttünk, nagyon jó…..