Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MsParnassus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
MsParnassus 2011.02.17 10:38:35
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
MsParnassus 2011.02.08 19:06:59
Kedves freddyD!

A legelső videód óta vagyok az oldalad látogatója. Mai napig emlékszem, hogy milyen nagyokat nevettem a videóidon és hogy barátaim, ismerőseim körében, milyen nagy csodálattal meséltem a blogodról. Nagyon sokat adott nekem ez a 4 év, hisz mindennap felnéztem az oldalra és sok időt töltöttem itt. Hozzászólásokat ugyan nem írtam, de a videóidat, a bejegyzéseidet mindig megnéztem. Megnéztem, mert 4 éve folyamatosan garantálva volt, hogy ez a blog mosolyt csal az arcomra. Mivel kezdetek óta követem a bejegyzéseid, ezért tényleg a szívemhez nőtt ez a blog és a te személyed. Még egy korábbi interjúdban olvastam, hogy kb. 4 évadosra tervezed a Rosszpc-t, már akkor is azért imádkoztam, hogy minél később jöjjön el ez a pillanat, mert tudtam, hogy ezt nem lehet örökké csinálni. Éreztem, hogy előbb vagy utóbb, de búcsút intesz a blognak. Hát most eljött ez a pillanat. Nem gondoltam volna, de megkönnyeztem. Nagyon színvonalas volt ez a 4 év... Mesterlövész, Stella, Hüpp hüpp Frédi trükk, Afrika sötét titkai sötét képernyővel, vérző busz, Los Gauchos, Big Rigs és megannyi egyéb poén...örök emlék marad.

Szeretnék Neked köszönetet mondani ezért a 4 évért. Nagyon sokunkat boldoggá tettél blogoddal. Érthető, hogy abbahagyod, csak sajnáljuk, hogy most jött el a pillanat.

Minden jót freddyD,

Sok sikert kívánok Neked a továbbiakban!
Szeretünk és sosem feledünk!