Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tisztítottVihar

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi hülye vén kurvát! - mondta Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere az új parkoló ellen tiltakozó idős lakókról, csak azt nem tudta, hogy ezt mindenki hallja, mert bekapcsolva maradt a mikrofonja. Ezt megírta az Index is, meg jó néhány másik újság is, aztán páran még azt is, hogy az MSZP…..
tisztítottVihar 2016.11.11 16:52:26
Orbán Viktor végleg megbukott a szememben mint politikus, mint miniszterelnök és mint ember. A magam részéről ezennel és véglegesen leváltottam Orbán Viktort, Orbán Viktor családját, rokonait, ismerőseit, barátait, rajongóit, híveit, seggnyalóit. Ez az ország az én hazám is,…..
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke vasárnap az ATV-ben elismerte, hogy korábban értesült az öszödi beszédről, egy "miskolci fiú" hívta föl, és telefonon bejátszotta neki. A műsorban többször is elmondta, hogy véleménye szerint nem is lehetett kérdés, hogy a miniszterelnök…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
tisztítottVihar 2014.02.26 08:46:55
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
Érdekes, de leginkább érthetetlen csörtét láthattunk a napokban a Raiffeisen Bank és az osztrák sajtó részéről csak „pincészetnyi banknak” titulált Széchenyi Bank között, ám lehet, hogy valójában nem is piaci helyezkedésről, inkább az osztrák és magyar állam közötti…..
tisztítottVihar 2014.01.11 11:53:09
@Senkifia: Abba a hibába esel, mint a kisegér, amikor ment át a hídon az elefánttal és úgy gondolta, miatta van a dübörgés! :P
tisztítottVihar 2014.01.11 12:17:26
@Rob67: Mi az a határvonal ami a politikust megkülönbözteti a bűnözőtől? Nincs határvonal, sem látszólag, sem valójában...
Nota bene, a benfentes kereskedés tényállását Senkifia vázolta fel. Csaxólok! :P
tisztítottVihar 2014.01.11 12:25:05
@zobod: Látom, azért te jobban tudod, hogy mi az ő érdekük.
Ez lesz ennek az országnak a veszte, mint ahogy megtörtént már néhányszor a történelem során, ez a sok jobban tudó ember!
               Enyhe telünk van, nagyon enyhe. Panaszkodnak a távhőszolgáltatók is. Érdekszervezetük az árszabályzó hivataltól a hőenergia egységárának jelentős megnövelését kérvényezi, el szeretnék érni az egységár háromszoros…..
A mi diplomatáink a külföldi érdekérvényesítésből csak a protokolláris formaságokat sajátították el. Smúzolás a sonkás tekercsek, ráksaláták és drága borok mellett – és itt meg is áll a tudomány. Tegnap került nyilvánosságra az a videó, amelyben osztrák humoristák a…..
 A kezében egy pozitív terhességi tesztet tartó, kétségbeesett, fiatal Szűz Máriát ábrázoló plakátot az aucklandi St. Matthews in the City anglikán templom előtt, a város egyik legforgalmasabb kereszteződésében állították fel az egyház megbízásából. A reneszánsz…..
tisztítottVihar 2013.12.18 16:23:36
@garage: Talán úgy, hogy Mária zsidó volt.
Mandiner blog Vitapartnerek 2013.12.13 15:15:00
Eszter huszonhat éves, szereti a konfitált kacsamellet, örömmel jár pilatesre, de rendkívül idegesíti, ha beül valahova, és a pincér nem érkezik ki az asztalához két percen belül. Az egyetem elvégzése után egy nemzetközi ügyvédi irodában helyezkedett el. Napi tizenkét órát…..
Van egy szerintem nagyon szép megemlékezés Antall Józsefről, Seres Laca tollából, idézem, aztán megmondom, miért. "Antall? Nem szerettem. Aztán sajnáltam. Nem volt jó miniszterelnök, nemigen kormányzott, túl hosszan beszélt, nem láttam az esszenciáját, pedig nagyon is volt neki:…..
tisztítottVihar 2013.12.13 08:24:20
hacsaknem Le a gravitációval! 2013.12.03 21:20:50
Ha valamilyen úton-módon annyit is tudnék vagy akarnék szívni, mint Jamaica egy egész éves fűtermése, akkor sem biztos, hogy megérteném azt a "a világmindenséget mozgató hihetetlen logikát", amely szerint Széles Gábor feltaláló-kutató, médiamágnás, gyáriparos-üzletember,…..
tisztítottVihar 2013.12.04 15:53:11
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
Hogy mennyi??? Fiatalember! No ne vicceljen! 1200 Forint??? Nézze mink kisnyugdíjasok vagyunk, lehet hogy maguknak ez nem nagy péz, de nekünk kibírhatatlan, mink szegény emberek vagyunk. Nagyonszépen kérem, a maguk cégének biztos sok péze van, majd kigazdálkodják, én aszt nem fizetem…..
tisztítottVihar 2013.10.10 12:25:58
@gipsz.jakab: Kérdezd azokat, akik a tömegközlekedést 65 éves kor felett ingyenessé tették és ezt csupán életkorhoz kötötték. Nyugdíjasnak sem kell lenned, hogy élvezhesd!
tisztítottVihar 2013.10.10 13:38:35
@nyuggernyúzó: Néhány évtized múlva ezt az "öreg-cigány-lumpen masszát" fogod gyarapítani te is. Egy hozzád hasonló ifjú titán kioktat majd téged is a jogaidról! Drukkolj, hogy ne a Kolompár familiából való legyen. :P
Amikor legelsőnek láttam a kezdő képet az jutott eszembe, hogy már megint egy hivalkodó és hasztalan „műalkotás”. Nem értettem, hogy miért kell ilyet csinálni temérdek pénzből. Majd utána néztem a dolgoknak és tátva marad a szám. A képen látható szerkezet egy zseniális…..
tisztítottVihar 2013.10.10 12:41:16
@micsoda?: Pl. A Tower bridge. Azt is felemelik a hajók áthaladásához. Annak kinézete azért nem ennyire formabontóan flancos.
Köztudott, hogy a politikában sikeres emberek az esetek elenyésző részében látnak el olyan feladatokat, amelyekhez csak minimálisan értenek. Ezt a képet tovább rontja, amikor a nagyvezír és egy párt döntésjogosultsággal rendelkezői hű csatlósai nem hallgatnak senki szakember…..
Félrecsúszott a Hernádi-ügy értelmezése Magyarországon. Nem, most nem a kormányzati kard-ki-kard hozzáállásra gondolunk, amely egyszerű nemzeti érdeksérelemként állítja be a Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgató ellen felhozott korrupciós vádakat. Ebben nagy újdonság nincs, a…..
tisztítottVihar 2013.10.05 11:00:49
Bűnpártolás

Btk. 282. § (1) Aki anélkül, hogy a bűncselekmény elkövetőjével az elkövetés előtt megegyezett volna,
a) segítséget nyújt ahhoz, hogy az elkövető a hatóság üldözése elől meneküljön,
b) a büntetőeljárás sikerét meghiúsítani törekszik, vagy
c) közreműködik a bűncselekményből származó előny biztosításában,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűnpártolást haszonszerzés végett követik el.

(3) A büntetés egytől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűnpártolást
a) a XIII., a XIV. vagy a XXIV. Fejezetben meghatározott bűncselekménnyel [kivéve az állam elleni bűncselekmény feljelentésének elmulasztása [263. § (1) bekezdés],
b) emberöléssel [160. § (1)-(3) és (5) bekezdés], emberrablással [190. § (1)-(4) bekezdés], emberkereskedelemmel [192. § (1)-(6) bekezdés], terrorcselekménnyel [314. § (1)-(2) bekezdés], terrorizmus finanszírozásával [318. § (1)-(2) bekezdés], jármű hatalomba kerítésével [320. § (1)-(2) bekezdés],
c) az a)-b) pontokban fel nem sorolt, életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető bűncselekménnyel kapcsolatban követik el, vagy
d) hivatalos, külföldi hivatalos személy hivatali eljárása során, hivatali kötelessége megszegésével vagy közfeladatot ellátó személy eljárása során követi el.

(4) A (2) bekezdést és a (3) bekezdés d) pontját kivéve nem büntethető, aki az (1) bekezdés a) pontjában meghatározott bűnpártolást hozzátartozója érdekében követi el.
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Uniszónóban megy Bajnai Gordon ekézése a Szolidaritás tegnapi gyűlésén elkövetett szoborállítás-döntögetés ügyében. Ízléstelenség, ’56-os hősök meggyalázása, nemtelen politikai eszközök, alpári stílus. Így a verdikt, és Bajnaiék félig-meddig el is határolódnak…..
Skizofrénia tüneteit mutatja a rabszolgává tett Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. Miközben a totális állami kontroll megvalósítására lett kihegyezve a testület, elemzői közleményeiben mégis lelkesen üdvözli a vállalati szektorban mutatkozó versenypiaci…..
Ezt a kérdést nagy divat volt feltenni állásinterjúkon egy időben, amiből csak az látszott, hogy a kérdező megtanulta az aktuális tananyagot, és alkalmazta is a gyakorlatban. A baj csak az, hogy ennek a kérdésnek álláskeresői oldalról nincs semmi értelme (valójában munkáltatói…..