Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bananna

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók szinte mindent tudnak 2016.05.25 15:51:27
dzseni tud: görkorcsolyázni (oké, görgorcsolya, vagy körkorcsolya), majdnem peonzázni, harisnyát húzni, biciklizni, nyelvetnyújtani, megsértődni, fütyülni (álmában is). csaba tud: döntetlenre sakkot játszani velem, féééényévtááááávóóóólsáááág-ot énekelni, félnyolcig aludni néha, utállakbenneteket…..
szandrával arról beszélgetünk, mi szeretne lenni. dzseni figyel minket. szandra elmondja, hogy lenne balerina, csak mégsem, mert nem szeretné, hogy mások nézzék, amikor táncol. dzseni kéri, hogy kérdezzük meg őt is.  - mi szeretnél lenni, dzseni? - kérdezi a mégsembalerina- ...- na, akkor mondjad!…..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
bananna 2011.05.17 18:55:11
@LuciFerko: Az a nagyon jó, hogy már a petőfi se hallgatható, amióta szamizdaty lett néhàny pártnyugalom megzavarására szolgáló zene meg az a cuki új főmufti mondja meg, mi a jó a fülecskémnek...
  „Kisebbség és többség között” címmel rendezett magyar-izraeli történészkonferenciát a Balassi Intézet. A gellérthegyi intézmény könyvtárában magyar, zsidó és magyar zsidó történészek cseréltek eszmét az emigrációban, diaszpórában élő…..
bananna 2011.05.17 10:51:38
@Netszamuráj: sztem pont, hogy ma fontosabb a keveredès mentes házasodás, mint mondjuk 15 èvvel ezelőtt. 10 20 èv házasság után a vegyes párok nagy része szétmegy, mìg a nem kevert párok együtt maradnak, és a gyerekeik a szülők példáját követve eleve zsidó párt keresnek, szóba sem jöhet más. A betérést én nagyon elítélem, de az is opció szokott lenni, hajrá, sztem a származás a döntő.
bananna 2011.05.17 10:54:40
@kackia: Várj, az egyetemen etióp szobatársam volt, szerinte a magyar konyha a gasztronómia csúcsa magyar férje is lett, szóval akkor ő magyar :)) spec a gyerekei tüneményesek, jól jár velük akàrmelyik ország