Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filó4

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormány fontolgatta az utazási kedvezmények eltörlését, de Orbán Viktor határozott tiltakozása miatt végleg elvetették a javaslatot. A nyugdíjasok éppen olyan érinthetetlenek, mint bármelyik szocialista kormány alatt. (Fotó: Kéri László A rendszerváltás krónikája…..
Filó4 2011.02.26 17:13:57
@a-kis-herceg: Keressünk egy lakatlan szigetet,ahol nem kell "ingyen élőket" tartani, csak saját MAGUNKAT!
Be lehet mutatni a társadalmon kívüli öngondoskodás sikereit egyedül, segítség nélkül.
Vajon sokra vinnénk?
Nagyon elkeseredett lehetsz, de egy társadalomnak, aminek mi is tagjai vagyunk, kötelessége gondoskodni a gyermekekről, idősekről. Ha erre nem képes, megszűnik EMBERI lenni. Nem kis-herceghez méltó a gondolkodásmódod, bocsáss meg sértegetni nem akarlak.
Egy vidéki, 83 éves 54000.- Ft.ból élő kisnyugdíjas legfeljebb akkor veszi igénybe az utazási kedvezményt, ha orvosi vizsgálatra megy, de már az is luxus. Hogy megéljen, műveli a kertjét, metsz, ás, ültet, kapál, tyúkot libát tart, tésztát készít, mindezt a gyermekeinek, unokáknak is, / egy kis finom hazai a nagyitól / Egész életében 10 éves korától nehéz fizikai munkát végzett, gyermekeket nevelt, idős szülőket gondozott, most már egy kicsit nehezebben mozog, fáj minden tagja.Nem ezt érdemli! Kívánok minden "nyuggerező" fiatalnak nagyon hosszú egészséges, tartalmas munkás életet, hogy nyugdíjas korukban élvezhessék a fiatal generáció odaadó gondoskodását.
Orbán Viktor tegnapi évértékelő beszéde igazolta azon várakozásokat, hogy a miniszterelnök a Fidesz, illetve a kormány táborát kívánja orientálni; s csalódniuk kellett azoknak, akik a konkrétumokra voltak kíváncsiak. A Tiszta Beszéd mai posztjában azon pontokat vette sorba,…..