Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oxygene2

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lóvé a zsebben, a nagy demokrácia meg ki a f@szt érdekel. Ugye erről szól nálad az egész, a többi csak könnyű nyári szellő a magad által felállított erkölcsi mércéhez képest .Mert meg lettél mérve a cselekedeteiddel, és elmehetsz te a nagy büdös francba a sütizabáló szokásaiddal együtt a Közgépes…..
„A korrupció megakasztja a növekedést, megfojtja a befektetést, megtagadja az emberektől a méltóságot és aláássa a nemzetbiztonságot.  A magyarországi korrupció súlyos aggodalmakra ad okot -- és teljesen világos, hogy amint azt hallottam, és amint azt a közvéleménykutatások…..
oxygene2 2015.11.04 18:54:02
@GNDL: "Arról is, ebben sem jobb a pozíciója a mindenkori posztkommunista magyar kormányoknak. :)"....remek érvelés!
- Két korrupt kormány ül az árok szélén.
-megszólal az egyik- Hogy te micsoda korrupt kormány vagy! -erre a másik - Hogyhogy, hát te nem vagy korrupt? - Na de nekem nagyobb a farkam! -Jaaaaa, akkor igazad van ! ...hahahahahahaha! Egyébként a poszt és kommunizmust is jenki barátainknak köszönhetjük! A Jaltai szerződésben szépen odadobtak minket a legjobb barátjuknak Dzsugasvilinek.......és akkor még ez is a mi hibánk? Menj máááá! Egy nagyra fújt diznilend ne akarjon már mindenhova belepofázni! Nem igaz, hogy nem veszik észre hogy az egész világnak tele van a töke velük.......
oxygene2 2015.11.04 18:58:38
@GNDL: ....bocs de még az érvedre analógiaként: Ha a magyar kormány korrupciója és aljassága mondjuk 1, akkor a usraelieké 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 csak hogy hűek legyünk a matematikai képletekhez! Üdv.
oxygene2 2015.11.06 12:29:07
@GNDL: Tehát szerinted az nem korrupció, amikor egy "magánember" (valójában konszernek, bankok és láthatatlan befolyásolók képviselője: lásd. soros) finanszíroz egy-egy elnököt és olyan ellenőrizhetetlen és törvénytelen lépéseket kérnek tőle, mint mondjuk a bíróság ítéletén kívüli drónnal való kivégzés! És persze mindezt egy olyan választási rendszerben, ahol dollártízmilliók nélkül esély sincs, nemúgy mint a sötétközépkor Magyarországán ahol bárki választható......Mivel ez törvényes( szerinted), meg átlátható (szerinted).Évtizedek titkosításáról tudna mesélni Kennedy ha élne..........nálad nagy problémák vannak az értékek közti különbségtételnél, de szerintem még a jó és a rossz között sem érzed a különbséget!Egyébként meg a 2 millió dodóval (korrupció) nagykövet Bell asszonyságot és Nulla "fuck the eu" asszonyságot éppen kikérdezték, mondván : Mi a jó büdös francot képzel magáról, hogy diplomataként beleszól egy szuverén ország belügyeibe......de hát biztos nekik is kisebb a farkuk, nem tudják mit beszélnek!Szerintem járj továbbképzésre erkölcs és értéktanból, mert azt kevered a büdös dollárkötegek fénylésével.........már persze csak addig , amíg a petrodollár még létezik!
Sohasem tudjátok megtagadni magatokat. A zsigereitekben ott az ösztön: mindig az idegent pártolni a magyar ellenében. Mindig lelkesen akciózni, ha a magyarságra nézve káros jelenségeket lehet erősíteni, fokozni. Ezért hangoskodtok most lelkesen lihegve a Magyarországra zúduló…..
oxygene2 2015.07.20 17:53:44
@freehckr: ...jaj......
címszavakban, mert nem érek rád, de hátha.
Első bekezdések: bla, bla, bla, bla.....ugorjunk.
----------"Egyrészt amikor az adófizetőket említettem, akkor nem arra utaltam, hogy „nekünk” kellene megoldanunk, legalábbis kezelnünk a problémát, hanem értelem szerűen az adófizetők pénzét felhasználó kormányzatnak. "....értelemszerűen az ország nem részreszakadt individumokból áll az adófizető, a kormány egy ugyanaz :nemzet. Tudom nem érted de a probléma a miénk és nem hivatalnoki tisztségeké....ugyse érted....
-----------senki se hívta őket......szdsz bla, bla, bla.....mivan?Egyenlőre mi kezeljük őket, ha nem tetszik a módszer visszalehet menni a fejlevágósokhoz.Azonosítani képtelenség szándékosan megsemmisített identity nélkül. Magyarország célország, ugyanis azt nem Mbonga Muhamad dönti el hova megy.....vissza is küldik. (ezerszer elmondták már).
---------hova teszed.....laktanyák...eddig gondolom szórakozásból voltak használhatatlanok. Már megint kormánytagok-az egész ország feladata!!!! A menekülthullám elvonulása...hahahahahahahahahahahaha.......eszednél vagy? Ez nem egy dagály -apály jelenség! Ezek nem melléd jönnek, hanem a helyedre!......
-----------Iiiiigen az összes unga-bunga mind agysebész és mérnök, mert a homok közepén és az őserdőben százezerszám képzik őket....honnan a büdös francból vettétek ezt a marhaságot????? A sok Allah akbarozó mind építész és szociálpedagógus???......
----------Újra elmondom, hogy nem Hasszán határozza meg hol akar (nem akarhat semmit) élni! Nem állhat 1 milliárd buckalakó a Rajna parton és nem rasszizmusból, hanem mert nem férnek oda!......
---------------Párizs , London mit akarok ezzel? Azt hogy többgenerációs "mérnökök" is fosztogatással és gyújtogatással múlatják az időt....és nem akarnak a te játékszabályaid szerint élni, mert bár ostoba sakálevő mind de tízszer jobban ragaszkodik a sajátjaihoz mint te!............
--------------A szórólapozás és a média az emberek tájékoztatása miatt van ez ugyanis tényleg kormányzati feladat. A kerítés tökéletes....akár a Kínai Nagyfal, akár az amerikai-mexikói határon, vagy a izraeli biztonsági kerítések vagy a Gázai fal.....még szerencse hogy ők tök hülyék és nem kérdeztek meg téged....mert te elmondtad volna nekik, hogy a mérnököket be kell költöztetni a laktanyáikba és különbenis a párszáz kormányzati aparátus ügye az egész.
-----------Végezetül pedig közlöm, hogy otthon minden rendben, főleg az után, hogy a bajor übergazdag és európéer, haladónyugati és extraliberáis helyen is a nyakukbagyújtják a tábort, ha nem viselkednek. ...........Itt nincs helyük, és hosszútávon a cigányoknak sem lesz. Pedig ők több száz éve bontják itt a nemzeti kohéziót! Na Isten veled és a keresztényi belátás!
oxygene2 2015.07.22 08:53:08
@Zb74: Höhö.....(jesszusom) hát persze, hogy nem vagyok pirosfülű blogzabáló idióta, ami ugye nem értékmérő........Freechk még nyomokban sem tartalmaz jobbot, kőkeményt meg egyáltalán...vagy csak napszúrást kapott! A legótvarabb baller ökörségeket nyomat, összefüggéstelenül...inkább érződik rajta (toportyán úrra jellemző) hasbara logika.Értelmesebb fajtája nem látja az ok okozati összefüggéseket, nem látja következményeket és ragaszkodik az elmebeteg soseműködött balliberális magyarázatokhoz..........u.i.: Topor úr meg szórakoztat! :) rég nevettem ilyen jót mesüge balfácánokon.......csak így tovább!
oxygene2 2015.07.24 12:29:14
@Magyarulaszlo: ....ugyanez a borotvapengés kerítés van az Eu Bulgáriai hátáron.....(a borotvapenge: rendszeresített nato kerítéselem).....az eu magországok csigaállagú vezetőit nem tekintem követendő példának! Egyáltalán nem érdekel mit szól ehhez dzsungel úr, sulcúr, kónbandita úr......ezek ugyanis nem emberek! A példa, a példásan tisztaetnikum és annak gyakorlata :Izrael. 9 méteres kerítés, automata gépfegyverek és mesterlövészek.Átugrálás nincs, tüntizés nincs.......Valamilyen érthetetlen okból ilyenkor nem veszünk példát róla. ....de tudod mit engedéken vagyok: lehet az amerikai modell is! A török, koszovói és albán áradat meg nem menekült, hanem honfoglaló......azt meg nem fogjuk engedni megígérem!
Retorika, érveléstechnika, logika, írásgyakorlat. Ezek a fontos, alapvető készségtárgyak nem szerepelnek a pázmányos joghallgatók kötelező órarendjében. A holokauszttörténet viszont szerepelni fog. Ezután valaki jogász lehet anélkül, hogy szóban vagy írásban értelmesen…..
Az utóbbi években Magyarországon (is) egyre elterjedtebb a nézet, miszerint Putyin Oroszországa a nemzeti, keresztény Európa utolsó védőbástyája a globalizmus és a szélsőséges liberalizmus elleni harcban. Hogy ez mennyire nem igaz, arra két közelmúltbeli hír ad csattanós…..
oxygene2 2015.05.13 11:51:37
@El Presidenté: Pedig a kibaszott nemzeti radikális ..Kárpátia pólós hülyegyerekeknek igazuk van jórészt.De ha tudsz más fehér konzervatív országot sorold! :.........................csak nehogy túl rövid legyen a felsorolás.
oxygene2 2015.05.13 14:21:09
@ARTURUS: Az a baj, hogy a saját szemszögedből próbálod nézni......az átkosban is voltak templomok és jártak oda emberek...a volt szuban te sem lettél volna nagy keresztény....Putyint egyáltalán nem érdekli a kommunizmus vagy más egyéb, őt egy olyan rendszer foglalkoztatja amiben ki tudta húzni Oroszország fejét a fojtókötélből! ...Egyébként pont Közép-Kelet Európa a szakterülete, ezért "ért "hozzánk! Politikusként messze a legjobb a mai világban....művelt, hazafi és érti mi folyik körülötte...nincs főnöke, az oligarchák csak mellette-alatta vannak nem felette. Ha ilyen elnökünk lenne mát rég nem itt tartanánk.
oxygene2 2015.05.16 09:54:09
@lezsír: Ugyanolyan szélsőségesen látod az oroszokat, mint mi amerókát. A hanyatló Oroszország még sokáig nem fog hanyatlani, azonkívül hogy csak sarkosan van igazad a népességcsökkenés egyáltalán nem olyan mértékű mint ejurópában vagy usraelben. Miközben ejurópa elárasztja magát afrikaiakkal, ameróka fele néger-latin, addig az orosz nem veszt annyit a kínai vagy a muszlim beszivárgással-talán mert a kínai kultúrnép.....! A dzsobbik fóbiás, blikk-bors szinten lévő vélemény gáz! Ha Putyin pénzelné a Jobbikot már rég agyonnyertük volna magunkat, lenne országos tv-nk és az előszobában söpörném a rubelt -DE NEM! Nem kell kiindulni a többi párt háttérhatalmi felépítéséből-erre mérget vehetsz! Továbbra is úgy látom, hogy Oroszország és egy esetleges nemzeti magyar kormány (rövidtávon biztos)hosszú távon megtalálhatja a közös hangot! A piacaink ott lesznek, mert az eju a büdös életben nem enged oda minket! Még döglődhetünk itt egy kicsit vagy odébbállunk!
Főszerkesztői jegyzet Orbán Viktor halálbüntetéssel kapcsolatos kijelentése után sokan formáltak véleményt a témában, és az ügy már az európai politikában is hazánk számára kínos hullámokat vert. Egy EU-tagállam miniszterelnöke halálbüntetést akar? "Újabb magyar…..
oxygene2 2015.05.01 13:35:43
Pontonként!:
1 ok: Gyenge okoskodás.Az erőszak gyakorlásától nem mond le az állampolgár...lásd.:jogos védelem.
2 ok:Kereszténység.......egy olyan katyvaszban, mint az unni-jó, ahol erkölcsi és társadalmi fertőben fetrengenek, aberráltság és szabadosság minden vonalon és magasról tesznek a keresztény útmutatásra....keresztényi elvekre hivatkozni nevetséges!
3 ok:Van visszatartó ereje, főleg az előre eltervezett gyilkosságok esetén...erről egyetemen oktatnak, úgyhogy kár az ellenkezőjét bizonygatni!
4 ok:Ez a unni-jós homokozó és mit is fognak hozzá szólni? Kit érdekel? A legnagyobb marhaságokat is végre fogjuk hajtani, mert ha nem nem kapunk danon joghurtot?Ééééés?A zunijó előtt nem is léteztünk?Ráadásul nincs köze az érvnek a tárgyhoz......
5 ok: Az első megfontolandó érv, ettől még nem következik, hogy el kell vetni ....ugyanis nem mindenkit akarunk kivégezni....de ez az ügy (ami miatt ez felvetődött egyértelmű).
6 ok:Nyugtató és szénmonoxid.....
7 ok:Az állam mi vagyunk...és ez egy társadalmi szerződés, ha a polgárok kék utcákat akarnak,akkor az állam feladata nem az, hogy ezt szabotálja hanem hogy végrehajtsa...Ha az állampolgár a társadalom elleni súlyos, életellenes cselekedeteket halállal akarja büntetni az NEM megfontolás tárgya!

és a bevezető........a nyugati világ felvilágosult polgárai: Azon kívül, hogy két világháborút is ezektől a nyugati felvilágosultaktól kaptunk semmilyen módon nem minőségi kategória a "nyugati" a "felvilágosult" a "polgár" , nemcsak önmagukban nincs értékük de hazug címkék és nem követendő értékek. A semmit nincs értelme követni!
oxygene2 2015.05.03 09:36:00
@chrisred: ...egy tömeggyilkos, vagy egy különösen kegyetlen gyilkos jelenléte is folyamatos támadás, amit el kell hárítani. A veszély nem csak az általa elkövetett tett pillanatában van jelen és aztán elpattan , mint egy buborék....Az értelmezésed szerint minden büntetés felesleges, minden bűncselekmény esetén mert már elmúlt és csak kicsinyes bosszú a megtorlása....gondold át mégegyszer!
Pár nappal a tragikus párizsi események után újfent csak kapkodom a fejem, hogy milyen széles társadalmi rétegeket érdekel is valójában (?) a körülöttünk zajló események sora és háttere. Kapkodom a fejemet, mert cikkek, politikai nyilatkozatok, kommentek, blogok és…..
oxygene2 2015.01.22 10:48:00
@Arthur Bloch: "A középkor sajnos még nem teljesen múlt el... " És sajnos benne vagyunk egy még mocskosabb újkorban.....buta vallás, buta gyilkos.......olajért szebb ölni?.....ritkafémekért?.....gyémántért?....multicégekért?......profitért?.......vagy csak simán a másik faj gyűlöletéért?.....Lehet, hogy az a középkor emberségesebb és valódi alapokon nyugvó volt?
Az idei esztendő utolsó heteiben az a szép, hogy minden reggel ujjongva kerekedhetünk fel ágyunkból, hiszen nem tudhatjuk, hogy pártunk és kormányunk milyen remekre szabott meglepetéseket rejt bele az ablakban hagyott kis csizmánkba. Az Orbán-kormány manapság már olyan, mint a…..
Az Egyesült Államok jövőre 150-re emeli Európában állomásozó páncélosai számát, nagy részüket németországi és baltikumi támaszpontokra irányítják. A NATO-akciót, amelynek keretében M1 Abrams és M2A2 harckocsik vesznek részt, Ben Hodges altábornagy, az amerikai hadsereg…..
Van, amire nincsenek szavak. Csak harag van, tehetetlen düh, ökölbe szorult kéz, és mélységes, iszonyú szégyen. Ha ezt a videót megnézed, ezt fogod érezni. (A megrázó rész 0:48-tól)       Mor Nicodemus Dauud Sharaf moszuli püspök a világ talán legősibb keresztény…..
Egy kellemes pénteki nap a a Kijevtől mintegy 30 kilométernyire található Bojarka városában. A srácok nagyon örülnek az 5-ös számú gimnáziumban (úgy látszik, Ukrajnában még mindig él az intézményeket csak számmal elnevező szép szocialista hagyomány), hogy matek óra helyett…..
Egy olvasónk válasz cikkben reagált a „Francia szemétre költ ismét vagyonokat a honvédség” című írásomra. Mivel mi a nyílt vitának a hívei vagyunk, ezért változatlan formában közöljük a blogunkhoz eljuttatott levelet, melynek végén néhány mondatban magam is hozzáfűzök…..
oxygene2 2014.09.12 16:17:51
@Batkaa: Neharagudj kedves Batkaa de egészen elképedtem a mondanivalódtól.....tehát ha rossz döntést is hoztak, korrupcióval a tetején mi maradjunk benne, mert bár igaz hogy az első teszteken semmit sem ért a rendszer de fejlesztik, igaz még valódi harci körülmények között senki sem használta...de ha már ez van ne szóljon senki, mert azzal a nemlétező haderő, nemlétező képességeit ássa alá.......fúúúúúúh.Tudod egy teljesen amatőrre bízva is jobb fegyverrendszert lehetne kiépíteni! A kulcsszó: az egységes rendszer. Grippen északról...Mistral a franciáktól...gondolom délafrikai tankok lesznek....koreai helikopterekkel. Ironikus és cinikus de ez jön le a mondandódból.....Igenis ki kellene selejtezni ezt a fegyverrendszert és olyanra áttérni, ami bizonyított a harctereken (kismillió létezik).Tízmilliárdok: néhány stadionnal kevesebb, néhány látványberuházással kevesebb, afganisztáni szerepvállalás beszüntetése és már meg is van....A harci értékünk sem csökkenne az átmenet alatt..egyrészt, mert olyan rendszerünk van ami nem is biztos, hogy ér valamit....valamint mivel más teljes fegyvernemek is hiányoznak... olyan mindegy! Néhány vállról indítható Stinger vagy SA 7 is megtenné addig......Szerény véleményem szerint ha a katona szarba lép nem szagosítóval kell javítani rajta, hanem levakarni az egészet....Egyébként tetszik a stílus és a hozzáértés sem hiányzik a hozzászólásodból! Üdv.
Felkiáltójelekkel és indulatokkal teli körlevelet kapott több ismerősöm is az utóbbi időben. Bár néhány motívum (háttérbe szorított magyar feltaláló, gonosz gyógyszerlobbi stb.) már ismerős lehet a hazai összeesküvés-elméleteket követőknek, Horváth István története és…..
Jobbegyenes Félnótások 2014.08.04 08:50:16
Érpatak polgármestere felakasztotta Benjamin Netanjahut, és Simon Pereszt. Persze csak a bábujukat, az érintett kivégzettek ugyanis sajnálatos és gyáva (és persze fölöttébb jellemző) módon nem jelentek meg saját kivégzésükön.Egy sima kötél általi kivégzés természetesen nem…..
Újra felgördült a függöny a véres közel-keleti Broadwayn, és a világ (mármint az a kisebbsége, aki épp nem csak és kizárólag a foci vb-vel foglalkozik) borzongva, iszonyodva nézi e borzalmas musical újabb felvonását. Mindenki igyekszik véleményt formálni, és formálni mások…..
oxygene2 2014.07.12 14:28:20
@maxval, a gondolkodó birca: én sem ilyen egyszerűnek gondolom.....
oxygene2 2014.07.12 14:30:34
@Aurelius Respectus: Hogy ki kinek a szövetségese azt inkább ne elemezzük.....azt mondanám, hogy kuszált érdekek mellett néha kiállnak egymás mellett, máskor megfojtanák egymást egy kanál vízben.....
oxygene2 2014.07.12 14:39:31
@Ahasverus: Senkisem hős......az örmény katona is álmában, vagy fegyvertelen embereket mészárolt le......és ezután dicsekedett vele egy olyan azeri előtt, aki ott vesztette a hozzátartozóját(az apját ha jól tudom).....nos innen a kényelmes Kárpát medencéből nézve ezt elitéled-szíved joga!!! Azonban ott mások a szokások és a törzsi ill. kulturális identitás mélyebb, mint holmi angolszász jogrend (ami annyit is ér)......Hozzáteszem-ha az én hozzátartozóm lenne az áldozat és az elkövető előttem hencegne ezzel:belőlem is kitörne az ázsiai-sztyeppék vére....és én kiskanállal csináltam volna, mert az jobban fáj....!!!Csak viccelek......Breivik egészen más tészta...de nem kell jósnak lennem ahhoz, hogy tudjam:nem utoljára láttunk ilyet!
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..
oxygene2 2014.05.10 13:41:12
@Kandabula: .....még véletlenül sem voltak népszavazások!Azaz egy volt:Sopron, érdekes Magyarországra szavaztak és nem a sógorokra!Egyébként Tardieu volt francia m.elnök azt írta "La paix" című könyvében:Választanunk kellett a népszavazás és Csehszlovákia megalapítása között.Hogy nem megszállók?...ezt te sem gondolod komolyan?Akkor mik?Becsületes megtalálók?
Top 100 visszaeső cég  - munkaügyi bírság legtöbbször - Munkaügyi jogsértéseket elkövető vállalkozásokról készített összeállítást a feketelista.hu. A száz cég nevét tartalmazó lista arról tanúskodik, hogy a szigorodó ellenőrzések dacára növekszik a munkahelyi…..
Nem volt rajta téli kabát, ezért 10000 forintra megbüntette a munkaadója: Levél: „Sok elképesztőbbnél elképesztőbb dolog esett meg már velem az alatt az öt év alatt, mióta vagyonőrként dolgozom. Most a legutóbb megtörténtet írom le. Néhány hónapja a…..
2011. január huszonegyedikén Hatvanban egy  parkolóban akarták levizsgáztatni a biztonsági őr tanulókat.  Úgy, hogy nem csak a vizsgalapok lettek meghamisítva, de  a feladatok megoldásait is elmondta a vizsgáztató a vizsgázóknak. A rendőrök a…..
Több mint ötven éve működik az országban az egykor iparőrségnek hívott fegyveres testület, aminek egészen 1997-ig csak férfiak lehettek a tagjai. Ma fegyveres biztonsági őrségnek hívják, és ahogyan régen, stratégiai fontosságú objektumokat védenek ma is, speciális…..
oxygene2 2011.02.07 20:57:38
"Énis régóta"működöm ebben a szakmában,biztonsági téren talán nincs olyan bizonyítvány ami ne lenne a birtokomban;plusz 15 év a Nemzetbiztonsági szolgálatoknál.Szóval:2003-ban én is az MNB alkalmazottja voltam a bankbiztonsági főosztályon.Az állomány magasan képzett,(nagy részük főiskolát végzet)emberekből állott-ez a belső rendészet komoly fegyverzettel, az épület minden részén nagyon "szorosan",a lehető legmodernebb beléptetési eljárásokkal látta el feladatát.És akkor jött az "átalakulás".Szigeti Lajos megérkezve közölte, hogy csak az nyújtsa a kezét akinek ő először nyújtja....nem sorolom.Az állományt egy pszichológiai teszten előszűrték ahol a végén kiderült:az önálló gondolatokkal,határozott véleménnyel rendelkezőket eleve nem akarják alkalmazni.Ezt a pszichológus kisebb botrány után bevallotta...Az állomány felét elbocsátották.A simulékonyabb maradék egy délutáni matiné ideje alatt levizsgázott FBŐ-nek.E dicstelen átalakulás után a beléptetést egy magánbiztonsági cég kapta fáradt nyugdíjasaival egyetemben.Az FBŐ pedig az elegáns szürke öltönyből átvedlett indigókék rugdalódzóba és eltűntek a be-kijáratok környékéről a monitorszobából vezényelve a magáncég embereit.
Nem hiszem hogy egy délutáni foglalkozás alatt olyan kiképzést kapnak ami feljogosítja őket kiemelt jogosultságokra-ELLENKEZŐLEG-.
Ha valaki esetleg azt gondolja hogy nem tudom miről beszélek akkor azt kell mondjam hogy ma itt a munkahelyemen a Honvédségi objektumok őrzésének átalakításánál ugyan ez a folyamat játszódik le;nem biztonsági cégek őrzik a laktanyákat hanem fél-délután "képzett"????szakmán kívüliek,bár gépkarabéllyal....