Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orultkitcat

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
A Travel Channelre forgat mobiltelefonnal David Arquette amerikai színész Mike McGuiness barátjával egy új kalandműsort. A hetente jelentkező sorozat első állomása Budapest. A színészt csak szuperjófejezték a szemtanúk. "A Mile High című műsorban Arquette és barátja,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.20 09:30:00
Tegnap este óta megint van The Amazing Race, fuck yeah.Lindsay Lohan (képünkön, tényleg) rábeszélte Lorne Michaelst, hogy negyedjére is vezethesse a Saturday Night Live-ot. A True Blood új évadában végre megismerjük a sokszor emlegetett Hatóságot, aminek tagjai: Cristopher Meloni…..
Szépen telnek be a hogyvoltok, de még mindig van kiadó bőven. Itt van menten a Tv2 két slágersorozata, az NCIS és az NCIS LA, de a Vaisaton is menni fog egy nyomozós téma, a Law & Order Los Angeles-i kiadása, és ugye a mára klasszikusnak számító Law & Order SVU-ról sem…..
A király beszédével Oscar-díjas rendező, Tom Hooper sörreklámot forgat Inotán hétfő óta. A Bors infói szerint közel háromszázan forgatnak maszkokban a melegben, amiből a statiszták nem éreznek semmit, mert szél- és esőgépekkel dolgoznak a forgatáson. 80 millió forint a…..
Ha jól emlékszem, még tavaly ősz elején kaptam meg magyarul az új Harry Potteres számítógépjátékot. Meg kell mondanom, hogy ezerszer jobb, mint az előző. Profibb a grafika, jobb a hangulat, izgalmasabb és nem az a lényeg, hogy az X gombot nyomogatva kinyírd az apró, harapós…..
 MY GRAMMY HIGHLIGHTS (Facebook album) Norah Jones & John Mayer & Keith Urban singing Jolene...fantasztikus. Nem hazudok, tényleg az ÉLŐ zene a legjobb a világon. Sikerült továbbtekernem NPH-t véletlenül. :) "Yo, yo, yo. Our next performer is a bonified pop…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.16 09:30:00
A CBS egyik riportercsaját megverték és molesztálták Egyiptomban. Bővebben itt. A tmz.com (Blikk színvonal) információi szerint a Két pasi meg egy kicsi addig lesz képernyőn, míg Charlie Sheen szerepel benne. Ha a színész - aki kiakadt a CBS döntésén, miszerint 4 epizóddal…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
orultkitcat 2011.02.16 19:11:30
Szóval, ezt még síszünet előtt írtam, most sikerült csak abbahagynom a blogspot babusgatását, hátha megembereli magát, de nem. Figyelem! A post erősen tűzdelt indokolatlan angol kifejezésekkel, jelezve, hogy nemsokára megyek nyelvvizsgára és senki nem hiszi el, hogy egész nap…..