Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közepespárna

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekiálltak a téliesítésnek, lecsapolják a Városligeti tó vizét a Vajdahunyad vára és a Hősök tere közötti részen, tisztítják a feneket. Előkészítik a terepet a korcsolyaszezonhoz. Budapest legmenőbb szórakozásának egyelőre vége.József nevű olvasónk hívta fel a…..
OSZK A polcok mögött 2011.02.27 13:29:00
Tegnap két fotós csoport vett részt azon a fotósétán, melyet az Indafotó és könyvtárunk közösen szervezett. Olyan helyszíneket is megmutattunk a résztvevőknek, ahova olvasóink nem jutnak be. Négy különleges felvételt választottunk ki, a további képek elérhetőek…..
Nemrég megcsodáltuk kívülről és belülről Budapest egyik - ha nem a legszebb - szecessziós lakóházát. De amint már előző posztunkban is utaltunk rá, a ház nem csak egy hangulatos kávézót rejt magában, hanem egy csodálatos múzeumot is, mely három emeleten mutatja be a korszak…..
közepespárna 2011.02.20 19:23:46
@*Anna: Köszi :)
Emlékeztetőül: "A Magyar Universitas Program 2005 és 2008 között a magyar felsőoktatás legnagyobb mértékű infrastrukturális minőségi fejlesztése, mintegy 175 milliárd forintos - éves átlagban mintegy 44 Mrd forintos - befektetési összeggel. Az Európai Unió támogatásával…..