Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilge

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tinédzserek szexuális szokásaival, illetve a rájuk leselkedő online veszélyekkel foglalkozó felmérést készít a UNICEF - erről a Népszabadság Online is írt, és hazai kutatási adatokkal egészítette ki szerdán megjelent cikkét. Ebben még nem is lenne semmi különös, a cikkhez…..
A közszolgálati rádiócsatorna műsorait naponta több mint másfél millióan hallgatják. Csak a hétköznapokat figyelembe véve az átlag még kedvezőbb, a hallgatók száma 1 millió 640 fő naponta.Az elmúlt hónapban az ország lakosságának jelentős része a 180 perc című magazinra…..
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
szilge 2011.10.28 18:16:46
@panzermeyer: Azért, mert egy hang a fejedben állandóan ezt zsolozsmázza, nem feltétlenül kell vele teleordibálni a világot, illetve lehet, bizonyos intézmények bizonyos falai között.
Filmre viszik a pénteki norvégiai tragédiát: már augusztusban bemutatják a Norway Massacre: The Killer's Mind munkacímű dokumentumfilmet a Discovery Channel műsorán. Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben is vetítik majd,…..
Jonathan Liebesman rendező az Empire-nek elárulta, hogy a Battle: Los Angeles-ben az idegenek egy víz alapú bolygóról érkeznek és olyan védőruhákat viselnek, amelyek a levegőt vízzé alakítja át. Nekik is megvannak a kapitányaik, orvosaik, katonáik, konkrét céllal érkeztek a…..