Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helyszíni zsemle

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!) spektrumára építve elsőként hadd emeljem ki az évente visszatérő "a két ünnep között" szófordulatot, amely időszakra jó előzetesen illik bármilyen meghívást elhalasztani, majd onnan véglegesen…..
Két hónapja jelent meg a húszéves Tankcsapda legújabb albuma, ami eléggé megosztotta a rockzene rajongóit és az úgynevezett szakmát is. Leültünk Lukáccsal beszélgetni egy kicsit az újságírókról, meg a harminc állomásos őszi miniturnéról. Mit szóltatok az új anyag…..
Meglepő bejelentést tett a svájci kutatóintézet, a fizikus szakma inkább a Higgs-bozonokra számított. „Osztottunk-szoroztunk, évek óta kutatunk, és azt szeretnénk közölni a világgal: egyáltalán nem jó ötlet, ha kiskanálból az orrunkon át szívjuk fel a vodkát ahelyett,…..
November 4-én pénteken, azaz holnap jelenik meg a Kiscsillag harmadik nagylemeze Néniket a bácsiknak! címmel, amit innen már elő lehetett rendelni egy ideje, aki pedig ezt ténylegesen meg is tette, az már ma kézbe veheti az albumot. Nekik valószínűleg nem lesz érdekes ez a poszt, bár…..
Nahát, az emelkedett szellemiségű Összeesküvőkben, a TV2 dugással, csöccsel, balhéval, álvált menyecskével, kilincsre onanizáló hülyegyerekkel és hasonló konzervatív, polgári értékeket képviselő műsorában legutóbb egy kádban dugtak hajnalig egy nőt, tessék csak…..
Szerda este már elmondtuk, hogy hét év szünet után megjelent a második Sickratman-nagylemez A nagy Én címmel. Hogy kicsit több információt is adjunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, ezért szereztünk három dalt az albumról, amiket most itt rögtön meg is lehet hallgatni. A…..
  Lélekbonbon a könyv címe. És tényleg az is. Édes finomság, tele tanulsággal. Kristófsággal. Már akkor, ha nyitott vagy rá. Kristóf szavai úgy tanítanak, hogy közben csodás csemegeként éled meg az egész műveletet. Ma jelent meg a Lélekbonbon és amint a…..
helyszíni zsemle 2011.10.26 13:40:58
  Hogyan gondozd a pasidat? - Atergó Annamari férfikezelői rovata   Sziasztok Csajok! Egy újabb - lassan évszázados - tabut döntögetünk a mai cikkben, ez pedig nem más, mint a prostítúció; még közelebbről a bordélyház és a lányok. A prostitúció lealacsonyító, a…..
A holnapi nap folyamán a Dürer szabadterén (péntekről van szó) különleges koncertet ad a Vágtázó Halottkémek, és a Korai Öröm. A több mint két évtizede létező zenekarok egyenként is fontos részei a magyar könnyűzene történelmének, de ennyi idő után sem veszett…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
helyszíni zsemle 2011.06.10 23:53:28